Bundle od Groupees (BeMine, Build a Bundle) - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Również Dreamfall: The longest Journey pojawiło mi się w bibliotece
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Chyba każdy dostaje Dreamfall, tylko ten dopisek dziwny
Nie wiem skąd tyle narzekania na tego BM? Niebundlowane gierki całkiem przyzwoite. 21$ nie wyłożę, bo jednak szkoda na raz, ale pewnie będę kupował te bundle od nich dalej. Moim zdaniem są o wiele lepsze od Indiegali.

- Podziękował: 728 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
Mi się oberwało całkiem ciekawym tytułem The Dark Eye: Chains of Satinav. Już mam, ale przyznam że świetnie się bawiłem grając i maksując tą gierkę. Poza tym nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony fajnie jest jak kupuje się np losowy klucz w gmg, ale tak w bundlu niezbyt mi się podoba. Trzymam kciuki za to, zawsze lubiłem ich bundle, oby tylko nie zaczęli rozdawać darmówek.
Jakbym miał pewność, że będzie Dreamfall to może nawet bym zakupił tego bundla. Mam gdzieś wydanie pudełkowe z polskim dubbingiem, ale w wersji cyfrowej tylko tego z "trylogii" mi brakuje. Swoją drogą to była mega depresyjna gra
ciężko znaleźć drugą, która kończy się aż tak pesymistycznie czy nawet fatalistycznie dla każdej z wiodących postaci, bez wyjątków.

Trochę bym się wkurzył jakbym dostał przebundlowanego n razy Dark Eye'a zamiast Dreamfalla.
Dreamfall mnie zmotywował zresztą by zakupić tego bundla i hazard się opłacił, trafiłem Dreamfalla, fajnie, świetna gra.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Mnie kupili swoim swobodnym podejściem (porównując cały czas z galą), tym że w paczkach jest muzyka i czasem jakiś pdf
Szkoda, że filmów nie ma (szkoda gamebundle.."The bloc" i "Feeding Mr Baldwin"
) Zawsze biorę preorder ich paczek. Wydałem 1,8$ i już byłem zadowolony jak było Chicken Invaders 4+DLC (jednak najlepsza była jedynka i jak się było młodym
), Robo też fajne i Cubi. A teraz z tym Dreamfall już w ogóle elegancko
Szkoda, że nie było preordera na Relax (albo był i zgapiłem), bo jednak wolę wydać 1,5$ niż 4$ 

Pier Solar and the Great Architects w sumie nie jest źle, ale jednak Dreamfall był o wiele lepszą niespodzianką.