Gry, w których macie 100% osiągnięć

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Obecnie 25 gier, pomału zbieram się do ponownego przejścia risena 3 (zostalo kilka osiągnięć)

Lista gier tutaj: http://steamcommunity.com/profiles/76561198042336658
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

dadzio126 pisze: Obecnie 25 gier, pomału zbieram się do ponownego przejścia risena 3 (zostalo kilka osiągnięć)

gdzie tutaj?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Armin pisze:
dadzio126 pisze: Obecnie 25 gier, pomału zbieram się do ponownego przejścia risena 3 (zostalo kilka osiągnięć)

gdzie tutaj?
Na samej górze pod nazwą profilu i miejscem zamieszkania :P

"Gry na 100% :

- Game of Thrones - A Telltale Games Series
- The Walking Dead Season One
- The Walking Dead Season Two
- Life is Strange
- AdVenture Capitalist
- Puzzle Agent 2
- Free to Play
- Transmissions: Element 120
- Blameless
- Mandagon
- The Plan
- Escape This
- Port of Call
- Antenna
- Estranged: Act I
- Drop Alive
- Racecar.io
- Think To Die
- The Monster Inside
- Super Blue Boy Planet
- Zup! 3
- Zup! 5
- Iron Snout
- Ambre - a heartbreaking kinetic novel
- A Bird Story"
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

a no to gratki za Antenna, nie moge tego skończyć bo mam problem z tym dopasowaniem dźwięków, chyba gluchy jestem albo mam slaby sprzet bo nie moge tego przejść
pst
Awatar użytkownika
pst
Robin Hood
Podziękował: 124 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Obrazek
Postanowiłem po latach dobić 100% i już nigdy nie uruchamiać tej gry xD
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

@UP
Chciało Ci się tyle grać w CS:S?! Przecierz to nie dropi rzadnych skszynkuff i skinuff :trollface:
pst
Awatar użytkownika
pst
Robin Hood
Podziękował: 124 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

kmpt pisze: @UP
Chciało Ci się tyle grać w CS:S?! Przecierz to nie dropi rzadnych skszynkuff i skinuff :trollface:
Stare dzieje, jak wyszedł GO, od razu się przerzuciłem. I miałem podobne myślenie co do skrzynek i skinów gdy zostały wprowadzone. Gdybym wtedy wiedział jak to się potoczy, teraz byłbym steamowym burżujem (setki skrzynek bravo, esports sprzedawane po 0.03 itd.:trollface:)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

4 gra na 100% :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Manunu pisze: 4 gra na 100% :mrgreen:
Obrazek
27h ? 3 razy przechodziles ?;D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

jest spolszczenie do tego?

i tak musze najpierw ten serial obejrzec a wtedy zagram
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Armin pisze: jest spolszczenie do tego?

i tak musze najpierw ten serial obejrzec a wtedy zagram
Jest spolszczenie , jak zagrasz bez ogladniecia serialu to przynajmniej nie bedziesz wiedzial jak sie zachowuja niektore postacie ;D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Obrazek

Nowe setki 37-47 - Achievement Day, 14000 aczi jednego dnia, Zonitron i jego "gry" "wymiatają", ponad 6x więcej aczi niż w całej mojej karierze steama :trollface:

Co do gier:

Sleeping Dogsy fajnie się ogrywało, walka super, gorzej z modelem jazdy, technologicznie to poziom GTA3 i strasznie wkurzały takie ograniczenia w dobie GTA V, no i ten lewostronny ruch :| fabularnie gra imo lepsza od GTA IV z którym miała rywalizować, moim zdaniem oczywiście, tylko szkoda że nie robił tej gry Rockstar :D PS. Przy wbijaniu polecam zapoznać się z jakimś poradnikiem, zaoszczędzi mnóstwo czasu, niż gdyby grać normalnie, myślę że kilka godzin na pewno.

Pixel Puzzlesy wiadomo, nic nadzwyczajnego, ale widzę że do dziś nie usunęli tego glitcha z puzzlami, no cóż, przydał się z największymi :trollface:

Gwóźdź programu, Zonitrony, 4h spamu 10000 acziwów w tej gównogierce, mam nadzieję że to jedyna i ostatnia taka "gra", postanowiłem wbić bo skoro dopuścili to cos do sklepu i się przypałętało na moje konto przy okazji jakiegoś bundla to w sumie czemu nie. GooCubletsy, tylko część pierwsza udawała grę i ją ograłem, reszta to "paczka achivmentów opakowana dla niepoznaki w formę gry", szczerze? nie grałem w nie nawet, wbicie aczi polegało na naciśnieciu 50xL dla wbicia aczi z poziomami, a następnie zamiast jak idiota klikać jeden przycisk tysiące razy dla 1000 aczi po prostu pobawiłem się w rejestrze systemowym, te "gry" nawet nie udają że są grami, więc uznałem że skoro jest możliwość "legalnego" wbicia sposobem to po co tracić nerwy, a szkoda bo w sumie pomysł nie był najgorszy, ale skoro to nic innego jak paczki osiągnięć więc te paczki po prostu odblokowałem.

Riaaf the Spider - to też aczi spamer, ale przynajmniej trzeba było go ograć, i gra jest przyjemna jak na gownogierke za dolca, polecam, taki poziom ZUP-ów.

Rage Parking - autor postanowił iśc drogą "gier" jak wyżej, więc wbicie 98% dodanych aczi to wciskanie "W" + LPM, +50 poziomów do zaliczenia, sterowanie dziwne ale jakoś o dziwo nie sprawiło mi żadnych problemów, dodatkówy plus za ładne aczi (flagi).

Kolejne setki planuję bardziej ambitne :D
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Achievement huntery(Zen vs Zombie) to nie są Zonitrony -> Zonitrony można poznać po wszystkich grach, które mają po 300-450 achivków i osiągnięcia polegają na jednej, tej samej czynności (poza kilkoma pierwszymi, gdzie pozostawili konieczność przejścia określonej ilości leveli).
Zonitron w ostatnich kilku tygodniach(od czasu Steam Direct) wydało koło 50(!) nowych gier pod kilkunastoma nazwami producenta/wydawcy-> wszystko to są asset flipy z ze store'a Unity.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Wbijalem GooCubletsy w czasie spamu Zena i utrwalilo mi sie cos ze to ten sam producent :) Moj blad.
Przykro slyszec ze naklepali 50 takich gownogierek w kilka tygodni, a pozniej GabeN bedzie plakal ze zostal dyrektorem wysypiska smieci :dziadek:
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Gaben nie płacze, bo przy Steam Direct płacą mu zarówno twórcy gównogierek jak i dostaje hajs ze sprzedaży a w przypadku osiągnięcia progu i z kart.
Są podejrzenia czy kolejne wcielenia Zonitrona to nie są czasem od początku goście odpowiedzialni za Digital Homicide, czyli swego czasu największy rak steama, bo metodykę działania a przede wszystkim regularność wydawniczą mają dość podobną.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Nie ma to jak chwalić się, że się achievy odblokowało przy pomocy rejestru :> Nie prościej było użyć SAMa? A najśmieszniejsze jest to, że wystarczyło w najprostszym programie ustawić makro na wciśnięty przycisk lewo i iść na 3h pogadać z lubą... :D

Ja tam po raz kolejny wrzucę link do completionist.me, bo cały czas wbijam różne setki. Ostatnie pracuję nad Chimpact i mam już powoli dość :D Kto robił tam 100% ten wie, o czym mówię.
https://completionist.me/steam/profile/ ... 8289721596
A jak ktoś chce gierki dla achievów, to polecam NASWAY - 8k achievementów do zrobienia w 8000 sekund...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Na listę wpada 26 "perfekt" - Lego Lord of the Rings
Obrazek

Po przejściu gry miałem około 80% osiągnięć i po paru latach odpaliłem grę ponownie, aby zdobyć resztę. Namęczyłem się jedynie z osiągnięciem "Delved too greedily..." pozostałe były dosyć proste.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Quoyque pisze: Ostatnie pracuję nad Chimpact i mam już powoli dość :D Kto robił tam 100% ten wie, o czym mówię.
https://completionist.me/steam/profile/ ... 8289721596
Serio przegrałeś ponad 100(!) godzin w Chimpact? :O ja po niecałej godzinie miałem dość.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Myślę, że co najwyżej 50 z tego. Połowa była na doszukiwanie problemów z potencjalnym wyciękiem pamięci czy coś, co uniemożliwiało mi przejście niektórych etapów. W sensie zostawiałem grę i patrzyłem, czy coś się zmienia. Co się okazało: gra, zresztą nie tylko ta, nie działa w 100% poprawie z odświeżaniem 120 Hz. Na 60 ideolo, powyżej już nie tak. Gra ma 'zbugowane' osiągnięcia, jednym z nich jest zdobycie 100,000 bananów. Problem w tym, że gra nie liczy punktów za banany a pojedyncze zebrane banany. Myślę, że ~10h trzeba poświęcić, żeby zrobić to w sposób legalny, więc robię, przy okazji słuchając muzyki, czy konwersując przez telefon :D Kto powiedział, że Życie achievement huntera będzie łatwe? Żeby nie było, że jestem masochistą - po zrobieniu takich gierek włączam coś, czego przechodzenie sprawia mi satysfakcję :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Break the Wall, Pretty Party Girls oraz Slime Rancher skończony na 100%
ODPOWIEDZ