Spoiler:pokaż
Pochwal się nowym zakupem
łooooo panie.... opakowanie po ziołach ale w dobrym stanie.
Ile dałeś? No i cebula... czy to ta która ma warstwy???
Ile dałeś? No i cebula... czy to ta która ma warstwy???
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Ale zioła prowansalskie to ja polecam tę z Lidla i dla nich robione (paczkowane jako Kuchnia Lidla). Są bardziej aromatyczne niż Kamis. A do Lidla chodzisz bo widzę tu najlepszą moim zdaniem wodę źródlaną butelkowaną dla marketów 

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
a u mnie pierwsza wtopka na olx - kupilem assassyna III na xboxa i gosciu mi przyslal pirata - wydrukowana okladka na zwyklej kartce A4 + do tego plyta z mozliwoscia nadruku tez nieudolnie podrobiona, koszt 22zl
postraszylem policją i niby ma zwrocic kase a jak nie zwroci to faktycznie zglosze na policje for fun
zdjecia tego śmiecia nie chce mi sie robić
postraszylem policją i niby ma zwrocic kase a jak nie zwroci to faktycznie zglosze na policje for fun
zdjecia tego śmiecia nie chce mi sie robić
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:

Siostra suszyłą mi głowę o dysk na backup zdjęć (niektóre mają po więcej jak 10 lat). Miałem trochę ze starych konfiguracji (po prawie 20 latach trochę ich mam, z czego tylko 3 są zdatne tj, mają więcej niż 100GB).
Z obudowami do dysków jest nieciekawie. Parę lat temu kupiłem 2 obudowy, każda po ok.40zł, obecnie już trudniej znaleźć w takiej cenie, czasem nawet dwukrotnie drożej....
Gdyby usunąć te wszystkie aluminiowe no-name'y które padają po miesiącu to byłoby łatwiej przeglądać Allegro ale że serwis chińszczyzną stoi...
RektForce xD
btw. wierzcie lub nie ale obudowa nie ma przycisku zasilania

LoL cebula power. Zaoszczędziłem to mam.

Wyasatarczy ze odepniesz to w pasku zadan, stana talerze i wylaczasz zasilanie z tego i tyle, wiem bo sam tak używam mojej kieszonki na dyski:EdmundBA pisze:
Siostra suszyłą mi głowę o dysk na backup zdjęć (niektóre mają po więcej jak 10 lat). Miałem trochę ze starych konfiguracji (po prawie 20 latach trochę ich mam, z czego tylko 3 są zdatne tj, mają więcej niż 100GB).
Z obudowami do dysków jest nieciekawie. Parę lat temu kupiłem 2 obudowy, każda po ok.40zł, obecnie już trudniej znaleźć w takiej cenie, czasem nawet dwukrotnie drożej....
Gdyby usunąć te wszystkie aluminiowe no-name'y które padają po miesiącu to byłoby łatwiej przeglądać Allegro ale że serwis chińszczyzną stoi...
RektForce xD
btw. wierzcie lub nie ale obudowa nie ma przycisku zasilaniatrzeba odłączać w pasku zadań, potem wyciągnąć po wyłąćzeniu kompa.
LoL cebula power. Zaoszczędziłem to mam.

Ładne autko - rejestrowane w Legnicy?