Polska scena - śledzicie?

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
mSr
Awatar użytkownika
mSr
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Sondażowe pytanie: są na tym forum ludzie, którzy śledzą rodzime rozgrywki w kantera?

Jeśli tak, to oglądacie wszystko jak leci? Może tylko lany, poczynania konkretnego zespołu albo eventy o wysokiej renomie jak Mistrzostwa Polski? Trzymacie kciuki za jakichś konkretnych graczy lub team?
Awatar użytkownika
Łowca

Śledzę doniesienia z największych turniejów, ale żebym regularnie sprawdzał i oglądał to niekoniecznie. Oczywiście jak virtus.pro gra w jakimś prestiżowym turnieju to oglądam, a przynajmniej sprawdzam jak im poszło. Ostatnio interesuję się także poczynaniami teamu PRIDE - młodzi i perspektywiczni, ale zobaczymy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

Kiedyś dawno dawno temu jak podłączyłem sobie przyzwoity internet do domu to oglądałem headshot.tv, nie wiem czy nadal to funkcjonuje...
Choć bardziej interesowały mnie zmagania w takiego StarCrafta mimo że jestem bardzo słaby w te strategie to oglądało się to z jakąś dziwną przyjemnością. W ogóle to scena SC u nas jak się miewa?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

EdmundBA pisze: Kiedyś dawno dawno temu jak podłączyłem sobie przyzwoity internet do domu to oglądałem headshot.tv, nie wiem czy nadal to funkcjonuje...
Choć bardziej interesowały mnie zmagania w takiego StarCrafta mimo że jestem bardzo słaby w te strategie to oglądało się to z jakąś dziwną przyjemnością. W ogóle to scena SC u nas jak się miewa?
Od dłuższego czasu jest taki zawodnik Mana. Gra w zespole Liquid. Kiedyś był rozwydrzonym dzieciakiem, a teraz jest doświadczonym graczem ,nie wiem jak teraz mu idzie prawdę powiedziawszy. Kiedyś oglądałem jego strema. To właściwie słychać było tylko klikanie i wciskanie klawiszy,zero interakcji z widzami. Jeden z moich znajomych grał z nim i wygrał z nim na mistrzostwach Polski w Starcrafta 2,ale to było ładne 10 lat temu przynajmniej.
Awatar użytkownika
Łowca

Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 122 razy
Podziękowania: 472 razy
Kontakt:

Kamell pisze: Jeden z moich znajomych grał z nim i wygrał z nim na mistrzostwach Polski w Starcrafta 2,ale to było ładne 10 lat temu przynajmniej.
Od premiery Starcrafta 2 minęło zaledwie 7 lat...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Tak to ten. W każdym razie grywa dalej jak widać.
SK4ND4L pisze:
Kamell pisze: Jeden z moich znajomych grał z nim i wygrał z nim na mistrzostwach Polski w Starcrafta 2,ale to było ładne 10 lat temu przynajmniej.
Od premiery Starcrafta 2 minęło zaledwie 7 lat...
Chodziło mi o starcrafta 1. Jakiś rozkojarzony byłem jak to pisałem,może mało snu :?: :cry:
Trochę więcej czasu minęło niz mi się wydawało
ODPOWIEDZ