Kanał na YT!

Dyskusja o branży
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

https://www.youtube.com/channel/UClYihd ... l=Drakenix

Nagrywam głównie CS GO i fifę, ale nagrywam dość nietypowo... zresztą sami zobaczycie co mam w środku
ALL FOR FUN! - Drakenix na yt

Zanim będziesz hejcił wejdź i obejrz choć część odcinka, kanał ma na celu dostarczenie Tobie rozrywki z idioty wkurzającego sie na grach :D
Awatar użytkownika
Łowca

dzieki :)
Awatar użytkownika
Łowca

No siema, swoją twórczością wprawiłeś mnie w taki zachwyt, że aż normalnie zalogowałem się na yt (żeby dać łapkę o którą tak tam żebrzesz, tylko palec skierowany w inną stronę).

Po obejrzeniu pierwszych pięciu sekund najnowszego opublikowanego dzieła wyłączyłem ten nieśmieszny kabaret, odpaliłem łapkę w dół i opuściłem lokację.

Zapytasz dlaczego?

Ze względu na magiczne 7 wyrazów, które padły na początku. Brzmią one następująco:

Zanim zaczniesz oglądać, zostaw łapkę w górę.

Wnioski wyciągnij sam, na nie będę nawet próbował wyjaśniać co jest nie tak w powyższym zdaniu.
Awatar użytkownika
Łowca

No niestety, łapki są po to żeby ktoś mógł wyrazić czy dany film mu się podoba czy nie. Jak można z góry dać łapkę, tak w ciemno :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Ja również zostawiam łapkę w dół. Kolejny plebs (bez urazy) chcący zdobyć publikę pod bluzgi i głupie teksty. Stary wybacz ale nie masz szans zarobić na yt z takim chamstwem jakie prezentujesz. To moja opinia. Kanał do d....
Ps. Obejrzałem pierwsze 30 sekund filmu z cs'a
Zablokowany