Piłka nożna- Temat ogólny

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Kto nie widzial 3 zultych kartek dla jednego zawodnika to prosze :lol:
https://www.meczyki.pl/sportbuzz/bardzo ... utu/101563
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Heh dobre :) Kartki prawidłowe, *bimbom* się tylko można jak na meczach widzi się takie 20 metrowe przebieżki po linii autu..A jako, że odbywa się teraz Puchar Polski, to jak ktoś nie oglądał meczu Bytovia-Pogoń, to proszę obejrzyjcie akcję niejakiego Niepsuja (nie wyśmiewam się z nazwisk, ale to co zrobił pięknie pasuje do nazwiska) z dogrywki ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood

OFICJALNIE: Carlo Ancelotti wyrzucony z Bayernu :D

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Ja się cieszę, może wróci do Milanu :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy

Też się cieszę, bo nie lubię Bayernu:D Bardzo miło się ogląda jak są tacy bezradni.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

kmpt pisze: Ja się cieszę, może wróci do Milanu :)
Byle nie do Milanu. Jakoś mnie nie przekonuje jego warsztat.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Bayern jest znany z na maxa aroganckiej mentalnosc i brzydko mowiac potrzebuje trenera "*bimbom*" a nie milego, przyjemnego i dobrego dla zawodnikow Ancellotiego, taki to klub. Teraz wszyscy mysla jaki to Guardiola byl dobry ale Guardiola bez sprzecznie byl duzo gorszym trenerem od poprzednika Heynckesa.

Poza tym zauwazylem ze Ancelotti ma tendencje ze wpada czasem (rzadko) w kryzysy pamietam ze byl taki gdy prowadzil Chelsea gdzie oprocz doskonalych okresow mieli czas gdzie grali dno.

Do popsucia atmosfery reke dolozyl tez niestety Lewy nieprofesjonalnymi komentarzami, tym bardziej niekorzystnymi ze do tej pory uchodzil za profesjonaliste.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Takimi samymi komentarzami jak nie ostrzejszymi wyjechał pare lat temu Cristiano i wtedy to była troska o klub.Jeśli się wypowie Lewy to nieprofesjonalne zachowanie pomijając że miał sporo racji.Jeszcze nawet Muller go poparł ale nikt specjalnie nie mówi o tym.
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Czyli nie tylko w polszy grajki potrafia zwolnic trenera.
No ok, jeszcze leicester i kilka innych.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Ancelotti to zbyt duże nazwisko by go piłkarze zwolnili.Wiesz raczej że ten wywiad Lewego i Ronaldo dotyczył polityki transferowej klubu a nie trenera? Ancelotti akurat nie miał nic do tego że Bayern nie będzie płacił więcej niż 40 mln za zawodnika.
Awatar użytkownika
Łowca

Ancelotti to świetny szkoleniowiec. Wydaje mi się, że Bayern jeszcze pożałuje tej decyzji. Czy Yup Henkes podoła? Wątpie. Nie te lata.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

kurono pisze: Ancelotti to zbyt duże nazwisko by go piłkarze zwolnili.Wiesz raczej że ten wywiad Lewego i Ronaldo dotyczył polityki transferowej klubu a nie trenera? Ancelotti akurat nie miał nic do tego że Bayern nie będzie płacił więcej niż 40 mln za zawodnika.
Ale to podobno bunt piłkarzy no1 powodem zwolnienia.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

morganpl pisze:
kurono pisze: Ancelotti to zbyt duże nazwisko by go piłkarze zwolnili.Wiesz raczej że ten wywiad Lewego i Ronaldo dotyczył polityki transferowej klubu a nie trenera? Ancelotti akurat nie miał nic do tego że Bayern nie będzie płacił więcej niż 40 mln za zawodnika.
Też tak czytałem. Zresztą ponoć miał przeciwko sobie wielu piłkarzy (w tym gronie nawet nie wymieniano Lewandowskiego). Ponoć przed meczem z PSG skład wywiesił im na kartce w szatni, co sporo mówi o komunikacji w klubie. Przy małym konflikcie można piłkarzy karać, ale jeśli mówimy o konflikcie trzonu drużyny ze szkoleniowcem to coś jest nie tak i trzeba to zmienić. Ponieważ nie da się zmienić piłkarzy w trakcie sezonu, to zdecydowali zmienić trenera. Ciężko powiedzieć czy Jupp Heynckes będzie lepszy, ale ma duże doświadczenie i zna ten klub, więc do końca sezonu da radę myślę. Gorzej niż z Ancelottim pewnie nie będzie.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Ja wroce troche do meczu kadry ,jak kazdy patryjota postawilem kuponik ( 1K) na wygrana z Czernogora i :shock: :o https://youtu.be/AilYfLwaY0s?t=5m36s ale lekiem ratującym zycie nie jest adrenalina a Robert.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Jak sie chlopak rozwina jak tak dalej bedzie gral to i moze P.Nawalka da mu szanse na MS ,D. Kownacki ma cos takiego ,ze nie on pilki a jego pilka szuka piekny gol 2:05

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 85 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

boskiapollo pisze:
morganpl pisze:
Też tak czytałem. Zresztą ponoć miał przeciwko sobie wielu piłkarzy (w tym gronie nawet nie wymieniano Lewandowskiego). Ponoć przed meczem z PSG skład wywiesił im na kartce w szatni, co sporo mówi o komunikacji w klubie. Przy małym konflikcie można piłkarzy karać, ale jeśli mówimy o konflikcie trzonu drużyny ze szkoleniowcem to coś jest nie tak i trzeba to zmienić. Ponieważ nie da się zmienić piłkarzy w trakcie sezonu, to zdecydowali zmienić trenera. Ciężko powiedzieć czy Jupp Heynckes będzie lepszy, ale ma duże doświadczenie i zna ten klub, więc do końca sezonu da radę myślę. Gorzej niż z Ancelottim pewnie nie będzie.
Ancelotti to raczej było duże nazwisko. Myślał, że spokojnie doklepie sobie emeryturkę i nikt nie będzie wymagał, a piłkarze niby narzekali na zbyt słaby treningi kondycyjne i niby sami indywidualnie ćwiczyli. Cóż niestety miał Real na tacy, w końcu znał drużynę na wylot jak nikt inny, ale niestety taktyką się nie popisał. Oczywiście był wałek stulecia - 2 spalone. 2 spalone na takim poziomie rozgrywek jest niedopuszczalne, ale jak mówiłem taktycznie się nie popisał, bo Real miał swoje szanse, pomimo, że spalone. Może to go trochę dobiło.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Mateuch pisze: Hop hop. są tu fani FC Barcelony? Pytanie w sprawie upominku dla kumpla: ucieszylibyście się z takiego licencjonowanego szalika: https://www.podstadionem.pl/szalik-fc-b ... -4545.html? Czy dla Was ma znaczenie ta licencja?
Dla mnie jako fana Barcelona prezent byłby fajny. Choć wolałbym koszulkę, gdyż jest bardziej uniwersalna, można w niej chodzić w zasadzie cały rok. Szalik jest bardziej meczowy, a raczej ciężko będzie mu się wybrać na mecz :)
Co do licencji, może nie jest ona sama w sobie jakaś konieczna, ale uważam, że jak dajemy prezent to jednak oryginalny. Podróbę mogę sobie kupić sam, ale na prezent to jednak coś markowego/licencjonowanego. Tak jest zwyczajnie bardziej elegancko.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

boskiapollo pisze:
Mateuch pisze: Hop hop. są tu fani FC Barcelony? Pytanie w sprawie upominku dla kumpla: ucieszylibyście się z takiego licencjonowanego szalika: https://www.podstadionem.pl/szalik-fc-b ... -4545.html? Czy dla Was ma znaczenie ta licencja?
Szalik jest bardziej meczowy, a raczej ciężko będzie mu się wybrać na mecz :)
Jeśli kumpel mieszka w dużym mieście to przecież może chodzić na mecze do pubu -> wszystkie najpopularniejsze zagraniczne kluby piłkarskie mają swoje strefy kibica w danym lokalu przy prawie każdym granym meczu. Ja kibicuję i chodzę na mecze Arsenalu -> wiadomo, że to nie taka sama frajda jak na stadionie, ale fajnie móc kibicować, *bimbom* się lub świętować z innymi ludźmi o podobnej pasji w pubie niż przed kompem/telewizorem. A w takim przypadku zarówno szalik jak i koszulka się przydadzą.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Ja jestem fanem Barcy i cieszyłbym się z takiego szalika. Bardzo fajny upominek dla kumpla, chociaż fakt, że jak możesz to lepiej kupić koszulkę, ale te są raczej drogie.
Awatar użytkownika
Łowca

Kupiłem koledze na gwiazdkę klasową taki szalik https://www.r-gol.com/szalik-nike-fc-ba ... 1-467.html i bardzo się cieszył ogląda w nim ich mecze i czuje się jeszcze większym kibicem ;)
ODPOWIEDZ