Można dostać 3 karty za przejrzenie kolejki
http://imgur.com/a/rNnBx
Karty Steam - wątek ogólny
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Wydaje mi się, że to jakiś błąd u Ciebie był. Zwróć uwagę, że masz tam napisane, że możesz dropnąć jeszcze -1 dziś. Czyli dropnęło Ci o jedną za dużo. Albo dostaniesz dziś o jedną mniej, albo będziesz miał szczęście i licznik się wyzeruje

- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Rob nastepna kolejke. Wczoraj tez mialem -1 i 2 z dropu, dopiero okolo drugiej w nocy to poprswili i wypadla kolejna. W sumie ppdobne cuda co roku. Valve skapi na testach obciazenipwych przed startem czy zlewaja to kompletnie.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Ale skucha, wczoraj siedziałem do późna, zrobiłem wszystkie odznaki i sprzedałem wszystkie karty wyprzedażowe, widząc, że cena idzie w dół, ludzie wystawiali już po 7 a nawet 6 centów. Wystawiłem wsio za 8, bojąc się, że jeśli nie chwycą, to rano już tylko 6 i niżej będzie. Tymczasem teraz wszystkie za 10 idą jak szalone 

Ja cały czas czekam na jakąś folię, w zimowej mi chyba ze trzy wypadły...
- Podziękował: 106 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
A rzeczywiście, pomyliło mi się ;P. Mnie nie jara wbijanie poziomów steam, dlatego zrobię tylko raz odznakę (jako pamiątkę), a resztę kart wywalę na rynek...
"Dostosuj swoją kolejkę odkryć
Upewnij się, że twoja osobista kolejka odkryć jest spersonalizowana – twoje ustawienia kolejki odkryć powinny pasować do tego, co chcesz widzieć na Steam."
Wpadły wam naklejki za to? Bo mi od wczoraj nie chce dać, a zrobiłem już wiele w tych preferencjach...
"Dostosuj swoją kolejkę odkryć
Upewnij się, że twoja osobista kolejka odkryć jest spersonalizowana – twoje ustawienia kolejki odkryć powinny pasować do tego, co chcesz widzieć na Steam."
Wpadły wam naklejki za to? Bo mi od wczoraj nie chce dać, a zrobiłem już wiele w tych preferencjach...
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Ja dostałem - za pierwszym razem myślałem, że wystarczy tylko wejść, odznaczyć coś i tyle, a tu się okazało, że trzeba zejść jeszcze niżej, w jakieś główne ustawienia kolejki, i wtedy wpisać samemu, co się nie chce, wtedy dopiero mi przeszło 

Coś mi drop kart z gier przez idle mastera nie działa prawidłowo od czasu startu wyprzedaży. A zostało mi jeszcze z 250 kart, więc w sam raz na zakup jakiejś gierki na wyprzedaży.
Obstawiam, że to przez jednego refunda, którego zrobiłem podczas wyprzedaży [*]
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Czy wytwarzając foliowane odznaki z gier, dostawaliście foliowaną kartę z letniej wyprzedaży?
Dostałem tylko 2 za 4-5 foliowanych odznak, wcześniej (na 90%) zawsze dostawałem 1 folię za 1 odznakę.
Dostałem tylko 2 za 4-5 foliowanych odznak, wcześniej (na 90%) zawsze dostawałem 1 folię za 1 odznakę.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Nie ma znaczenia jaką odznakę się wytwarza. Dostaje się losową kartę wyprzedażową. Tak samo jak z dropienia kart.
Jak komuś pali się z wymianą kart, to wystarczy tradebot na STM. Jest jeszcze pare dni (3?) na darmowe karty, to pewnie będzie szansa na uzupełnienie seta. Mi pewnie zostaną w ostatnim dniu jakieś karty... i jak co Sale będą do rozdania
Sam chętnie bym się wymienił sierocimi kartami na te co mi potrzebne, ale na STM nie ma chyba szans. Nawet 4 duble z 6 kartowego seta nie mam jak wymienić na jedną brakującą. Nikt tej karty nie ma :/
Jak komuś pali się z wymianą kart, to wystarczy tradebot na STM. Jest jeszcze pare dni (3?) na darmowe karty, to pewnie będzie szansa na uzupełnienie seta. Mi pewnie zostaną w ostatnim dniu jakieś karty... i jak co Sale będą do rozdania

Sam chętnie bym się wymienił sierocimi kartami na te co mi potrzebne, ale na STM nie ma chyba szans. Nawet 4 duble z 6 kartowego seta nie mam jak wymienić na jedną brakującą. Nikt tej karty nie ma :/