Pytanie co do Empiku

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Ktoś wytłumaczy co zrobić, gdy zamówiłem u nich odbiór w salonie? Pokazać im maila z potwierdzeniem, że kupiłem co jest w skrzynce pocztowej czy jakiś kod wyślą, który przy kasie pokazuję? Zielony w temacie jestem.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

@up ? Czy to jest troll temat czy tak na poważnie ?

Jeśli na poważnie, to dostaniesz powiadomienie sms bądź e-mail już nie pamiętam, że zamówienie czeka do odbioru w salonie i powinien być podany 4 cyfrowy kod o który poproszą podczas odbioru paczki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Nigdy nie miałem żadnego kodu odbioru, 3 lata zamawiam do EMpiku i zawsze wystarczyło powiedzieć imię i nazwisko.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

szablix pisze: @up ? Czy to jest troll temat czy tak na poważnie ?

Jeśli na poważnie, to dostaniesz powiadomienie sms bądź e-mail już nie pamiętam, że zamówienie czeka do odbioru w salonie i powinien być podany 4 cyfrowy kod o który poproszą podczas odbioru paczki.
Na poważnie, żaden troll.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2017, o 17:13 przez WileTheBest, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Jesli zamawiasz z platnoscia przy odbiorze to zadnego kodu nie potrzebujesz, tylko nazwisko/imie/ksywka na ktora zamowiles paczke i placisz. Jesli paczka oplacona z gory, to wtedy podajesz dane + kod i wychodzisz ze swoim zamowieniem :)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ok, teraz już wszystko wiem. Dzięki wielkie za odp., panowie!
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

Ja jak zamawiałem do sklepu i jak podałem imię to mówili ze nie ma zamówienia, a dostałem ze jest do odbioru, musiałem im pokazać maila z potwierdzeniem zakupu i wtedy mi wydali. Niby na pudelku z zamówieniem było moje imię, ale w ich systemie było blednę. Okazało się że oni mieli wtedy błąd systemu, i przy moim zamówieniu w ich systemie było imię kogoś innego. (Sklep był otwarty około miesiąc wcześniej(nowo wybudowany))
ODPOWIEDZ