Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Pewnie w przyszłym tygodniu dodadzą pierwszego Prototype i How to Survive, ale i tak cieszy, że wreszcie bonusy sie pojawiły. Co do bundla to tak nawet nawet, Prototype miło wspominam i jakoś do dwójki nigdy sie nie zabrałem więc będzie okazja 

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
pytanko, dla lepiej zorientowanych:
Your Humble Wallet lets you maintain a balance of credit for use on the Humble Store. (Note: at this time, Humble Wallet funds may not be used to purchase bundles.)
powyższa notka dotyczy tylko bundli z głównej czy także bundli w sklepie?
Your Humble Wallet lets you maintain a balance of credit for use on the Humble Store. (Note: at this time, Humble Wallet funds may not be used to purchase bundles.)
powyższa notka dotyczy tylko bundli z głównej czy także bundli w sklepie?
Tylko z głównej
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Super paczka, a szczególnie próg dolarowy. Grey Goo to taki trochę gorszy klon StarCrafta 2, ale grało się całkiem przyjemnie. Oddworld New 'n' Tasty też mi się podobało, aczkolwiek momentami poziom trudności dawał się we znaki... no i muszę przyznać, że na koniec czułem lekki absmak, bo nie udało mi się ocalić wszystkich ziomków
Z progu BTA mam już Prototype 2, więc chyba wstrzymam się z zakupem i zobaczę co jeszcze dorzucą :> W moim mniemaniu jeden z lepszych jumbo bundli, choć te najbardziej smakowite kąski już mam.

Mam pytanie jak to jest z tym dopłacaniem ? Wiem że można nawet wtedy gdy bundel się skończy, ale jak długo ? Dziś chciałem dopłacić do Endless RPG Lands Bundle a tu lipa.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
How to Survive 2 - bajka, moim zdaniem duzo lepszy od jedynki. Masa usprawnien juz na pierwszy rzut oka. Gra sporo ladniejsza i duzo bardziej przyjazna. Swietne sterowanie na padzie od X360.
Mi zwrócili po tym jak zapomniałem, że w ostatni piątek mija mi miesiąc przerwy i automatycznie pobrało pieniądze z Paypala. Napisałem do nich w niedzielę i w poniedziałek wieczorem miałem już zwrot.Jak myślicie, jak dzisiaj wysłałam im prośbę o zwrot kasy za przypadkowy zakup monthly to jest jeszcze szansa że przejdzie, czy pozostaje mi cieszyć się z najlepszych early unlocków ostatnich miesięcy? :v
Ostatnio zmieniony 2 lis 2017, o 10:53 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Chciałem kupić drugą sztukę i mam takie coś "We can only sell a limited quantity of the Humble Jumbo Bundle 10 . We have canceled your order and will not charge you. Please try again later.". Jest jakiś limit na jedno konto / IP / PayPala?