dla +20% drop
Karty Steam - wątek ogólny
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
no ja mogę dziś zrobić albo lvl 60 na głównym (dzień zaczynałem z 52 lvl teraz jest 57), albo 20 na alcie (z 10) i stąd się zastanawiam, ale dobra, cisnę główne.
Odznakę wyprzedaży będzie można skraftować dopiero jak się ona oficjalnie zacznie, tak? bo mam wszystkie karty i nie mogę
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Dokładnie tak, jak się zacznie to mozna odznaki tworzyć.CebulowyKrol pisze:no ja mogę dziś zrobić albo lvl 60 na głównym (dzień zaczynałem z 52 lvl teraz jest 57), albo 20 na alcie (z 10) i stąd się zastanawiam, ale dobra, cisnę główne.
Odznakę wyprzedaży będzie można skraftować dopiero jak się ona oficjalnie zacznie, tak? bo mam wszystkie karty i nie mogę
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Tak czytam i czytam i zastanawiam sie czy w ogole jest sens takiego ostrego levelowania. Mam 20 a i tak raz w tygodniu dostaje boosta. Najczesciej ok piatku. Na alcie ktory jest na lv 6. NA razie dostalem 3 w ciagu 2 miesiecy. Ale on jest tylko czynny jak dropi karty.
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Moim zdaniem nie ma sensu levelować wysoko tylko dla dropu bo jest zwyczajnie zbyt niski. Natomiast jak kogoś kręci wysoki lvl i dużo odznak to wtedy jak najbardziej.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
A tak z innej beczki. Co trzeba zrobic zeby dropily karty wyprzedazowe? Czy one leca podczas dropienia normalnych czy przy robieniu odznak? Czy jeszcze inaczej?
ps. Gdyby ktos chcial powymieniac karty w celu kompletowania setow to zapraszam. Uczciwie 1:1 bez "steamowych" rytualow...
ps. Gdyby ktos chcial powymieniac karty w celu kompletowania setow to zapraszam. Uczciwie 1:1 bez "steamowych" rytualow...
To dziwne bo u mnie ta piątka najczesciej wypadala - 22 sztuki tak samo sześć' - 21 sztuk. Reszta numerow to juz rzadko bo najwiecej 13 sztuk miala czwórka. Pozostale jeszcze mniej.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Ja tam robie odznaki z fajnych gier, ktore mi sie podobaly. Nie wale odznak zeby wbijac LVL bo to mnie nie kreci, ale poprostu, zeby hmmmmm uhonorowac (?) fajna gre. Nie wiem jak to nazwac 
Mam kaca i nie wiem po co to wogóle pisze

Mam kaca i nie wiem po co to wogóle pisze