Odnośnie tych Simów to może lepiej założyć osobny watek. Tutaj się zgubi. Stronę wcześniej było coś o problemach z aktywacją. Być może problem stąd, że to jest (zgodnie z tym co pisze w FAQ Humbla) wersja angielska. Z kolei taki cyrk z aktywacją miałem gdy chciałem aktywować BF:BC2. W końcu support to zrobił za mnie bo mnie ciagle przekierowywało na różne strony.simohayha pisze: mam mały problem z simsami... ktoś się spotkał "We're sorry, this code cannot be redeemed here. Please redeem your code at the following site: https://account.origin.com/cp-ui/redemption/index. FAQ""
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Mi się udało zarejestrować bezproblemu Sims 3 na moim profilu na stronie origin.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Tak. Wchodzisz w ten link, logujesz się, wpisujesz kod i wszystko powinno być w porządku.simohayha pisze: mam mały problem z simsami... ktoś się spotkał "We're sorry, this code cannot be redeemed here. Please redeem your code at the following site: https://account.origin.com/cp-ui/redemption/index. FAQ""
To lipa, akurat mam, nawet z DLC. Kupiłem kiedyś na muve po promocyjnej cenie.
Chociaż mogą zaskoczyć, ja kilka miesięcy temu Dead Space 3 za 75zł kupowałem, a teraz w takim HB miałbym 5 paczek w tej cenie.
Chociaż mogą zaskoczyć, ja kilka miesięcy temu Dead Space 3 za 75zł kupowałem, a teraz w takim HB miałbym 5 paczek w tej cenie.
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Co to jest seria X ?
btw
z tego co widać 700tyś poszło a licznik jest na 999tyś coś mi się zdaje ,że na liczniku miejsca zabraknie albo od 0 będzie lecieć xD
Ostatnio zmieniony 15 sie 2013, o 13:27 przez AndrewBoss, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam jedno pytanie, które oczywiście jest bardzo oklepane, ale jakoś nie mogę znaleźć rzetelnej informacji na ten temat poza sprzecznymi komentarzami pod informacją o obecnej promocji.
Teraz zapłaciłem cenę average, czyli 4,75$. Ale czy gdybym zapłacił tylko 1$, to w następnym tygodniu dostałbym wszystkie bonusy, wszystkie dodatkowe gry? Czy przy każdym Humble Bundle, przy kupnie za minimalną sumę, poniżej average, dostaje się wszystkie bonusy z drugiego tygodnia?
Teraz zapłaciłem cenę average, czyli 4,75$. Ale czy gdybym zapłacił tylko 1$, to w następnym tygodniu dostałbym wszystkie bonusy, wszystkie dodatkowe gry? Czy przy każdym Humble Bundle, przy kupnie za minimalną sumę, poniżej average, dostaje się wszystkie bonusy z drugiego tygodnia?
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
dostajesz bonusy, te ujawnione w drugim tygodniu. Tych z BTA z pierwszego nie dostajesz.Relewant pisze: Mam jedno pytanie, które oczywiście jest bardzo oklepane, ale jakoś nie mogę znaleźć rzetelnej informacji na ten temat poza sprzecznymi komentarzami pod informacją o obecnej promocji.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Ta droga nie działa?
https://account.origin.com/cp-ui/redemption/index
https://account.origin.com/cp-ui/redemption/index