Promocje na Playstation 4 Pro
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Dzięki za odpowiedzi. Co do tv to przymierzam się do kupna czegoś od samsunga z suhd także nie powinno być problemów na czym wyświetlić "bajery". Komp jest tragiczny ale wystarczy do counter strike`a, w strategie nie gram. Co do pozostałych gier na Win to nie ma dla mnie nic ciekawego co nie byłoby multiplatformą. Chyba po prostu wezmę tego pleja pro i będę ogrywał zamiast rozkminiać czy lepiej czekać na nowy model bo można tak w nieskończoność.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Bierz pro
Też taki dylemat miałem czy brać pro czy zwykłe ps4 czy w sumie czekać na nowszy model.
Ps4 w sumie kupiłem do ogrania gier które wychodzą tylko na konsole, reszta mnie jakoś nie interesuje bo kompa czy tak czy tak muszę mieć dobrego do pracy

Ps4 w sumie kupiłem do ogrania gier które wychodzą tylko na konsole, reszta mnie jakoś nie interesuje bo kompa czy tak czy tak muszę mieć dobrego do pracy

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
@baranica dzieki za link.
PS4 PRO ma optic out a slim tego nie ma.
Dla mnie jest to mus.
Kolejny powód za PRO.
Inna sprawa, że zapewne na release scorpio sony coś przygotuje jako kontr ofertę.
PRO slim ??
PS4 PRO ma optic out a slim tego nie ma.
Dla mnie jest to mus.
Kolejny powód za PRO.
Inna sprawa, że zapewne na release scorpio sony coś przygotuje jako kontr ofertę.
PRO slim ??

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Moja "stara" gruba PS4 też ma optic out - możesz poszukać jeszcze tej wersji.
Chociaż jest ona bardziej hałaśliwa, co wieczorami mi trochę przeszkadza, z tego co czytałem, slim jest dużo cichsza.
BTW, ja kupowałbym od razu PRO, gdybym nie miał starej, ale ja raczej nie mam problemu z tym żeby wydać na nią trochę więcej. Wszystko zależy od portfela.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
To raczej Scorpio bedzie odpowiedzia na boosta

Boost powinien być wdrażany maksymalnie miesiąc po premierze PS4 Pro, i tak długo im zeszło w obecnej sytuacji.
Przecież aż się prosiło o wykorzystanie dodatkowej mocy 'PRO', tylko albo bali się, że za bardzo się narażą użytkownikom zwykłych PS4 albo nie chcieli się w to bawić, bo zawsze to potrzeba więcej testów, jakieś błędy mogą wyjść itd.
Until Dawn teraz wg DF utrzymuje stałe 40 FPS. Wcześniej było to w sumie nie tyle co 30 FPS, a 25 ze spadkami do 18 nawet.
Takie 40 FPS w przygodówce to już jak najbardziej ok sprawa, zwłaszcza jeśli nie ma spadków drastycznych.
Scorpio może być rozwiązaniem dla osób, które chcą najlepszą konsolę, a nie chcą inwestować w PC, ale Microsoft żeby przekonać też posiadaczy konsoli Sony ORAZ bardzo dobrego kompa musi z czymś wyjść tylko na XONE, i to nie może być jedna pozycja, a więcej.
Przecież aż się prosiło o wykorzystanie dodatkowej mocy 'PRO', tylko albo bali się, że za bardzo się narażą użytkownikom zwykłych PS4 albo nie chcieli się w to bawić, bo zawsze to potrzeba więcej testów, jakieś błędy mogą wyjść itd.
Until Dawn teraz wg DF utrzymuje stałe 40 FPS. Wcześniej było to w sumie nie tyle co 30 FPS, a 25 ze spadkami do 18 nawet.
Takie 40 FPS w przygodówce to już jak najbardziej ok sprawa, zwłaszcza jeśli nie ma spadków drastycznych.
Scorpio może być rozwiązaniem dla osób, które chcą najlepszą konsolę, a nie chcą inwestować w PC, ale Microsoft żeby przekonać też posiadaczy konsoli Sony ORAZ bardzo dobrego kompa musi z czymś wyjść tylko na XONE, i to nie może być jedna pozycja, a więcej.
- Kontakt:
Ploty chodzą, że Scorpio będzie pod koniec 2017.
Sony na pewno jakiegoś asa z rękawa wyciągnie czy to w postaci bundli, niższej ceny a może ulepszonej pro tak aby nie stracić lidera sprzedaży na święta.
Wiadomo Scorpio jako nowinka technologiczna też będzie przyciągała masy.
Sony na pewno jakiegoś asa z rękawa wyciągnie czy to w postaci bundli, niższej ceny a może ulepszonej pro tak aby nie stracić lidera sprzedaży na święta.
Wiadomo Scorpio jako nowinka technologiczna też będzie przyciągała masy.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Tak to pewne, ze wyciagnie, w to nie watpie, nigdy nie pozostaje dluzne 
Moze na Scorpio zapodadza Steama wraz z calosciowa obsluga pada i maja pozamiatane, tak jak mowisz kazdy sie skusi bo to bedzie tansza alternatywa dla naprawde mocarnego PC
Nom hejt przy pro i tak byl ogromny, mysle, ze nie chcieli jeszcze bardziej sprawy podkrecac przez lepsze dzialanie wszystkich gier
Z drugiej strony ludzi nie rozumiem: PS4 za slaba, gdy chodza kiepsko wiec wypuscili mocniejszy model w sumie w takiej samej cenie jak wyjsciowa zwyklej PS4, to tez wszyscy niezadowoleni 

Moze na Scorpio zapodadza Steama wraz z calosciowa obsluga pada i maja pozamiatane, tak jak mowisz kazdy sie skusi bo to bedzie tansza alternatywa dla naprawde mocarnego PC

Nom hejt przy pro i tak byl ogromny, mysle, ze nie chcieli jeszcze bardziej sprawy podkrecac przez lepsze dzialanie wszystkich gier

- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Ostatnie wszedłem na www media marktu, a tu dostępna ps4 pro za 1760 zł. Jedyna na całe województwo, była we wrocku w galeri;) już jest u mnie pod telewizorem;)
Ostatnio zmieniony 26 lut 2017, o 13:59 przez spiken0, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Pisząc, że dopłaciłem 700 zł miałem na myśli dopłatę w stosunku do najtańszej slimki.
Zabawy na zwykłej 4 nie miałem bo to moja pierwsza 4 i uznałem, że jeśli kupować teraz to już lepiej dołożyć do pro(przynajmniej dla mnie;).
Jeśli wysyłasz sprzęt na gwarancję producenta to media w tym tylko pośredniczy.
Wszystko inne(zwroty, rękojmie, niezgodność towaru z umową itp.) to jedna z najgorszych dużych sieci w polsce z często niekompetentnymi i łamiącymi prawo konsumenta pracownikami;)
- Kontakt:
Tak teraz sobie uzmysłowiłem.
Czeka mnie wkrótce wyjazd do US, ciekawe po ile tam chodzą no i czy warto.
Warto mam na myśli, czy sprowadzanie ma sens patrząc pod kątem supportu, reklamacji, kompatybilności.
Ma ktoś doświadczenie ?
PS: Na amzonie cenowo wygląda tak samo.
Czeka mnie wkrótce wyjazd do US, ciekawe po ile tam chodzą no i czy warto.
Warto mam na myśli, czy sprowadzanie ma sens patrząc pod kątem supportu, reklamacji, kompatybilności.
Ma ktoś doświadczenie ?
PS: Na amzonie cenowo wygląda tak samo.