dependo pisze: Witam! Pół roku temu został przerwany dział "Historia pełnych wersji CD Action". Uważam że warto by uzupełnić braki i kontynuować spis. Pozdrawiam!
Spisz i wyslij redakcji, na pewno wtedy uzupelni]
Jak nikt nie zrobi tego wcześniej to po świętach wielkanocnych zabiorę się za spisane gier umieszczonych w Cd-Action. Czy jest specjalny adres e-mail do wysyłania tego typu zgłoszeń, czy wystarczy ze napisze na redakcja@lowcygier.pl i ktoś na to zareaguje?
Czy zostanie przekonwertowany mechanizm porównywania cen z Salenauts?
Kieruję zapytanie, ponieważ zawsze przyjemnie (jak na Łowcę) jest się dowiedzieć czy dana gra była lub jest w konkurencyjnej cenie.
Dziękuję za odpowiedź.
Vance pisze: Czy zostanie przekonwertowany mechanizm porównywania cen z Salenauts?
Kieruję zapytanie, ponieważ zawsze przyjemnie (jak na Łowcę) jest się dowiedzieć czy dana gra była lub jest w konkurencyjnej cenie.
Dziękuję za odpowiedź.
Od tego jest Salenauts, żeby tam to sprawdzać. Łowcy to zwykły blog, w którym treść wrzucana jest przez redakcję. Salenauts ma bazę gier i automatycznie skanuje wszystkie sklepy.
Czemu usunęliście przelicznik walut? Wiem że dajecie w nawiasie cenę w PLN, ale on przydawał mi się wielokrotnie żeby sprawdzić po ile stoi dana waluta
Rasiek pisze: Czemu usunęliście przelicznik walut? Wiem że dajecie w nawiasie cenę w PLN, ale on przydawał mi się wielokrotnie żeby sprawdzić po ile stoi dana waluta
Dlatego, że postanowiłem zmienić format newsów i od razu przeliczać wszystkie ceny na PLN. Procent obniżki poszedł na początek wiersza, a w nawiasie jest przeliczona cena.
Mam taki pomysł, żeby dodać funkcjonalność raportowania okazji, które już wygasły. Każdy mógłby wysłać taki raport (po wypełnieniu captchy).
Dobrze by również było, gdyby strona łowców była w końcu responsywna.
Dajcie znać, jeśli mogę jakoś wam pomóc (PHP i front).
janek2012 pisze: Dajcie znać, jeśli mogę jakoś wam pomóc (PHP i front).
Wyślij proszę CV przez formularz kontaktowy. Nad czymś tam po cichutku pracujemy, aczkolwiek z 3 projektami na raz (ŁG, Bazar, Salenauts 2.0) ciężko posuwać się w zawrotnym tempie.
Może głupi pomysł, ale może się komuś przydać.
Ja bym dodał gdzieś zakładkę z kategoriami np. gry do 1 euro, gry do 5 euro, albo gry do 10 złotych itp... i zrobić listę najciekawszych gier na wybraną platformę.
Jak działa ten nowy system segregowania tematów w działach(o ile taki jest) ? Bo od kilku dni kompletnie nie mogę się w tym połapać. Dawniej to było segregowane od najnowszych napisanych postów. Jakoś na dniach wydawało mi się, że tematy są posegregowane ... alfabetycznie na każdej stronie. A dzisiaj klikając w dział PC Digital nie jestem w stanie znaleźć tematu ... "steam", który jak wiadomo jest jednym z najpopularniejszych na stronie. Mam coś pozmieniać u siebie w ustawieniach? Bo serio ciężko mi się w tych ostatnich zmianach połapać.
Tom napisał ostatni post w lutym więc wątpię żeby interesował się sprawami forum. W sumie pewnie dlatego remike zrekrutował kilku świeżych na modów, bo Serg, buri, Stary, Vector, noj już dawno zrezygnowali.
Chyba mogę zapytać tutaj: jak na tym forum działa liczenie postów? Od dłuższego czasu licznik przy moim profilu pokazuje 38. Myślałem, że może jak piszę częściej/w tych samych tematach, to posty się nie liczą, żeby nie było nabijania. Ale jak piszę po czasie i gdzie indziej, to liczba postów nie rośnie, a jak sobie wejdę w swoje wszystkie posty na swoim koncie, to pokazuje mi 78 (przed tym postem). Czemu?
W sumie to tylko cyferki, ale jakoś ten szacun na dzielni muszę uzyskać, nie?
Edit: dobra, z tym postem licznik przy moim awatarze pokazuje 39. To nadal tak z 40 mniej niż faktycznie.