https://github.com/PotcFdk/SteamDiscove ... utoSkipper
Karty Steam - wątek ogólny
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Jak masz te całą wyklejankę, to nad tą książką masz taki mały pasek z obrazkami z działami - tam lądują te naklejki.

Nic nie dostałemJeśli głosowaliście podczas Steam Awards to dostaliście dodatkowe karty za ilość oddanych głosów.

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Co do karty za Steam Awards
edit. Czyżby teraz tylko dwie karty wpadały za kolejkę? Tak jest na stronie głównej i samej kolejki. W FAQ są podane trzy ale pewnie to stary tekst, bo do tej pory nawet nie zmienili tego 5. poziomu koniecznego do odblokowania dropu.
ŹródłoUPDATE: Extra cards not dropping anymore. Apparently, it was not a surprise gift from Valve. It was a bug and they fixed it
edit. Czyżby teraz tylko dwie karty wpadały za kolejkę? Tak jest na stronie głównej i samej kolejki. W FAQ są podane trzy ale pewnie to stary tekst, bo do tej pory nawet nie zmienili tego 5. poziomu koniecznego do odblokowania dropu.
Słabo, że nawet nie załapałem się na skorzystanie buga, bo mimo teoretycznie niezłego neta, nie mam łącza jak NASA, więc nie udało mi się ani zakończyć kolejki, ani sfinalizować żadnych zakupów.
"Sprawdź swoje preferencje
Możesz sprawić, by w Sklepie Steam wyświetlane były najlepsze produkty dla ciebie, sprawdzając, czy twoje preferencje sklepu są dopasowane do twoich zainteresowań."
Jak wykonać to zadanie? Nigdzie nie mogę tego znaleźć
Możesz sprawić, by w Sklepie Steam wyświetlane były najlepsze produkty dla ciebie, sprawdzając, czy twoje preferencje sklepu są dopasowane do twoich zainteresowań."
Jak wykonać to zadanie? Nigdzie nie mogę tego znaleźć

Swoją drogą ta kolejka steam jest jakaś zbugowana, bo w jednej kolejce potrafi mi po 2 a nawet 3-4 razy te same gry pokazywać.