Promocje na Playstation 4 Pro

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy

Atton29 pisze: Rozmawialem w kilku sklepach na temat tej wersji konsoli i wszyscy twierdza zgodnie, ze zwrotow nie bylo, podobnie jak w przypadku slima. Druga sprawa, jakby bylo tak jak mowisz w internetach juz dawno by wrzalo od hejtu :D
a tak miedzy nami... Czytałeś w ogóle co napisałem?
Od 2 miesięcy ludzie się skarżą, że w sklepach dostają konsole ze zwrotów. Kolega widzę, że Kuźniar+. Pograłbyś przez te dwa tygodnie, zwrócił i jeszcze objechał w internecie? Jak na te parę konsol sprzedanych w Polsce, to i tak jest bardzo dużo skarg na ich (nie)działanie.
Mógłbyś się pochwalić, w jakich to internetowych sklepach masz takie chody, że Ci się zwierzają z problemów z klientami? Jakbyś nie wiedział: w sklepach stacjonarnych nie ma zwrotów. I dlatego - moim zdaniem - prosiaki wypadły z internetowych ofert dużych sieci stacjonarnych.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

@buck ciekawe spostrzeżenie
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Ja tam swoje PS4 Pro od grudnia tak jakoś przed świętami kupiłem i jestem więcej niż zadowolony :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Panie wujku @buck, nie mam chodow w internetowych sklepach :D rozmawialem na stoiskach z obsluga w zwyklych sklepach u mnie w miescie, takich jak Media Markt, Saturn, Euro RTV i ponoc zadnych zwrotow nie bylo, identycznie jak fali hejtu na Pro w internecie takze nie zauwazylem, ze niby komus (nie)dziala.
Czytam wujka dokladnie, tylko nie zawsze rozumiem co pisze, moze to ja mam problem, ale raczej widze to tak, ze to wujek pisze jak prawdziwy Hamerykanin - nie zawsze wiadomo o co kaman :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Dlaczego w sklepach stacjonarnych nie ma zwrotow? Wiem, z enie ma w Tesco, to pewne, ale Media Markt nigdy problemow nie robil, przynajmniej u mnie w miescie sa dwa i kupuje tam od lat. Poza tym nawet nie chodzi o zwroty, tylko o reklamacje, a jako takich nie bylo, ponoc. Srednio mi sie wierzy, ze kotos jakby juz dorwal Prosiaka, to chialby go zwracac po dwoch tygodniach czy nawet po pol roku ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin

nie ma zwrotów, bo tak. W internecie jest 14 dni na zwrot bez podania przyczyny, a stacjonarnie - nie. Masz rodzinę w MM, że tak Ci się ze wszystkiego szczerze zwierzają?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

MM/Saturn pozwala na zwrot do 30 dni nawet przy zakupie w sklepie stacjonarnym, nie robią z tym problemów. Znajomy kupił TV w MM i zwracał po 20 dniach bez problemu, sprawdzają tylko czy nie ma jakichś widocznych śladów użytkowania (w sensie rys / odbić po zawieszeniu TV itd.)

Oni mają akurat inną politykę niż takie np. Euro RTV AGD, które nawet internetowych zamówień nie chce przyjąć jeśli chodzi o zwrot i trzeba się z nimi użerać. Koniec końców przyjmują dlatego, że prawnie są na straconej pozycji, ale przy zakupie w sklepie stacjonarnym absolutne zero zwrotów. Taka polityka firmy.

Podejrzewam, że konsolę też na takiej zasadzie jak i TV przyjmą bez problemu. Wszak telewizor to jeszcze droższa sprawa.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Fj00b pisze: Znajomy kupił TV w MM i zwracał po 20 dniach bez problemu, sprawdzają tylko czy nie ma jakichś widocznych śladów użytkowania (w sensie rys / odbić po zawieszeniu TV itd.)
Dawno zwracał?
To najwidoczniej w "moim" MM zgromadziła się jakaś patologia. Generalnie kiedyś było 7 dni na sprawdzenie sprzętu kupowanego w pudełku. Żaden przepis nie zmusza stacjonarnego sklepu do przyjmowania zwrotów bez przyczyny. Reklamacje to co innego.
btw, czy Wy czasem nie jesteście wszyscy z Krakowa? Może tam MM ma inną kulturę ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

buck pisze: Masz rodzinę w MM, że tak Ci się ze wszystkiego szczerze zwierzają?
Wystarczy umiejetnosc rozmawiania z ludzmi. Pracuje w handlu od lat wiec takowa posiadam ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Atton29 pisze: Wystarczy umiejetnosc rozmawiania z ludzmi. Pracuje w handlu od lat wiec takowa posiadam ;)
O! To teraz w handlu sprzedawca, który powie klientowi prawdę o faktycznych zwrotach towarów ma szansę popracować w sklepie dłużej, niż do trzaśnięcia drzwiami przez wychodzącego klienta? To faktycznie, sporo się zmieniło...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Hehe, wiesz nie kazdy ma paranoje, ze go szefostwo podluchuje na kazdym kroku :roll: Jak swego czasu kupowalem lustro, to koles normalnie mi doradzil brac sprzet Canona, a nie Sony, pomimo tego, ze Soniak byl sporo drozszy i bez osprzetu, a ja bylem na niego srodze napalony, jak to fan Sony :D
Zawsze w sklepach pytam sie, czy na dany sprzet byly reklamacje, jak sie sprzedaje, itd i zazwyczaj uzyskuje rzetelne i wiarygodne informacje - wazne jest nie o co pytasz, tylko jak to robisz ;) Wiadomo, jak na wstepie afirmujesz sobie, ze jestes w kiepskim i beznadziejnym sklepie, personel jest do bani, nadymasz sie, to nie ma co dziwic sie, ze taki wlasnie sie staje i jest problem z zalatwieniem czegokolwiek.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

28 MARCA (NIEKAKTUALNE):
W MediaMarkt chwilowo pojawiła się PS4 Pro z ekspozycji, ale 1769 zł oraz co ważne 8% rabatu (nocna wyprzedaż), a więc:

1627,50 zł

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/kon ... sis-czarna

Obrazek

Nocna wyprzedaż -8%, link ogólny:
https://mediamarkt.pl/nocne-hardkory?clickId=19262

--------

5 KWIETNIA:
W gazetce ogólnopolskiej MM jest informacja, że konsoli powróci do normalnej sprzedaży od 7 kwietnia za 1769 zł. Link:
https://mediamarkt.pl/gazetka/7342#str5
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

O! :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

PRO wrocilo do sklepow, dostepne we wszystkich znaczacych sieciowkach! Media Markt, Saturn, RTV Euro.
Awatar użytkownika
Łowca

Jest promocja na PS4 Pro w X-komie, wprawdzie tyłka nie urywa, ale pare złotóweczek taniej.

https://www.x-kom.pl/goracy_strzal/11199
Awatar użytkownika
Łowca

Promocja w Auchan. PS4 PRO z grą Horizon Zero Dawn w cenie 1698 zł. Od 27.04 do 4.05
http://twoja-gazetka.pl/auchan-gazetka-15927-125-34
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Zacna promocja, taniej Pro jeszcze nie bylo! Tego Horizona to przy kasie daja dopiero :D
Awatar użytkownika
Łowca

A ktoś może wie jak wygląda sprawa z gwarancją w Auchanie na konsole? Normalnie na 2 lata czy jakieś inne cuda?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Obstawialbym rok raczej jak w Media Markt i Saturn.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

gwaracji rok jak zawsze od sony a 2 lata masz rękojmi
ODPOWIEDZ