Gameminer
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Bezpośrednio po to raczej nie. Podejrzewam, że to raczej przez wydawanie coal się dostaje. Za achivmenty dostałem z 200 w sumie i jak to wydałem to te skrzynki wskoczyły (pewności nie mam). Wiem tyle, że miałem ciurkiem wiadomości o dostaniu skrzynek a gry dawałem same z bundli.
Mi nie przybywa żadnego coal. Pomocy! A czy ta strona nie zrobi mi coś z moim kontem steam?
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Kolejne 2 skrzynki mi padly, ale jakos nie specjalnie chce je otwierac.
EDIT. Jedna otwarlem bo mialem jeszcze jeden klucz - padł dye znowu. Więcej nie otwieram, szkoda kasy.
EDIT2. Mam przypuszczenie, że ilość skrzynek za giby może zależeć od ilości ludzi w tych gibach.
EDIT. Jedna otwarlem bo mialem jeszcze jeden klucz - padł dye znowu. Więcej nie otwieram, szkoda kasy.
EDIT2. Mam przypuszczenie, że ilość skrzynek za giby może zależeć od ilości ludzi w tych gibach.
- Kontakt:
Po wystawieniu gibów te skrzynki lecą jak woda. Generalnie już odkąd wyszły to 13 skrzynek mi padło.
EDIT. 3 kolejne padły... masakra. Jeśli ktoś to otwiera to ci założyciele Gameminera trzepią z tego masakryczną kase.
EDIT2. Mam w tym momencie po zakończeniu 4 gibów 20 skrzynek do otwarcia. Musiałbym dać 40zl żeby wszystkie otworzyć. No chyba nie
Czekam na trade i bede sprzedawal je chyba.
EDIT. 3 kolejne padły... masakra. Jeśli ktoś to otwiera to ci założyciele Gameminera trzepią z tego masakryczną kase.
EDIT2. Mam w tym momencie po zakończeniu 4 gibów 20 skrzynek do otwarcia. Musiałbym dać 40zl żeby wszystkie otworzyć. No chyba nie

Ja mam konto od 3 dni na GameMinerze, wziąłem udział w 90 losowaniach i wygrałem 2 gierki z czego jedną wystawiłem. 10 minut po wystawieniu nazbierałem 7 skrzynek. Kiedy będzie można je sprzedawać? Da się kupić gold za sms? I o co chodzi przy wygranej ma się klucz i "Accept" i "Decline", zawsze daje accept. Czy jak wystawię grę (a sam nie wiem czy klucz działa, bo go wygrałem) i ktoś go nie przyjmie to co to znaczy? Przecież on go widzi i może aktywować.
Tak swoją drogą dostaje się jakiś coal za robienie gibów?
Tak swoją drogą dostaje się jakiś coal za robienie gibów?
- Kontakt:
Nie wiadomo. Będzie można się wymieniać nimi z innymi osobami za coś, ale czy będzie też za gold to nie wiadomo.
Chyba tak, ale na 100% będzie to nieopłacalne. Kupuj przelewem.
Mówisz w ten sposób czy klucz jest aktywny czy nie. W sensie czy działa.
To znaczy, że klucz najwyraźniej nie działa. Przejechałem się na tym nie raz - na wystawianiu tego co wygrałem tam. Nie polecam.
Tak. Dostajesz część coala który ludzie wydali na twój gib. Po zakończeniu giba i akceptacji przez osobe co wygrała dostajesz exp na profil + coal - będzie napisane ile dokładnie.
- Kontakt:
Będzie miała to odnotowane na koncie. W momencie gdy ilość kluczy złych przekroczy jakąś granice w stosunku do dobrych to taka osoba dostaje bana. Jaka jest dokladnie granica to niewiem.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
No dobra, przyznawać się, kto otworzył skrzynkę i dostał jakąś grę? Dostałem właśnie 2 skrzynki:
oraz49 - 86 coal
28 - 60 gold
Paint
Curse
Steam game
i raczej nie wygląda to na tyle zachęcająco żeby kupować 20 złota ($0,63) za klucz.12 - 97 coal
28 - 47 gold
Paint
Blessing
Steam game