Jak by ktoś jakiś kart szukał to mogę wymienić

Działa. Jedyne co niepokojącego zauważyłem, to to że czasem mi go wylogowuje, co kilka razy zmusiło mnie do wyczyszczenia plików lokalnych z nim związanych, choć zwykle wystarczy powtórnie się zalogować. Nie wiem z czym ma to związek. Poza tymi nieprzyjemnościami, działa i ładnie dropi.
Mi główne aktywowało jak kupiłem gierkę za 0.19 centów najtańsza była (i nie działa nie reklamowałem jednak). Co nie zmienia faktu, że minimalne doładowanie to 5 $. Trzeba pomyśleć nad zakupem gifta lub nawet 3 na bazarek za 5 dolców jak kasa wróci na pp to poleci na alta
Liczyłem na odpowiedz najczęściej bardziej opłacalne jest nierozpakowywanie pakietu, bo po rozpakowaniu pakietu w pakiecie dostajemy (2 karty 10 kart) a pakiet kosztuje więcej... Jeszcze pakietu nie rozpakowywałem i pewnie ilość kart zależy od nazwy gry sry. można gdzieś to sprawdzić ile kart ma pakiet od danej gry...?
3 folie z jednego boostera ?? nie słyszałem o takim przypadku.
Ludzie na SteamGifts potrafią się chwalić przeróżnymi rzeczami, których oczywiście nie ma za bardzo jak później zweryfikować;). Z boostera folię trafiłam jakieś 3-4 razy, ale w sumie w FAQ czy w innym miejscu nie ma żadnej oficjalnej informacji, że niemożliwe jest dostanie w jednym podejściu 3 folii (choć na pewno szanse na to są tak mało, że nawet nie ma co na to liczyć).