Szukam dwóch moderatorów do pomocy przy forum. Zakres obowiążków:
- odpowiadanie na zgłoszenia userow
- kasowanie spamu
- dodawanie userów do grup giveawayowych/klubów
- trzymanie porządku
Chętnych proszę o zgłoszenie się w tym wątku.
Nabór do moderacji forum
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Jakieś przywileje, czerwony dywan i sałata czy tylko kolorek? 
Bo jakby coś było, to może bym i rozważyl kandydaturę (
)

Bo jakby coś było, to może bym i rozważyl kandydaturę (

Ostatnio zmieniony 17 lip 2017, o 18:43 przez bolesna prawda, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Administrator ma ujemną reputacje, koniec świata
![Diabeł ]:->](./images/smilies/nowe-emotki/icon_evil.gif)
Szukają moderatora, to jeśli mogę pomóc to się zgłaszam, choć wiem że raczej ciężko to jednak warto

Prowadziłem kiedyś parę stron (typowo klanowe fora tematyczne), więc +- wiem jak może to wyglądać.
Pamiętaj że zawsze warto próbować, a to że reputacja ujemna, no cóż, parę głupich błędów popełniłem to mi się dostało, przecież nie będę z tego powodu zakładał nowego konta żeby wyjść na 0 bo to bez sensu.
Może kiedyś odrobię i już ujemne nie będą

- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Dzięki za spory odzew. Nie spodziewałem się, że uda się zakończyć werbunek w 1 dzień.
Na ten moment nowymi moderatorami zostają simohayha i MadHunter . Wykorzystajcie tę noc na świętowanie, bo od jutra zaczynacie szkolenie.
Wybierałem na podstawie reputacji (oraz faktu, że Madhuner się sprawdza jako mod Bazaru), ale tak naprawdę pozostałe kandydatury też są mile widziane. Jeśli się okaże, że nowy mod zrezygnuje/nie sprawdzi się/będzie zapotrzebowanie na więcej osób, to zgłoszę się do pozostałych userów z tego wątku, bez zakładania nowego. Wielkie dzięki wszystkim, którzy wyrazili gotowość pomocy!

Na ten moment nowymi moderatorami zostają simohayha i MadHunter . Wykorzystajcie tę noc na świętowanie, bo od jutra zaczynacie szkolenie.

Wybierałem na podstawie reputacji (oraz faktu, że Madhuner się sprawdza jako mod Bazaru), ale tak naprawdę pozostałe kandydatury też są mile widziane. Jeśli się okaże, że nowy mod zrezygnuje/nie sprawdzi się/będzie zapotrzebowanie na więcej osób, to zgłoszę się do pozostałych userów z tego wątku, bez zakładania nowego. Wielkie dzięki wszystkim, którzy wyrazili gotowość pomocy!