Z tego co wiem tylko steam, ale nie wiem jaki region.
Pomarańczowa Kolekcja Klasyki [Cenega Poland]
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 53 razy
- Kontakt:
Metro Last Light - Complete Edition nadal aktywuje się na steam ?
Na steam nie da się już kupić, jest tylko wersja Redux, wiec mnie to ciekawi.
EDIT: Na pudełku pisze (u mnie jest naklejka) że zawiera zwykłą edycję i dodatkowy klucz na redux, a w pudełku jest tylko jeden klucz i aktywuje redux.
Na steam nie da się już kupić, jest tylko wersja Redux, wiec mnie to ciekawi.
EDIT: Na pudełku pisze (u mnie jest naklejka) że zawiera zwykłą edycję i dodatkowy klucz na redux, a w pudełku jest tylko jeden klucz i aktywuje redux.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 25 razy
̶W̶ ̶p̶r̶z̶y̶p̶a̶d̶k̶u̶ ̶L̶a̶s̶t̶ ̶l̶i̶g̶h̶t̶ ̶w̶e̶r̶s̶j̶a̶ ̶R̶e̶d̶u̶x̶ ̶t̶o̶ ̶j̶e̶s̶t̶ ̶p̶o̶ ̶p̶r̶o̶s̶t̶u̶ ̶p̶o̶d̶s̶t̶a̶w̶k̶a̶ ̶+̶ ̶w̶s̶z̶y̶s̶t̶k̶i̶e̶ ̶D̶L̶C̶,̶ ̶t̶a̶k̶ż̶e̶ ̶n̶i̶e̶ ̶m̶a̶ ̶w̶i̶ę̶k̶s̶z̶e̶g̶o̶ ̶s̶e̶n̶s̶u̶ ̶ż̶e̶b̶y̶ś̶ ̶m̶i̶a̶ł̶ ̶t̶o̶ ̶o̶s̶o̶b̶n̶o̶:̶ ̶p̶o̶d̶s̶t̶a̶w̶k̶a̶ ̶+̶ ̶D̶L̶C̶,̶ ̶i̶ ̶R̶e̶d̶u̶x̶ ̶j̶a̶k̶o̶ ̶2̶ ̶p̶o̶z̶y̶c̶j̶e̶,̶ ̶b̶o̶ ̶t̶o̶ ̶p̶r̶a̶k̶t̶y̶c̶z̶n̶i̶e̶ ̶t̶o̶ ̶s̶a̶m̶o̶(̶g̶ł̶o̶w̶y̶ ̶n̶i̶e̶ ̶d̶a̶j̶ę̶ ̶a̶l̶e̶ ̶c̶o̶ś̶ ̶m̶i̶ ̶ś̶w̶i̶t̶a̶,̶ ̶ż̶e̶ ̶d̶l̶a̶ ̶t̶y̶c̶h̶ ̶c̶o̶ ̶m̶i̶e̶l̶i̶ ̶p̶o̶d̶s̶t̶a̶w̶k̶ę̶ ̶i̶ ̶w̶s̶z̶y̶s̶t̶k̶i̶e̶ ̶D̶L̶C̶ ̶s̶i̶ę̶ ̶t̶o̶ ̶z̶a̶ ̶d̶a̶r̶m̶o̶ ̶p̶r̶z̶e̶k̶s̶z̶t̶a̶ł̶c̶a̶ł̶o̶ ̶w̶ ̶R̶e̶d̶u̶x̶(̶?̶)̶)̶.̶ ̶
̶J̶e̶ś̶l̶i̶ ̶c̶h̶o̶d̶z̶i̶ ̶z̶ ̶k̶o̶l̶e̶i̶ ̶o̶ ̶2̶0̶3̶3̶ ̶R̶e̶d̶u̶x̶ ̶t̶o̶ ̶t̶a̶m̶ ̶f̶a̶k̶t̶y̶c̶z̶n̶i̶e̶ ̶m̶a̶ ̶t̶o̶ ̶s̶e̶n̶s̶,̶ ̶b̶o̶ ̶t̶o̶ ̶s̶ą̶ ̶p̶r̶a̶k̶t̶y̶c̶z̶n̶i̶e̶ ̶2̶ ̶r̶ó̶ż̶n̶e̶ ̶g̶r̶y̶,̶ ̶t̶z̶n̶.̶ ̶c̶o̶n̶t̶e̶n̶t̶ ̶j̶e̶s̶t̶ ̶t̶e̶n̶ ̶s̶a̶m̶(̶t̶j̶.̶ ̶f̶a̶b̶u̶ł̶a̶,̶ ̶m̶i̶s̶j̶e̶ ̶i̶t̶d̶.̶)̶ ̶n̶a̶t̶o̶m̶i̶a̶s̶t̶ ̶c̶a̶ł̶a̶ ̶g̶r̶a̶ ̶j̶e̶s̶t̶:̶ ̶p̶r̶z̶e̶n̶i̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶ ̶n̶a̶ ̶n̶o̶w̶y̶ ̶s̶i̶l̶n̶i̶k̶(̶t̶e̶n̶ ̶z̶ ̶L̶a̶s̶t̶ ̶l̶i̶g̶h̶t̶)̶,̶ ̶w̶ ̶w̶i̶e̶l̶u̶ ̶m̶i̶e̶j̶s̶c̶a̶c̶h̶ ̶p̶o̶p̶r̶a̶w̶i̶o̶n̶a̶/̶z̶m̶i̶e̶n̶i̶o̶n̶a̶,̶ ̶p̶o̶s̶i̶a̶d̶a̶ ̶u̶s̶p̶r̶a̶w̶n̶i̶o̶n̶y̶ ̶i̶n̶t̶e̶r̶f̶a̶c̶e̶ ̶i̶t̶p̶.̶
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2017, o 12:16 przez RaiL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Akurat "redux" do 2034/Last Light wprowadza "usprawnienia", ale najwięcej zyskało 2033.
LL pod pewnymi względami wygląda lepiej, ale i są miejsca, gdzie jednak jest gorzej https://www.youtube.com/watch?v=Y1-8O9ez-7M&t=117s
LL pod pewnymi względami wygląda lepiej, ale i są miejsca, gdzie jednak jest gorzej https://www.youtube.com/watch?v=Y1-8O9ez-7M&t=117s
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 25 razy
A jak tak to sorry, musiało mi się z jakąś inną grą pomylić chyba, poprzedni post więc przekreślam(bo usunąć już nie mogę)bolesna prawda pisze: Akurat "redux" do 2034/Last Light wprowadza "usprawnienia", ale najwięcej zyskało 2033.

- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 44 razy
Żeby kupić grę wg Ciebie ja mam się znać na rynku dystrybucji gier? Jeśli mam być szczery nic mi to nie mówi, że "tytuły Steamworks", nawet jakbym wiedział gdzie dokładnie znaleźć wykaz takich tytułów, to i tak nie miałbym pewności, że nie ma innej wersji gry, bo niby skąd. Czyli mam wiedzieć gdzie szukać, mam szukać i jeszcze posiadać wiedzę czy jest to jedyna możliwość, że jeśli jest "steamworks", to nie istnieje i nie istniała nigdy wersja bez steam a nie sprzedawca powinien te informacje zawrzeć na stronie produktu?
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Risen 3, This War of Mine, Metro Redux jak i Wasteland 2 w wydaniach premierowych wymagały aktywacji na platformie Steam, także klucz (czy to bezpośredni czy otrzymywany przez NOBOX) będzie w pudełku. Chyba że Cenega bawi się w kastrowanie Steama z gier bądź mają wersje DRM-Free z GOGa i dodali do brakujących gier polskie wersje językowe, w co wątpię.
Pytam ponieważ z tego co widziałemww Internecie, to na płycie nadal jest logo GfWL.
Czy jest możliwe, że to płyta z wydania premierowe i jak zdobędę klucz GFWL na własną rękę, to uda mi się zainstalować grę w tej wersji?
Czy jest możliwe, że to płyta z wydania premierowe i jak zdobędę klucz GFWL na własną rękę, to uda mi się zainstalować grę w tej wersji?