The Orange Box

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Witam chciałbym kupić wyżej wymienioną grę jednak kupno za 40 zł obecnie nie wchodzi w grę. Więc mam pytanie może wiecie gdzie mogę dostać taniej i tak by mnie nie zabanowali?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Amane2142 pisze: Witam chciałbym kupić wyżej wymienioną grę jednak kupno za 40 zł obecnie nie wchodzi w grę. Więc mam pytanie może wiecie gdzie mogę dostać taniej i tak by mnie nie zabanowali?
Swego czasu było za około 22 zł w pewnym sklepie, a tak to trza czekać na letnią wyprzedaż steam - sam czekam.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

W okolicach 10 kwietnia było na Gamestop za $6.79, krótko.
Prędzej czy później na pewno pojawi się jakaś podobna okazja, do 20 zł max, dlatego warto poczekać. Nie opłaca się za to płacić 40 zł skoro co jakiś czas można kupić za 20 zł.
Niestety, na obecną chwilę nie ma sklepu oferującego ten tytuł w promocyjnej cenie, nawet na allegro ceny są dalekie od satysfakcjonujących - no chyba, że ktoś prywatnie ma ten tytuł do opchnięcia np wśród Łowców Gier, ale to już trzebaby założyć temat na pchlim targu z chęcią kupna ;).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Dwa pytania:
Dlaczego akurat Orange box?
Czy we wszystkie gry z Orange boxa będziesz grać?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

orange box jest głównie h-l 2 z dodatkami na allegro każda oddzielnie kosztuje ponad 20zł plus jeszcze portal i tf2
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Ja od ponad pół roku poluję na Orange Boxa i poniżej 40zł nie widziałem. Co mnie zdziwiło najbardziej to fakt, że na Christmas/Winter sale nie było na niego przeceny na Steamie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Było kiedyś na Winter Sale za €6 ;)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

To musiałem przeoczyć, widać ile wishlist jest warty ;) oby na summer sale się powtórzyło.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Ja na twoim miejscu poczekał na promocje w steam,ponieważ będzie napewno taniej a konto premium to tf2 można kupić nawet za 35centów.To samo Half-life 2 raz była promocja że za ok 1.74 euro.Chyba że bardzo ci zależy na pudełku.
ODPOWIEDZ