Zamienię klucze do gier:
-Dead Space
-Dead Space 3
-The sims 3 + starter pack (2 dodatki)
Za jakieś ciekawe tytuły na Origina.
Nie wiem, czy dobry dział, ale zamienię te gry, ponieważ nie interesują mnie zbytnio te tytuły. Może ktoś jeszcze nie nabył lub ma tamte gry którejś z wyżej nie posiada. Piszcie.
Zamienię klucze z HumbleBundle
Ja to Death Space to chętnie bym obczaił.
a gdzie jest dział taki?mrmahon pisze: Oczywiście że niewłaściwy dział i myślę, że o tym wiesz, a we właściwym po prostu nie możesz jeszcze pisać...
Nie rozumiem troche pytania. Tak, gry są ze stajni EA są to kody do Origina, więc chyba nowa seria ;D
aha brawo widac wysoki poziom
Jesteśmy w Hyde Parku (jeszcze) w dziale Mydło i powidło, czego się spodziewałeśDawidos pisze:aha brawo widac wysoki poziom

- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Przez chwilę pomyślałem, że faktycznie dla beki założyłeś temat
Z tym specjalnie źle napisanym tytułem 
Jak zdobędziesz 10 w miarę sensownych postów, to będziesz mógł napisać ofertę w Pchlim targu. Inaczej nawet nie próbuj.
Poza tym jak nie wiesz jaki dział, to się zapytaj np poprzez prywatną wiadomość, a nie tłumaczysz, że:

Jak zdobędziesz 10 w miarę sensownych postów, to będziesz mógł napisać ofertę w Pchlim targu. Inaczej nawet nie próbuj.
Poza tym jak nie wiesz jaki dział, to się zapytaj np poprzez prywatną wiadomość, a nie tłumaczysz, że:
Serio to jest Twoje usprawiedliwienie? Powinieneś dostać za to ostrzeżenie...Nie wiem, czy dobry dział, ale zamienię te gry, ponieważ nie interesują mnie zbytnio te tytuły

Edit: Ale właśnie mi postów nawet nie nabija cały czas 2 i ma dalej ten problem z originem
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Serio? traktujesz, to jako oferta? Chyba jesteś niepoważny... Masz 5 min i dostajesz ostrzeżenie...
Bo piszesz w dziale, który nie nalicza postów. W ogóle się nie zainteresowałeś niczym.
Bo piszesz w dziale, który nie nalicza postów. W ogóle się nie zainteresowałeś niczym.