[PC] Heroes of the Storm

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

W zasadzie w rozgrywce wielkich zmian nie ma, ale przez to że wyszedł HotS 2.0 znów chętnie w niego gram. Dawniej przegrałem trochę godzin w HoTSa, ale później w zasadzie nie miałem już "motywacji" żeby w niego grać (160 lvl mi wrzuciło :D ). Mówta co chceta, ale system nagradzania w postaci skrzynek to w KAŻDEJ grze trafiony patent i przyciąga to cholernie do monitora. Jeszcze jeden lvl, a no dobra to jeszcze jeden wbiję i tak leci godzina za godziną :D Skiny w HoTSie są ładne, ale były drogie, a teraz można je zdobywać po prostu grając. Strzał w 10 Blizzard!
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Orientuje się ktoś w jaki sposób ustawić sobie status wyświetlający się po najechaniu na zdjęcie profilowe? Widziałem u niektórych ludzi takie krótkie jednozdaniowe opisy pod nickiem, ale za cholewkę nie wiem jak to ustawić?!
ODPOWIEDZ