Obecnie 25 gier, pomału zbieram się do ponownego przejścia risena 3 (zostalo kilka osiągnięć)
Lista gier tutaj: http://steamcommunity.com/profiles/76561198042336658
Gry, w których macie 100% osiągnięć
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
gdzie tutaj?dadzio126 pisze: Obecnie 25 gier, pomału zbieram się do ponownego przejścia risena 3 (zostalo kilka osiągnięć)
Na samej górze pod nazwą profilu i miejscem zamieszkaniaArmin pisze:gdzie tutaj?dadzio126 pisze: Obecnie 25 gier, pomału zbieram się do ponownego przejścia risena 3 (zostalo kilka osiągnięć)

"Gry na 100% :
- Game of Thrones - A Telltale Games Series
- The Walking Dead Season One
- The Walking Dead Season Two
- Life is Strange
- AdVenture Capitalist
- Puzzle Agent 2
- Free to Play
- Transmissions: Element 120
- Blameless
- Mandagon
- The Plan
- Escape This
- Port of Call
- Antenna
- Estranged: Act I
- Drop Alive
- Racecar.io
- Think To Die
- The Monster Inside
- Super Blue Boy Planet
- Zup! 3
- Zup! 5
- Iron Snout
- Ambre - a heartbreaking kinetic novel
- A Bird Story"
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
a no to gratki za Antenna, nie moge tego skończyć bo mam problem z tym dopasowaniem dźwięków, chyba gluchy jestem albo mam slaby sprzet bo nie moge tego przejść
- Podziękował: 124 razy
- Podziękowania: 40 razy
- Kontakt:
Stare dzieje, jak wyszedł GO, od razu się przerzuciłem. I miałem podobne myślenie co do skrzynek i skinów gdy zostały wprowadzone. Gdybym wtedy wiedział jak to się potoczy, teraz byłbym steamowym burżujem (setki skrzynek bravo, esports sprzedawane po 0.03 itd.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:

Nowe setki 37-47 - Achievement Day, 14000 aczi jednego dnia, Zonitron i jego "gry" "wymiatają", ponad 6x więcej aczi niż w całej mojej karierze steama

Co do gier:
Sleeping Dogsy fajnie się ogrywało, walka super, gorzej z modelem jazdy, technologicznie to poziom GTA3 i strasznie wkurzały takie ograniczenia w dobie GTA V, no i ten lewostronny ruch

Pixel Puzzlesy wiadomo, nic nadzwyczajnego, ale widzę że do dziś nie usunęli tego glitcha z puzzlami, no cóż, przydał się z największymi

Gwóźdź programu, Zonitrony, 4h spamu 10000 acziwów w tej gównogierce, mam nadzieję że to jedyna i ostatnia taka "gra", postanowiłem wbić bo skoro dopuścili to cos do sklepu i się przypałętało na moje konto przy okazji jakiegoś bundla to w sumie czemu nie. GooCubletsy, tylko część pierwsza udawała grę i ją ograłem, reszta to "paczka achivmentów opakowana dla niepoznaki w formę gry", szczerze? nie grałem w nie nawet, wbicie aczi polegało na naciśnieciu 50xL dla wbicia aczi z poziomami, a następnie zamiast jak idiota klikać jeden przycisk tysiące razy dla 1000 aczi po prostu pobawiłem się w rejestrze systemowym, te "gry" nawet nie udają że są grami, więc uznałem że skoro jest możliwość "legalnego" wbicia sposobem to po co tracić nerwy, a szkoda bo w sumie pomysł nie był najgorszy, ale skoro to nic innego jak paczki osiągnięć więc te paczki po prostu odblokowałem.
Riaaf the Spider - to też aczi spamer, ale przynajmniej trzeba było go ograć, i gra jest przyjemna jak na gownogierke za dolca, polecam, taki poziom ZUP-ów.
Rage Parking - autor postanowił iśc drogą "gier" jak wyżej, więc wbicie 98% dodanych aczi to wciskanie "W" + LPM, +50 poziomów do zaliczenia, sterowanie dziwne ale jakoś o dziwo nie sprawiło mi żadnych problemów, dodatkówy plus za ładne aczi (flagi).
Kolejne setki planuję bardziej ambitne

Achievement huntery(Zen vs Zombie) to nie są Zonitrony
Zonitrony można poznać po wszystkich grach, które mają po 300-450 achivków i osiągnięcia polegają na jednej, tej samej czynności (poza kilkoma pierwszymi, gdzie pozostawili konieczność przejścia określonej ilości leveli).
Zonitron w ostatnich kilku tygodniach(od czasu Steam Direct) wydało koło 50(!) nowych gier pod kilkunastoma nazwami producenta/wydawcy-> wszystko to są asset flipy z ze store'a Unity.

Zonitron w ostatnich kilku tygodniach(od czasu Steam Direct) wydało koło 50(!) nowych gier pod kilkunastoma nazwami producenta/wydawcy-> wszystko to są asset flipy z ze store'a Unity.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Wbijalem GooCubletsy w czasie spamu Zena i utrwalilo mi sie cos ze to ten sam producent
Moj blad.
Przykro slyszec ze naklepali 50 takich gownogierek w kilka tygodni, a pozniej GabeN bedzie plakal ze zostal dyrektorem wysypiska smieci

Przykro slyszec ze naklepali 50 takich gownogierek w kilka tygodni, a pozniej GabeN bedzie plakal ze zostal dyrektorem wysypiska smieci

Gaben nie płacze, bo przy Steam Direct płacą mu zarówno twórcy gównogierek jak i dostaje hajs ze sprzedaży a w przypadku osiągnięcia progu i z kart.
Są podejrzenia czy kolejne wcielenia Zonitrona to nie są czasem od początku goście odpowiedzialni za Digital Homicide, czyli swego czasu największy rak steama, bo metodykę działania a przede wszystkim regularność wydawniczą mają dość podobną.
Są podejrzenia czy kolejne wcielenia Zonitrona to nie są czasem od początku goście odpowiedzialni za Digital Homicide, czyli swego czasu największy rak steama, bo metodykę działania a przede wszystkim regularność wydawniczą mają dość podobną.
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Nie ma to jak chwalić się, że się achievy odblokowało przy pomocy rejestru :> Nie prościej było użyć SAMa? A najśmieszniejsze jest to, że wystarczyło w najprostszym programie ustawić makro na wciśnięty przycisk lewo i iść na 3h pogadać z lubą... 
Ja tam po raz kolejny wrzucę link do completionist.me, bo cały czas wbijam różne setki. Ostatnie pracuję nad Chimpact i mam już powoli dość
Kto robił tam 100% ten wie, o czym mówię.
https://completionist.me/steam/profile/ ... 8289721596
A jak ktoś chce gierki dla achievów, to polecam NASWAY - 8k achievementów do zrobienia w 8000 sekund...

Ja tam po raz kolejny wrzucę link do completionist.me, bo cały czas wbijam różne setki. Ostatnie pracuję nad Chimpact i mam już powoli dość

A jak ktoś chce gierki dla achievów, to polecam NASWAY - 8k achievementów do zrobienia w 8000 sekund...
Serio przegrałeś ponad 100(!) godzin w Chimpact? :O ja po niecałej godzinie miałem dość.Quoyque pisze: Ostatnie pracuję nad Chimpact i mam już powoli dośćKto robił tam 100% ten wie, o czym mówię.
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Myślę, że co najwyżej 50 z tego. Połowa była na doszukiwanie problemów z potencjalnym wyciękiem pamięci czy coś, co uniemożliwiało mi przejście niektórych etapów. W sensie zostawiałem grę i patrzyłem, czy coś się zmienia. Co się okazało: gra, zresztą nie tylko ta, nie działa w 100% poprawie z odświeżaniem 120 Hz. Na 60 ideolo, powyżej już nie tak. Gra ma 'zbugowane' osiągnięcia, jednym z nich jest zdobycie 100,000 bananów. Problem w tym, że gra nie liczy punktów za banany a pojedyncze zebrane banany. Myślę, że ~10h trzeba poświęcić, żeby zrobić to w sposób legalny, więc robię, przy okazji słuchając muzyki, czy konwersując przez telefon
Kto powiedział, że Życie achievement huntera będzie łatwe? Żeby nie było, że jestem masochistą - po zrobieniu takich gierek włączam coś, czego przechodzenie sprawia mi satysfakcję