Karty Steam - wątek ogólny

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Armin pisze:
CebulowyKrol pisze: jedno pytanie: u mnie na głównym koncie każdy level to 600 PD, myślę nad podbiciem alta do lvl 20 (ma teraz 10), ma to sens Waszym zdaniem? Ciśniecie levele na altach?
zadaj sobie pytanie po co ci 20lvl na alcie?
dla +20% drop
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

CebulowyKrol pisze:
Armin pisze:
CebulowyKrol pisze: jedno pytanie: u mnie na głównym koncie każdy level to 600 PD, myślę nad podbiciem alta do lvl 20 (ma teraz 10), ma to sens Waszym zdaniem? Ciśniecie levele na altach?
zadaj sobie pytanie po co ci 20lvl na alcie?
dla +20% drop
Dużo to nie zmieni raczej. Przy 56 lvl mam drop 1-2 boostery w miesiącu.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

MadHunter pisze:
CebulowyKrol pisze:
dla +20% drop
no ja mogę dziś zrobić albo lvl 60 na głównym (dzień zaczynałem z 52 lvl teraz jest 57), albo 20 na alcie (z 10) i stąd się zastanawiam, ale dobra, cisnę główne.

Odznakę wyprzedaży będzie można skraftować dopiero jak się ona oficjalnie zacznie, tak? bo mam wszystkie karty i nie mogę
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

CebulowyKrol pisze:
MadHunter pisze:
CebulowyKrol pisze:
dla +20% drop
no ja mogę dziś zrobić albo lvl 60 na głównym (dzień zaczynałem z 52 lvl teraz jest 57), albo 20 na alcie (z 10) i stąd się zastanawiam, ale dobra, cisnę główne.

Odznakę wyprzedaży będzie można skraftować dopiero jak się ona oficjalnie zacznie, tak? bo mam wszystkie karty i nie mogę
Dokładnie tak, jak się zacznie to mozna odznaki tworzyć.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Tak czytam i czytam i zastanawiam sie czy w ogole jest sens takiego ostrego levelowania. Mam 20 a i tak raz w tygodniu dostaje boosta. Najczesciej ok piatku. Na alcie ktory jest na lv 6. NA razie dostalem 3 w ciagu 2 miesiecy. Ale on jest tylko czynny jak dropi karty.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

bukiash pisze: Tak czytam i czytam i zastanawiam sie czy w ogole jest sens takiego ostrego levelowania. Mam 20 a i tak raz w tygodniu dostaje boosta. Najczesciej ok piatku. Na alcie ktory jest na lv 6. NA razie dostalem 3 w ciagu 2 miesiecy. Ale on jest tylko czynny jak dropi karty.
Moim zdaniem nie ma sensu levelować wysoko tylko dla dropu bo jest zwyczajnie zbyt niski. Natomiast jak kogoś kręci wysoki lvl i dużo odznak to wtedy jak najbardziej.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

można podbić level dla gablot no i dla +5 wiecej znajomych, tak to nie widze sensu marnować kase na glupie levele
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

A tak z innej beczki. Co trzeba zrobic zeby dropily karty wyprzedazowe? Czy one leca podczas dropienia normalnych czy przy robieniu odznak? Czy jeszcze inaczej?

ps. Gdyby ktos chcial powymieniac karty w celu kompletowania setow to zapraszam. Uczciwie 1:1 bez "steamowych" rytualow...
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

bukiash pisze: A tak z innej beczki. Co trzeba zrobic zeby dropily karty wyprzedazowe? Czy one leca podczas dropienia normalnych czy przy robieniu odznak? Czy jeszcze inaczej?

ps. Gdyby ktos chcial powymieniac karty w celu kompletowania setow to zapraszam. Uczciwie 1:1 bez "steamowych" rytualow...
Przy robieniu odznak oraz jak wystartuje wyprzedaż to za wydaną kasę będą lecieć i może coś za głosowanie lub inne zadania.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

jeśli ktoś się zastanawia, która karta z wyprzedaży jest najcenniejsza to wychodzi na to, że Mysterious Card 5, cena już dobija do 0,10 - trochę za nisko wystawiłem
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

To można już robić mystery cards? Zawsze przed wyprzedażą był widoczny set do zdobycia w polu odznak, a teraz go (jeszcze) nie ma. Gdzie Wy to widzicie?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Zdobędziesz pierwsza kartę, to się pojawi :) Karty pojawiły się wczoraj, o ~19.00, czyli dokładnie tydzień przed Wyprzedażą, jak to mają w zwyczaju ;-)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

RoyKeane pisze:
EdmundBA pisze: To dobra wiadomość. Może kiedyś podobnie potraktują Icewind Dale EE... ani łatek ani chmur, osiągnięć czy kart :cry:
Icewind Dale dostał karty.
że jak?
Jak patrzyłem przy pisaniu posta to kart nie było? Albo byłem ślepy albo wprowadzają nowinki krok po kroku....
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

CebulowyKrol pisze: jeśli ktoś się zastanawia, która karta z wyprzedaży jest najcenniejsza to wychodzi na to, że Mysterious Card 5, cena już dobija do 0,10 - trochę za nisko wystawiłem
To dziwne bo u mnie ta piątka najczesciej wypadala - 22 sztuki tak samo sześć' - 21 sztuk. Reszta numerow to juz rzadko bo najwiecej 13 sztuk miala czwórka. Pozostale jeszcze mniej.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Ja tam robie odznaki z fajnych gier, ktore mi sie podobaly. Nie wale odznak zeby wbijac LVL bo to mnie nie kreci, ale poprostu, zeby hmmmmm uhonorowac (?) fajna gre. Nie wiem jak to nazwac :P
Mam kaca i nie wiem po co to wogóle pisze :E
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 3 razy

Takie pytanko. Bo wbijanie 10 lvli zwiększa drop o 10%. Ale to 10% jest od jakiej wartości?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Ratoshi pisze: Takie pytanko. Bo wbijanie 10 lvli zwiększa drop o 10%. Ale to 10% jest od jakiej wartości?
To jest 10% od wartości bazowej.

(Wartość bazową zna jedynie Lord GabeN))
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 129 razy
Podziękowania: 287 razy
Kontakt:

raistand pisze: (Wartość bazową zna jedynie Lord GabeN))
IMO wartość bazowa jest inna dla każdej gry i zależy od tego, ile osób jest uprawnionych do otrzymania boostera. ;p
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

to imo, to zgadywanka :D
1 folia na 140 szt ;/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Ktoś kojarzy, po ile schodziły mniej więcej karty wyprzedażowe 1 dnia promocji podczas Świąt albo zeszłego lata?
ODPOWIEDZ