Nie mam pojęcia czemu mój temat został zamknięty a ja zbanowany. Ktoś się już o to pytał, więc mówię jeszcze raz - nie zgrywam się, dla mnie to naprawdę jest ważne.
A więc - chyba droga administracjo nie zaszkodzi, gdy ucieszę jakąś osobę z Waszego forum upominkiem? Proszę się zgłaszać, kto wczoraj był w Kościele.
Chce tylko rozdać nagrody
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 62 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
ban? rozumiem jakies ostrzezenie czy negatyw ale ban za taki psot ?? ludzie on nic takiego nie zrobil a cala sytuacje podkrecili uzytkownicy spierajac sie na argumenty..
ps. i tak ja bylem
ps. i tak ja bylem
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Powinieneś zmienić nick na Szatan, bo prędzej właśnie go spotkasz w kościele, niż Boga
I tylko on wodziłby na pokuszenie grami, żeby kogokolwiek namówić do wizyty w tym przybytku
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Dostał bana, bo obrażeni "geniusze" zgłaszali temat, a juropejska administracja nie może narażać użytkowników na stresy
Musi być nomen omen ŚWIĘTY spokój. Są rapujący księża przyciągający ludzi do kościoła, to może być i koleś rozdający gry. Sposób się nie liczy 
Edit: I już jednego użytkownika sumienie ruszyło

Edit: I już jednego użytkownika sumienie ruszyło

Ostatnio zmieniony 2 mar 2017, o 18:39 przez viper218, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Jak ban mógłbyć za multikonto? Nie ma 2 aktywnych, a moderator raczył wpisać tylko tyle - "ban". Niech będzie krótki opis za co. Poza tym jak coś nie pasuje to można dać ostrzeżenie albo pogadać na pw, nieprawdaż?