bardzo zabawne
Spoiler:pokaż
bardzo zabawne
Pod DOSa? To jestem mocno zaskoczony, zdarzyło mi się wcześniej widzieć screenshoty z tej gry, ale nigdy by mi nie przyszło do głowy, że jest pod DOSa (w końcu nawet taki Target był pod Windowsa, mimo grafiki rodem z DN 3D).
Szczerze to nie bardzo mogę ją polecić, gameplay jest schematyczny, do tego wersja Glide mimo, że lepsza od trybu Software, nadal pozostawia sporo do życzenia pod względem płynności i nie wiem czy nawet Inter i7, 32GB RAM, GF1080 8GB czy dysk SSD by tu pomógł (nie znam się na emulacji DOSbox ani tego jakia część komputera pomaga w zwiększeniu wydajności emulacji). Grałem w Pył w trybie Software na 2 konfiguracjach i szło bardzo źle.
Mom's Knife - większość chyba kojarzy, jeden z najlepszych ofensywnych itemów, do tego ciągle na wierzchu, więc czasem nawet nie trzeba strzelać
14:03
Ale że nie wiem z jakiej gry ten zrzut ekranu, to trudno mi dojść o co chodzi. Może o ten bardzo drogi olejekMk 14:03 pisze:A gdy Jezus był w Betanii, w domu Szymona Trędowatego, i siedział za stołem, przyszła kobieta z alabastrowym flakonikiem prawdziwego olejku nardowego, bardzo drogiego. Rozbiła flakonik i wylała Mu olejek na głowę.