Karty Steam - wątek ogólny

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Widzieliście ostatnio profil St4cka (najwyższy level steam) - http://steamcommunity.com/id/St4ck
Gejben go az uhonorowal specjalną odznaką za bicie rekordów w levelowaniu karciochami Summer Sale'a :mrgreen:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Szkoda, że nie dają odznak "Beware, scammer!".
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1293 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

A jak przyjdzie co do czego, to kiedyś wszystko wyjdzie na jaw, że połowa z nich to ludzie opłacani przez Gabena, żeby prowadzili wojenki levelowe z innymi za ich prawdziwy hajs :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

To są po prostu zamożni ludzie którzy mają taką samą pasję jak my, różnica jest taka że mają więcej zer na koncie, valve opłaciło by się pompować kasę żeby garstka gości ich goniła? przecież to nie w stylu GabeNa, hajs by się nie zgadzał, to on by jeszcze chciał żeby mu dopłacali ;) Poza tym czołówka jest raczej mocno ograniczona, tylko 8 gości ma powyżej 1000 lvla, a zaledwie 3 powyżej 1200, a St4ck zamiótł wszystkich pod dywan, nad drugim ma 700lvli a nad trzecim już 950 lvli przewagi, nawet Japońcowi zmiękła rura :D

St4ck wydał na swoja odznakę ponad 100,000$, ale biedny to on nie jest co było widać po zdjęciach które miał na profilu, te jego mebelki też mało nie kosztowały, no i nie każdy trzyma szympansa w domu :) Reszta podejrzewam tak samo, zarabiają po xx/xxxtys eurogabenów miesięcznie to im nie szkoda wywalać forsy na steama skoro to lubią (sam bym wywalił sobie takie dajmy na to 10000 euro raz na pół roku gdybym zarabiał po 50000 miesięcznie, a jestem raczej skąpym człowiekiem :lol: )

Granie to nie rozrywka dla ubogich, ile to już gwiazd kina/muzyki/sportu opowiadało w co grają/gra, może na przykład kiedyś przebiegłeś obok takiego Vina Diesela w wowie i zaprzepaściłes jedyną szansę w życiu aby sprzedać mu oklep, albo co gorsza sprzedałeś i nigdy się o tym nie dowiesz :trollface:
Awatar użytkownika
Łowca

No nie przesadzajmy, że granie jako takie w gry nie jest dla ludzi ubogich. W dzisiejszych czasach- dobie nieustannych bandli, częstego rozdawania produkcji AAA za free, gry są relatywnie rzecz biorąc tanie jak barszcz. Levelowanie Steama to jest zupelnie inna bajka.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Eh, mamy tu przyklad jak jedno slowo zmienia sens calej wypowiedzi - zjadlo mi slowo "tylko" :D
Zdanie mialo brzmiec - Granie to nie rozrywka TYLKO dla ubogich :)
Awatar użytkownika
Łowca

Została komuś karta lemoniada? Wolę wytworzyć odznakę niż sprzedawać tak tanio jak dziś jest. Oferuję jedną z pozostałych kart scout turist road trip, picnic
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Jak tanio?! Przecież 0,07 to standardowa cena tego lata na karty. Tylko szczęściarze i ci z pierwszego dnia opychali za 0,08 (albo cent więcej). Ja bym wolał jednak te 0,45 niż (kolejną) odznakę...
Awatar użytkownika
Łowca

Ja tam widziałem 6 centów więc nie 45 centów a 40 po wytworzeniu odznaki dostałem lvl up. (za w sumie 10 centów mogę emotikone i tło sprzedać więc marne 30 centów za brak stresu przy sprzedaży last minut) i Kolejny lvl up za 3 poziom lidera społeczności bo jeszcze odznaki nie wytwarzałem a to było wymogiem, chyba się skuszę na przemielenie tych 4 centów na klejnoty za kolejny lvl up. Szkoda mi nawet kart z DH Icc. na przemiał bo pakiet w przyszłości pewnie wydropi kolejną kartę sw 2017... a obecne karty dzisiaj o niejasnej godzinie znikną z rynku no i dają 20 klejnotów a nie liche 4 czy 1 klejnot... To mi powinno podnieść lvl do 10.

I pozostałem z 3 kartami (nie wiedziałem, wygasa tylko możliwość sprzedaży myślałem, że wyparują całkowicie)... No nic pewnie wymienię na coś czego będę potrzebował.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

jaka była cena kart wyprzedażowych ostatniego dnia 0,06? pytam z ciekawości
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

CebulowyKrol pisze: jaka była cena kart wyprzedażowych ostatniego dnia 0,06? pytam z ciekawości
Mniej-więcej tak. Wystawiałem karty ostatniego dnia i część schodziła za 0,07, a część za 0,05.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 86 razy
Podziękowania: 73 razy

mam wszystkie karty wydropione teraz jak się zabrać za sprzedaż,można gdzieś fajnie sprawdzić ich aktualną wartość razem i osobno ?proszę na pw
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Michał1989 pisze: mam wszystkie karty wydropione teraz jak się zabrać za sprzedaż,można gdzieś fajnie sprawdzić ich aktualną wartość razem i osobno ?proszę na pw
steam.tools/itemvalue/#/
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy

Cóż to się podziało, że nagle Valve mogło odblokować trade'owanie na nowym koncie bez wpłaty 5€?
Tak sobie dzisiaj włączyłem ASF a ten mi zaczął farmić gry, sprawdziłem konto i nawet karty już nie mają tagów "niewymienialne; niezbywalne"
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

U mnie dalej jest blokada na farmienie kart na botowym koncie :cry:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

MrAsfurix pisze: Cóż to się podziało, że nagle Valve mogło odblokować trade'owanie na nowym koncie bez wpłaty 5€?
Tak sobie dzisiaj włączyłem ASF a ten mi zaczął farmić gry, sprawdziłem konto i nawet karty już nie mają tagów "niewymienialne; niezbywalne"

Zwykły błąd Steama, czasem tak się zdarza.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1293 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Karty z gierek zbanowanego studia Zonitronic Productions przestają być zbywalne. Nie no najs.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: #2540
Podziękował: 125 razy
Podziękowania: 1273 razy
Kontakt:

Quoyque pisze: Karty z gierek zbanowanego studia Zonitronic Productions przestają być zbywalne. Nie no najs.
Przecież to nie nowość :E :macha:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Quoyque pisze: Karty z gierek zbanowanego studia Zonitronic Productions przestają być zbywalne. Nie no najs.
Zmień na gemy i sprzedaj. Jedyna możliwość spieniężenia. Nie, żeby te karty były warte więcej jak 3 - 4 centy.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

To są ci od podskocz 6666 razy by zcalakować grę?
ODPOWIEDZ