Orlygift

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

Witam, co jakiś czas są giveaway'e na stronie Orlygift, ale nigdy nie mogę odebrać stamtąd gry. Powie ktoś co i jak. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: #2540
Podziękował: 125 razy
Podziękowania: 1273 razy
Kontakt:

Andrei pisze: Witam, co jakiś czas są giveaway'e na stronie Orlygift, ale nigdy nie mogę odebrać stamtąd gry. Powie ktoś co i jak. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Jak nie możesz odebrać? Na przykładzie dzisiejszego giveaway'a: https://www.orlygift.com/promotion/russ ... -dead-ivan

Logujesz się, wchodzisz w linka, zjeżdżasz na dół i masz tam przycisk do odebrania gry ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Xanthi pisze:
Andrei pisze: Witam, co jakiś czas są giveaway'e na stronie Orlygift, ale nigdy nie mogę odebrać stamtąd gry. Powie ktoś co i jak. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Jak nie możesz odebrać? Na przykładzie dzisiejszego giveaway'a: https://www.orlygift.com/promotion/russ ... -dead-ivan

Logujesz się, wchodzisz w linka, zjeżdżasz na dół i masz tam przycisk do odebrania gry ;)

No właśnie nie, mam tylko "Sign up now" i mimo iż podaje swój email, to pisze "The email has already been taken." Założyłem więc specjalnie drugie konto i to samo, mimo iż na steam mam większy lvl niż 1 i były kupowane na nim gry.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

Załóż jakieś chwilowe konto mailowe (10 minutowe czy inne w tym stylu), logujesz się kontem steam, a klucze są na stronie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Nie mogę się dziś zalogować na orlygift. Ciągle wyskakuje komunikat "Nieprawidłowe dane logowania". Ma ktoś też z tym problem czy to tylko u mnie?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 30 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Woreczek Mosznowy pisze: Nie mogę się dziś zalogować na orlygift. Ciągle wyskakuje komunikat "Nieprawidłowe dane logowania". Ma ktoś też z tym problem czy to tylko u mnie?

To jest problem u wszystkich lub u większości. Przyczyną jest Steam i logowanie się przy pomocy platformy na stronach zewnętrznych.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Dzięki za szybką odpowiedź. Pozdr
ODPOWIEDZ