Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy

tiktak77 pisze: Metro bundle niech dadza ;)
O tak, tak!

Ooo, a w Telltale odblokowali Jurrasic Parka, trochę na niego się czaiłem.
Poza tym świetny The Wolf Among Us, polecam, dla mnie najlepsza gra Telltale. (Z tych, co grałem)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: EDIT: Próbowałem sobie teraz zablokować BTA (kupnem bundla za $0.01) ale nie mogę zrobić dopłaty. Komuś się udało?
ATTENTION: You will not be able to add money to unlock additional content after your initial purchase.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

@UP
No to słabo :(
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

W ciągu 2 tygodni Capcom, Telltale i teraz Saint's Row. Ciekawe, czy teraz przez pół roku będą dawać komiksy tylko, czy jednak jakaś paczka z grami im się zostawała do pokazania xD
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

kmpt pisze: Próg za dolara bardzo dobry. Wziąłem, choć mam prawie wszystko. BTA tylko niezłe, bo SR3 w gołej wersji bez dodatków. Szkoda, że ostatni próg taki drogi, jakby było za 10$ albo 12$, to może udałoby się odkupić Homefront: The Revolution po taniości, a tak będzie ciężko :P
Homefronta masz na bazarku :P tylko ,że 25 to i tak dużo :/

Wbrew pozorom opłaca się w sumie zakup tego bundla jeśli myślisz o samym Revolution :P
Ja zakupiłem 3 tiery i w ciagu godziny sprzedałem wszystko poza:
- Homefrontem The Revolution
- Deadlight Directors Cut

Za te 2 gierki wyszło mi około 4zł - czyli całkiem przyzwoicie :D
Ostatnio zmieniony 25 lip 2017, o 22:26 przez Fatal1ty., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

wolfen77 pisze:
FotelSkrzypi pisze: EDIT: Próbowałem sobie teraz zablokować BTA (kupnem bundla za $0.01) ale nie mogę zrobić dopłaty. Komuś się udało?
ATTENTION: You will not be able to add money to unlock additional content after your initial purchase.
o to nowość, oby nie stała się tradycją

edit:

aha to dla jednego centa, myślałem że w ogóle nie można dopłacać
Awatar użytkownika
Robin Hood

Do teatalie bundle dorzucili 5 tytułów na 2 próg. Milusio :3
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Armin pisze: aha to dla jednego centa, myślałem że w ogóle nie można dopłacać
Zapłaciłem 1$ i nie mam opcji dopłaty.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

no a ja odkupiłem gre od amerykańca (Deadlight: Director's Cut) i nie moglem jej aktywować u nas przez jakieś restrykcje, chyba jest ograniczenie dla kluczy EU
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

MSKOTOR pisze: W ciągu 2 tygodni Capcom, Telltale i teraz Saint's Row. Ciekawe, czy teraz przez pół roku będą dawać komiksy tylko, czy jednak jakaś paczka z grami im się zostawała do pokazania xD
Nie przesadzajmy -> dla doświadczonych Łowców 90% z tych 3 bundli to same powtórki.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Armin pisze: o to nowość, oby nie stała się tradycją
Żadna nowość:
https://lowcygier.pl/bundle/humble-week ... 2489288497
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Kontakt:

Ktoś z Was jeszcze nie może dopłacić do Saints Row Bundle? Jeśli tak to wiecie może dlaczego? Zawsze się dało dopłacać do wyższych progów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Nie da się dopłacić, bo przy okazji tego bandla zablokowali takową możliwość :tak: Więc albo bierzesz teraz, albo płacisz później wyższą średnią.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Czy tylko mi się wydaje, czy ludzie kupują po kilka tych bundli tylko po to aby wystawiać je na steamgifcie? Nie wiem czy im za to dziękować czy się dziwić, że nie mają co z kasą robić.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Revan pisze:
MSKOTOR pisze: W ciągu 2 tygodni Capcom, Telltale i teraz Saint's Row. Ciekawe, czy teraz przez pół roku będą dawać komiksy tylko, czy jednak jakaś paczka z grami im się zostawała do pokazania xD
Nie przesadzajmy -> dla doświadczonych Łowców 90% z tych 3 bundli to same powtórki.
Ale nie każdy ma konto od x lat i jest doświadczonym łowcą xD. Więc dla osób nowych na steam takie paczki to idealna możliwość do uzupełnienia biblioteki. Jak startowały Orign Bundle czy WB bundle obecni "weterani" też piali z zachwytu, bo zaczynali dopiero uzupełniać swoje biblioteki.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

Ratoshi pisze: Czy tylko mi się wydaje, czy ludzie kupują po kilka tych bundli tylko po to aby wystawiać je na steamgifcie? Nie wiem czy im za to dziękować czy się dziwić, że nie mają co z kasą robić.
Dziw się i ciesz ,że masz możliwość zgarnięcia nie najgorszej gierki :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Wolfa łyknąłem z Bazarku, więc pozostałem przy pierwszym progu, a SR bundle też pierwszy próg, dla Risena 3, dołożę go do kupy wstydu ;-)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Revan pisze:
W Capcom było trochę "nowości", a przynajmniej ja nie miałem paru Residentów. TellTale w dużej mierze powtórkowe, ale dorzucili Michone. Saint's Row ma dobry próg za dolara, ale to kombinacje z wyższymi progami rzeczywiście mało udane - w poprzedniej odsłonie "Humble Deep Silver" SR3 TFP było w drugim progu, teraz w trzecim...
bolesna prawda pisze: Nie da się dopłacić, bo przy okazji tego bandla zablokowali takową możliwość :tak: Więc albo bierzesz teraz, albo płacisz później wyższą średnią.
Ktoś tam pisał w komentarzach, że można dopłacać jeśli kupiło się za dolara. Przed chwilą sprawdziłem i nie ma takiej możliwości.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

bolesna prawda pisze: Nie da się dopłacić, bo przy okazji tego bandla zablokowali takową możliwość :tak: Więc albo bierzesz teraz, albo płacisz później wyższą średnią.
Ktoś tam pisał w komentarzach, że można dopłacać jeśli kupiło się za dolara. Przed chwilą sprawdziłem i nie ma takiej możliwości.[/quote]
A ja przed chwilą sprawdziłem i dopłacając 5 dolców do jednego którego już wydałem, mogę otrzymać gry z BTA (kupowałem jako jeden z pierwszych i średnia była na poziomie startowym czyli 6$)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Na początku przez kilka minut nie było dopisku, że nie można dopłacać. Więc osobom które kupiły od razu się udało :D
ODPOWIEDZ