Może ktoś zna, a może nie. Na tej stronce po zarejestrowaniu się można poprzez wykonywanie ofert, granie w gry - zdobywać tremor coins, tutejszą walutę. Ją z kolei (mając wymaganą ilość) możemy wymienić na gry (fakt potwierdzony - wybrałem sobie Crusader Kings Complete Edition na Steama, które działa). U mnie był jednak pewien haczyk, gry nie chciały się uruchomić, więc pozostało mi wykonywanie darmowych ofert.
http://www.tremorgames.com/
Tremor Games
- Discord: silas#0117
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Nie polecam. Zbanowali mnie za nic, najlepsze to że miałem większą ilość tremor coins i mogłem sobie pozwolić na jakiś lepszy tytuł. Lepiej poszukać sobie jakąś robotę jeśli brakuje gierek....niż zdawać się na łaskę "administracji".
wykonywanie "darmowych" ofert to oddawanie swoich danych różnym listom mailingowym, najczęściej e-mail, dość często również telefon. Wysłanie darmowego sms'a na numery 6xxxx to wyrażenie zgody na to, że będą do Ciebie przychodzić płatne sms z reklamami, wyłączyć to się da albo pisząc STOP [nazwauslugi] - co czasem nie działa, albo nie podają tego skrótu nazwy usługi, albo dzwoniąc do operatora i prosząc o odwołanie subskrypcji.
ostatnia rzecz jaką zrobię, żeby dostać coś "za darmo", serio. nie lubię rozdawać swoich danych reklamodawcom. popełniałem taki błąd mając 14 lat i pierwsze przyłącze do internetów, na skrzynkę mailową dostawałem średnio 4-6 maili reklamowo/spamowych przez noc i kolejne 3 w dzień. potem się ogarnąłem, założyłem normalnego maila i nie daję go żadnemu podmiotowi gospodarczemu bez konkretnej potrzeby
bez możliwości grania w gry tremorgames jest cienkie, bo zostają tylko te oferty. a filmiki premiowane punktami, to albo ich nie ma, albo tak szybko ktoś wykorzystuje całą ofertę że nie nadążałem widzieć. jeden dzień się przyglądałem portalowi i stwierdziłem, że to nie dla mnie
ostatnia rzecz jaką zrobię, żeby dostać coś "za darmo", serio. nie lubię rozdawać swoich danych reklamodawcom. popełniałem taki błąd mając 14 lat i pierwsze przyłącze do internetów, na skrzynkę mailową dostawałem średnio 4-6 maili reklamowo/spamowych przez noc i kolejne 3 w dzień. potem się ogarnąłem, założyłem normalnego maila i nie daję go żadnemu podmiotowi gospodarczemu bez konkretnej potrzeby

bez możliwości grania w gry tremorgames jest cienkie, bo zostają tylko te oferty. a filmiki premiowane punktami, to albo ich nie ma, albo tak szybko ktoś wykorzystuje całą ofertę że nie nadążałem widzieć. jeden dzień się przyglądałem portalowi i stwierdziłem, że to nie dla mnie

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
Do tego typu usług kupuje się/zamawia za darmo starter. Sporo usług działa nawet jak stan konta wynosi 1 zł
Sam uzbierałem tam już z karty redbull mobile i play <obie zamawiane za darmo> ~3k punktów.

Strona rzeczywiście jest fajna, nie miałem z nią jak do tej pory problemów, jeśli chodzi o wysyłanie gier. Gorzej jednak jest z ofertami - bardzo często coinsy nie dochodzą. Na różnych forach można poczytać, że można do nich napisać, wysłać screena, że się zarejestrowało na stronie/wypełniło jakąś ankietę itp. i punkty przyznają, jednak mi się w to bawić nie chce. Dlatego od jakiegoś już czasu po prostu codziennie się loguję i od czasu do czasu gram w jakieś gry. Wielkiego zysku z tego nie ma, ale raz na kilka miesięcy darmowa gra to dobra sprawa.
Jeśli chodzi o banowanie użytkowników, to wynika to z tego, że Polacy podobno nieźle tam oszukiwali. Wchodzili przez proxy, rejestrowali kilka kont, wypełniali jakimiś szemranymi sposobami oferty dające najwięcej punktów. Z tego co wiem, to nawet przez jakiś czas rejestracja dla Polski była zablokowana, nie wiem, jak to wygląda w tej chwili.
Jeśli chodzi o banowanie użytkowników, to wynika to z tego, że Polacy podobno nieźle tam oszukiwali. Wchodzili przez proxy, rejestrowali kilka kont, wypełniali jakimiś szemranymi sposobami oferty dające najwięcej punktów. Z tego co wiem, to nawet przez jakiś czas rejestracja dla Polski była zablokowana, nie wiem, jak to wygląda w tej chwili.
Grałeś w gry? U mnie się pojawia taka wiadomość: "Sorry Achievements Games are not available in your region. You may earn Tremor Coins by completing offers , watching videos or completing tasks."
Może są rasistami i nie lubią Polaków?
I dlatego blokują gry.
Hmm, dziwne. U mnie wszystkie gry wczytują się normalnie. Sprawdziłem kilka pierwszych-lepszych gier z działu "achievement" i wczytały się poprawnie.
Przez pewien czas była zablokowana rejestracja na TremorGames z Polski ale później odblokowano możliwość rejestracji. Konta założone po odblokowaniu nie mogą grać zdobywać aczików, a konta przed blokadą mogą grać i zdobywać acziki normalnie.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Bardzo ciekawe jest to co piszesz. Jak uzbierałeś dużą ilość punktów jak dla Polaków jest tam garstka ofert?
Regulamin przeczytałeś? Podawanie fałszywych danych i korzystanie z aplikacji pozwalajacych na zmianę naszego IP (lokalizacji) jest zabronione i skutkuje zablokowaniem konta wraz z przepadkiem zgromadzonych punktów.
O ile w przypadku "zarabiania" wirtualnej gotówki w grach f2p takie akcje przechodzą (lub przechodziły) to Tremor bardzo poważnie do tego podchodzi co jest zrozumiałe bo sponsorzy "tracą" (wiadomo, że tak naprawdę nic nie tracą) na tym, że ich oferta nie trafia do klienta do którego jest kierowana.
- Discord: silas#0117
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Na ogół używam TORa przy przeglądaniu internetu... a co do "dużej ilości coins" i "lepszego tytuł" to była ironia kolego.cFalcon pisze:Bardzo ciekawe jest to co piszesz. Jak uzbierałeś dużą ilość punktów jak dla Polaków jest tam garstka ofert?
Regulamin przeczytałeś? Podawanie fałszywych danych i korzystanie z aplikacji pozwalajacych na zmianę naszego IP (lokalizacji) jest zabronione i skutkuje zablokowaniem konta wraz z przepadkiem zgromadzonych punktów.
O ile w przypadku "zarabiania" wirtualnej gotówki w grach f2p takie akcje przechodzą (lub przechodziły) to Tremor bardzo poważnie do tego podchodzi co jest zrozumiałe bo sponsorzy "tracą" (wiadomo, że tak naprawdę nic nie tracą) na tym, że ich oferta nie trafia do klienta do którego jest kierowana.
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Ironia to jest teraz gdy użyłeś magicznego " ".
A moja odpowiedź przyda się innym bo sam chciałem "przyfarmić" z kilkadziesiąt tysięcy punktów (bo wiem jak) ale trafiłem kiedyś na wątek "TG zbanował mnie "za nic".
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
ja zrobilem na tej stronie kiedys jakies anikiety i kupilem wtedy shanka 2 szybko dostalem klucz i niedawno zrobilem jeden jakis jeden task i kupilem english country tune po kilku godzinach dostalem klucz
i to wszystko bez zadnych smsow itp 

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Grać trzeba naprawdę dużo w te flashowe gierki, żeby uzbierać wystarczającą ilość punktów na dobry tytuł. Jeśli ma się jakieś dziecko w rodzinie, które młuci w takie gierki to można podsunąć swoje konto i coinsy przylecą same.
Jeśli chodzi o wypełnianie tych ankiet SponsorPay itp. to odradzam to robić na własnym nrze tel, a jedynie na osobnym nrze, starterze, kupionym np za 5zł bo inaczej mogą szybko opróżnić konto i tone spamu wysyłać. Nie powinno podawać się osobistych danych jak np. nazwisko, adres, własny email czy nr tel z którego korzystacie. Należy robić screeny podczas wypełniania tych ankiet, subskrybcje płatnych smsów szybko anulować, później administracji reklamować, że nie dostało się punkcików za wypełnienie. Reklamacje dosyć długo rozpatrują, a i 100% pewności , że się uda nie ma. Na samym końcu wymienia się punkty na gry w ich sklepie. Jak efektywnie zgłaszać reklamację i o innych szczegółach można poczytać na tamtejszym forum. Ja wole poszukać dużych obniżek za kasę, ale jeśli ktoś chce próbować to życzę powodzenia.
Jeśli chodzi o wypełnianie tych ankiet SponsorPay itp. to odradzam to robić na własnym nrze tel, a jedynie na osobnym nrze, starterze, kupionym np za 5zł bo inaczej mogą szybko opróżnić konto i tone spamu wysyłać. Nie powinno podawać się osobistych danych jak np. nazwisko, adres, własny email czy nr tel z którego korzystacie. Należy robić screeny podczas wypełniania tych ankiet, subskrybcje płatnych smsów szybko anulować, później administracji reklamować, że nie dostało się punkcików za wypełnienie. Reklamacje dosyć długo rozpatrują, a i 100% pewności , że się uda nie ma. Na samym końcu wymienia się punkty na gry w ich sklepie. Jak efektywnie zgłaszać reklamację i o innych szczegółach można poczytać na tamtejszym forum. Ja wole poszukać dużych obniżek za kasę, ale jeśli ktoś chce próbować to życzę powodzenia.

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
http://www.tremorgames.com/?action=view ... picid=5075
Próbował może ktoś z was tej opcji? Jakie macie doświadczenia?
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Wszystko pięknie itp. Coinsy dostaje się automatycznie po zakończeniu wymiany, jednak zdarzają się przypadki, że coinsów się nie dostanie lecz admin od razu je daje jeżeli napiszemy w temacie od supportu. Mi jednak się to nigdy nie zdarzyło.Anders pisze: http://www.tremorgames.com/?action=view ... picid=5075