Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Ruszyło fanatical.com, można więc zmienić nazwę tego wątku. Niestety zero nowych bundli. Zmianą na plus jest to, że strona teraz chodzi jakby szybciej.
jhpl1 pisze: Czy wam też zniknęły klucze i bundle zakupione przed 31 sierpnia ?
U mnie wszystko jest.
No niestety, dali tylko wyprz z kodem na -10% z kodem FANATICAL10, ale że ceny nie urywają, to w sumie nie ma co raportować.
Chyba że For Honor za 26,99 euro to okazja, ale chyba nie
Odpowiedzieli mi w 40 minut, ale gry nadal nie pojawiają się an stronie i muszę wchodzić w link podany przez support. Polecam lepiej skopiować te klucze, bo wkrótce może już się dostępu nie uzyska.
Miażdżąca dzisiejsza paczka, nie spodziewałem się, że zbundlują Carmageddona, było dawać 5-6 eurogabengów na steamie
Ale mimo, że większość z paczki mam, wynagradza mi ją Serial Cleaner i Sudden Strike Gold(czekamy na 2 i 3kę w kolejnych bundlach ).
Bałem się, że po zmianie nazwy dali już sobie spokój, ale tym bandlem pozamiatali.
To teraz tylko czekać, aż w g2a deal się pokaże serial cleaner, żeby nikt nie brał
Bałem się, że po zmianie nazwy dali już sobie spokój, ale tym bandlem pozamiatali.
To teraz tylko czekać, aż w g2a deal się pokaże serial cleaner, żeby nikt nie brał
Tą paczkę kupuję się tutaj https://www.fanatical.com/en/search, tak? I czy wszystkie gry będą w jednej paczce, czy dostanę kluczę oddzielnie? Bo nie zależy mi na wszystkich grach tylko na kilku, a resztę bym oddał. I czy rejestrując się tam muszę powiązać swoje konto ze Steamem? Po zakupie dadzą mi klucz/klucze do gier na tej stronie? I najważniejsze pytanie, to czy można tam doładować portfel kodem PSC?