Gry darmowe/gry freeware - komentarze
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Na SG widzę, że to losowanie chyba tylko spośród kilku niekoniecznie porywających tytułów

East India Company Gold
Bionic Dues
8BitBoy
Pressure
Dustforce (to mi wpadło)
One Finger Death Punch
Hektor
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Dotknął mnie od kilkunastu dni pewien problem dotyczący gleam.io, otóż nie zalicza mi kliknięć w giveawayach (otrzymuję komunikat, iż zbyt wiele kliknięć spróbuj ponownie później). Miał ktoś podobny problem i ma rozwiązanie na tę przypadłość?
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Jak się zalogujesz i jesteś w jakimś giveaway'u sprawdź, czy w tej samej linii przed przyciskiem "Logout" masz przycisk "Edit". Jak nie masz to masz bana na Gleam. Ewentualnie używasz jakiegoś VPN w przeglądarce co blokuje Tobie wejścia. Wtedy go wyłącz i spróbuj wtedy.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Za Chiny ludowe nie mogę zakończyć pozytywnie taska na Marvelousga (earn free steam wallet codes) - zweryfikowałem konto a strona uparcie twierdzi, że nie skończyłem zadania. Ktoś z Was wie jak sobie z tym poradzić ?
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ktoś jeszcze ma problem z aktywacją konta na tym całym PointsPrizes? Kliknięcie w link aktywacyjny kończy się komunikatem
Próbowałem na paru sprzętach i IP i ta sama lipa :/Too Many Accounts
Your location or mobile device has already been used to register an account. Please use a different location or mobile device to register your account.