The Orange Box
Witam chciałbym kupić wyżej wymienioną grę jednak kupno za 40 zł obecnie nie wchodzi w grę. Więc mam pytanie może wiecie gdzie mogę dostać taniej i tak by mnie nie zabanowali?
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
W okolicach 10 kwietnia było na Gamestop za $6.79, krótko.
Prędzej czy później na pewno pojawi się jakaś podobna okazja, do 20 zł max, dlatego warto poczekać. Nie opłaca się za to płacić 40 zł skoro co jakiś czas można kupić za 20 zł.
Niestety, na obecną chwilę nie ma sklepu oferującego ten tytuł w promocyjnej cenie, nawet na allegro ceny są dalekie od satysfakcjonujących - no chyba, że ktoś prywatnie ma ten tytuł do opchnięcia np wśród Łowców Gier, ale to już trzebaby założyć temat na pchlim targu z chęcią kupna
.
Prędzej czy później na pewno pojawi się jakaś podobna okazja, do 20 zł max, dlatego warto poczekać. Nie opłaca się za to płacić 40 zł skoro co jakiś czas można kupić za 20 zł.
Niestety, na obecną chwilę nie ma sklepu oferującego ten tytuł w promocyjnej cenie, nawet na allegro ceny są dalekie od satysfakcjonujących - no chyba, że ktoś prywatnie ma ten tytuł do opchnięcia np wśród Łowców Gier, ale to już trzebaby założyć temat na pchlim targu z chęcią kupna

orange box jest głównie h-l 2 z dodatkami na allegro każda oddzielnie kosztuje ponad 20zł plus jeszcze portal i tf2
Ja na twoim miejscu poczekał na promocje w steam,ponieważ będzie napewno taniej a konto premium to tf2 można kupić nawet za 35centów.To samo Half-life 2 raz była promocja że za ok 1.74 euro.Chyba że bardzo ci zależy na pudełku.