Pochwal się nowym zakupem
Zielona Mila to jest zbyt obvious, żeby komentować, więc dodam, że Dolores jest świetna, czytałam dawno temu w liceum 

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
Gry z trójką w nazwie, brakujące ogniwa mojej elektronicznej rozrywki:
azazin 23zl z wysylką
ass effect 26,50zl z wysylką
oba z olx, stan płyt igła

azazin 23zl z wysylką
ass effect 26,50zl z wysylką
oba z olx, stan płyt igła

- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Takie cuś

Shimano Exage, Pedały spd - brakuje tylko klamkomanetek, demon prędkości z niego niezły. 36 bez większego wysiłku - a przy mocniejszym wdepnięciu 45-47.

I coś na bezdroża, piasty XT, manetki Deore, przerzutki SLX, Amor rockshoxa.
Pogoda się wreszcie poprawiła jeździ się świetnie.

Shimano Exage, Pedały spd - brakuje tylko klamkomanetek, demon prędkości z niego niezły. 36 bez większego wysiłku - a przy mocniejszym wdepnięciu 45-47.

I coś na bezdroża, piasty XT, manetki Deore, przerzutki SLX, Amor rockshoxa.
Pogoda się wreszcie poprawiła jeździ się świetnie.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Jako specjalista Amator, przyjme na badanie niewiaste (tylko zone wyprawie na zakupy do marketu, co by miec kilka godzin wolnego czasu.
Nie zakupowalem, ale pochwale sie. Moj Mieczyslaw roczknik 89 wymagal wizyty u doktora

Tak, dobrze widac, podluznica nadgryziona zebem rudej panny, ktorej znudzil sie polonez. Dziura w odlodze, widac miejsce kierowcy, taki tam ser szwajcarski mialem pod nogami. Cale szczescie, ze Fabryka w Bremen nie oszczedzala na masie konserwujacej, to to sie calkiem niezle trzymalo. Ale po oczyszczeniu wygladalo to tak:

Drewienko dodane przezemnie, nie w fabryce

Akurat tu juz jeden element wspawany jest w podluznice, trzeba bylo to wszystko odtworzyc. Nie smiac sie z efektu koncowego (w sumie nie, bo weekend za krotki byl i nie skonczylem wszystkiego), ale to bylo moje pierwsze spawanie, do tego pierwsze spawanie do gory nogami, spawy wisialy mi jak ........ winogrona (nie wiem co pomysleliscie wy swintuchy

Sory za tego brzydala na pierwszym planie, tak sie wpierdzielil pod obiektyw

Spoiler:pokaż