Gry, w których macie 100% osiągnięć
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
45. Rytmik Player - jakis gowniany program/player do odsluchu muzyki, nie wiem skąd ona jest czy z kosmosu czy ze szkoły muzycznej podstawowej, w każdym razie trzeba ocenić 100 piosenek.
- Podziękował: 91 razy
- Podziękowania: 259 razy
- Kontakt:
Nie tylko osiągnięcia, przerobili silnik z Flasha na DX'a, wsparcie do większych rozdzielczości i dodali nawet obsługę pada, jeżeli ktoś takie rzeczy lubi. Jedno co mi się nie podobało to jakiś dziwny zoom pod rolką, a ogrywając wcześniej Deponię przywykłem do tego, że pod rolką wyjeżdża ekwipunek

- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 53 razy
- Kontakt:
12 is better than 6:

- Ci użytkownicy podziękowali DiscussedAxe3 za ten post:
- banaroo
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 53 razy
- Kontakt:
Nie, gra jest łatwiejsza od Hotline miami, jakby nie było perków to może byłoby trudniejsze, tutaj nie ginie się za jednym trafieniem, ale trzeba przyzwyczaić się do strzelania, niektóre bronie wymagają trzymania PPM i strzelenia lewym, a niektóre naciśnięcia PPM i strzelenia.
Gra jest bardziej na fabułę nastawiona, chociaż i tak nie najlepsza ta fabuła :/
Osiągnięcia są łatwe, wystarczy przejść grę i zebrać wszystkie czapki i perki wykupić, a reszta się sama nabija.
Mi się zbugowały perki i musiałem drugi raz przechodzić grę od 3 aktu.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
GooCubelets: The Algoorythm ... ok, nie mam żadnego achika jeszcze, bo z niewyjaśnionych przyczyn, gra zaraz po włączeniu, wykrzacza się. Spróbuje zaraz na lapku, ale po odpaleniu nowej gry, kładę ciężarek na jedną ze strzałek i po ok 10 minutach będzie 100% ... kuźwa jak można takie coś nazywać achiewementem, innymi słowy OSIĄGNIĘCIEM. ponad 300 razy trzeba dosłownie przegrać w grze, żeby wbić 100%, żadnych innych, bardziej "normalnych" aczików. Cieszę się tylko, że przy takim poziomie aczików, nie muszę się starać, by ją wymaksować.
Gry z serii mam już od dawna z rozdawnictw, odpaliłem wczoraj pierwszą z brzegu, jak po krótkim ograniu zobaczyłem na czym polegają acziki ... odechciało mi się dokańczać.
Gry z serii mam już od dawna z rozdawnictw, odpaliłem wczoraj pierwszą z brzegu, jak po krótkim ograniu zobaczyłem na czym polegają acziki ... odechciało mi się dokańczać.
- Podziękował: 22 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
no to poszlo z bioshockiem infinite! w sumie w miedzyczasie poszly jeszcze 4 gierki, w tym przesmieszne demo: horse racing 2016 (polecam dla kolekcjonerow, 2 achievementy w kilkanascie minut i kolejna setka) oraz slynne under zero, czyli gra przerobiona od zera, lacznie z achievementami (kto mial zrobiona starsza wersje, steam liczyl ja jako 0% i tym samym zanizal srednia).
no wiec teraz jest 123.
podszlifowalem saints row iv, ale nie ma z kim robic multi (a trzeba przeciez razem te wszystkie misje i aktywnosci) + przeklete wyzwana - niektore na zloto sa bardzo trudne. na razie odpuszczam z -5.
stety czy niestety, jest jeszcze kilka zabytkow do doszlifowania... teraz chyba dishonored.
no wiec teraz jest 123.
podszlifowalem saints row iv, ale nie ma z kim robic multi (a trzeba przeciez razem te wszystkie misje i aktywnosci) + przeklete wyzwana - niektore na zloto sa bardzo trudne. na razie odpuszczam z -5.
stety czy niestety, jest jeszcze kilka zabytkow do doszlifowania... teraz chyba dishonored.
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
Fallout - New Vegas

A już myślałem że nie jestem w stanie zebrać kompletu osiagnięć w jakimkolwiek tytule z mojej Parowej biblioteki (w porównaniu do mojego profilu z X360, gdzie miałem kilka „calaków" tj. 1000/1000 czy 125/125).
Większość osiągnięć zdobyłem pomiędzy 2012 a 2014, potem porzuciłem grę bo hazard w grach mnie nie rajcował i miałem inne tytuły do ogrania.
Niedawno natknąłem się na prostą strategię na Karawanę (taka gra karciana w FNV), inne osiągnięcie to bycie zbanowanym w kasynach. Z Luck 10 to prosta sprawa...

A już myślałem że nie jestem w stanie zebrać kompletu osiagnięć w jakimkolwiek tytule z mojej Parowej biblioteki (w porównaniu do mojego profilu z X360, gdzie miałem kilka „calaków" tj. 1000/1000 czy 125/125).
Większość osiągnięć zdobyłem pomiędzy 2012 a 2014, potem porzuciłem grę bo hazard w grach mnie nie rajcował i miałem inne tytuły do ogrania.
Niedawno natknąłem się na prostą strategię na Karawanę (taka gra karciana w FNV), inne osiągnięcie to bycie zbanowanym w kasynach. Z Luck 10 to prosta sprawa...