https://www.greenmangaming.com/games/in ... e-may-2017
Indie Pack includes:
Red Goblin - Flying Interactive
All Guns on Deck - KISS
One Hundred Ways - KISS
Game Tycoon 2 - KISS
Gold Rush Anniversary - KISS
Wanda - KISS
Dragon Kingdom War - Play Spirit Limited
Starfringe Adversus - Casulaogic
Tales Across Time - Critical Games
Corporate Lifestyle Simulator - Big Nic
£1.00 /$1.00 /
GMG Monthly bundle !
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 455 razy
- Kontakt:
- Ci użytkownicy podziękowali cort3x za ten post:
- StayUpForever
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 455 razy
- Kontakt:
Znizka 5% po zaglosowaniu wyslylana do 72h ktora dostalem w 3 min po zaglosowaniu ;D
Edit po zaglosowaniu dostalem mejla o tym ze glos zostal oddany i mam czekac za znizka srednio wysylana szybko badz w razie jakis problemow do 72h...
edit 2 rozmowa z panem z supporu aby recznie "przyspieszyl" wyslanii znizki zaowocowala mila opowiedzia : "nie mam takiej mozliwosci osoby ktore sie tym zajmuja pracuja tylko PN-PT, takze tego... nie wiem czy ktos inny glosujacy dostal znizke ale ja na swoja pewnie do jutra czekac bede
edit3 minelo 80h znizki nie ma...
edit4 szanowny support wstrzymal moj tiket ale dostalem znizke/voucher na 5% tyle ze nei sumuje sie z wieksza iloscia zakupow!
Edit po zaglosowaniu dostalem mejla o tym ze glos zostal oddany i mam czekac za znizka srednio wysylana szybko badz w razie jakis problemow do 72h...
edit 2 rozmowa z panem z supporu aby recznie "przyspieszyl" wyslanii znizki zaowocowala mila opowiedzia : "nie mam takiej mozliwosci osoby ktore sie tym zajmuja pracuja tylko PN-PT, takze tego... nie wiem czy ktos inny glosujacy dostal znizke ale ja na swoja pewnie do jutra czekac bede

edit3 minelo 80h znizki nie ma...
edit4 szanowny support wstrzymal moj tiket ale dostalem znizke/voucher na 5% tyle ze nei sumuje sie z wieksza iloscia zakupow!
Ostatnio zmieniony 2 maja 2017, o 16:04 przez cort3x, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
F-ing LOL

Już pomijając to, co sitek4h powiedział o UK
Może nie wiesz, ale Niemczech 1 maja jest dniem wolnym od pracy - święto pracy

Lekcja na dziś - używać internetów jak nie wiesz, zamiast siać ignorancję, oszczędzicie se kompromitacji

Kodziku se użyłem na co innego i 2 funciki się przycebuliło

Ale wracając do temata, ogólnie fajny bandyl - miałem na liście życzeń dev tycoon 2 to odhaczony, taniej nie był i chyba nawet bandli unikał

- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Nowy bundel na ten miesiąc
https://www.greenmangaming.com/games/in ... june-2017/
Arson and Plunder Unleashed
Safety Firs
Dub Dash
In Between
Onikira Demon Kille
Skilltree Sag
Soulcraft
Race.a.bit
Chronicles of a Dark Lord Episode 1 Tides of Fate
After the End: The Harvest
Normalnie 15 funtów, ale ponoć GMG wysyła jakieś kupony na -99%, czyli może kosztować 0,54* funta.
*Racja Armin, 99% przeceny dotyczy już przecenionej kwoty, czyli będzie kosztować 0,15 funta.
https://www.greenmangaming.com/games/in ... june-2017/
Arson and Plunder Unleashed
Safety Firs
Dub Dash
In Between
Onikira Demon Kille
Skilltree Sag
Soulcraft
Race.a.bit
Chronicles of a Dark Lord Episode 1 Tides of Fate
After the End: The Harvest
Normalnie 15 funtów, ale ponoć GMG wysyła jakieś kupony na -99%, czyli może kosztować 0,54* funta.
*Racja Armin, 99% przeceny dotyczy już przecenionej kwoty, czyli będzie kosztować 0,15 funta.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2017, o 17:35 przez LEITHREAS, łącznie zmieniany 3 razy.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
Jak coś to raczej 0,15
oj dowcipnisie się zrobiły z tych GMG, bundle typu RNG się nie sprzedają to pchają ten zrebundlowany złom gdzie się da, a że nie chcą pewnie by to lądowało na jakiś G2A czy Bazarach to każdy dostanie tylko jeden kod rabatowy

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
W ta pierwsza nic sie nie dzieje wgl a w tą drugą :
"The voucher code entered appears to be invalid, please copy and paste the code exactly otherwise contact Customer Services for assistance"
"The voucher code entered appears to be invalid, please copy and paste the code exactly otherwise contact Customer Services for assistance"