Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
WujekSarge pisze: W tej chwili najwytrzymalszy jest opancerzony metal który wygląda tak:
no tak o to mi wlasnie chodzilo tylko nie pamietalem nazwy w kazdym razie aby ulepszyc na ten material potrzebujesz metalu jak i drewna jak i kamienia.
Jakby znalazła się jakaś ekipa, to z chęcią bym z kimś pograł - samemu jednak ciężko osiągnąć coś fajnego. Tylko TS raczej odpada, bo dziewczyna i tak narzeka, że za dużo pukam.
LESZ3u pisze: Jakby znalazła się jakaś ekipa, to z chęcią bym z kimś pograł - samemu jednak ciężko osiągnąć coś fajnego. Tylko TS raczej odpada, bo dziewczyna i tak narzeka, że za dużo pukam.
za dużo ją pukasz?
jest tu jedna ekipa co ma mieszkanie w jaskini ale nie polecam gry z nimi bo nie chcą dać kodu do drzwi
Gra ktoś z lowców? Chciałbym zebrać ekipe/dołączyć bo przez pare godzin to tylko umieralem i trochę zaczyna mnie to nudzić;]
Jak coś to kontakt na steam ;]
Witam. Może jest ktoś chętny zagrać wspólnie? Ostatni raz w Rusta grałem prawie 7 miesięcy temu. Więc nie wiem co mnie teraz czeka Dlatego fajnie by było, gdyby ktoś mnie wprowadził w nowości
risin pisze: Witam. Może jest ktoś chętny zagrać wspólnie? Ostatni raz w Rusta grałem prawie 7 miesięcy temu. Więc nie wiem co mnie teraz czeka Dlatego fajnie by było, gdyby ktoś mnie wprowadził w nowości
Chcesz to dodaj mnie na steam (link na pw) (ja tez nie za bardzo ogarniam wszystkiego)