Promocje na Playstation 4 Pro

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Dawmeister
Awatar użytkownika
Dawmeister
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Dzięki za odpowiedzi. Co do tv to przymierzam się do kupna czegoś od samsunga z suhd także nie powinno być problemów na czym wyświetlić "bajery". Komp jest tragiczny ale wystarczy do counter strike`a, w strategie nie gram. Co do pozostałych gier na Win to nie ma dla mnie nic ciekawego co nie byłoby multiplatformą. Chyba po prostu wezmę tego pleja pro i będę ogrywał zamiast rozkminiać czy lepiej czekać na nowy model bo można tak w nieskończoność.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Bierz pro ;) Też taki dylemat miałem czy brać pro czy zwykłe ps4 czy w sumie czekać na nowszy model.

Ps4 w sumie kupiłem do ogrania gier które wychodzą tylko na konsole, reszta mnie jakoś nie interesuje bo kompa czy tak czy tak muszę mieć dobrego do pracy ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

@baranica dzieki za link.
PS4 PRO ma optic out a slim tego nie ma.
Dla mnie jest to mus.
Kolejny powód za PRO.
Inna sprawa, że zapewne na release scorpio sony coś przygotuje jako kontr ofertę.
PRO slim ?? :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

A to boost nie jest "odpowiedzią" na scorpio?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

RedDevil69x pisze: @baranica dzieki za link.
PS4 PRO ma optic out a slim tego nie ma.
Dla mnie jest to mus.
Kolejny powód za PRO.
Inna sprawa, że zapewne na release scorpio sony coś przygotuje jako kontr ofertę.
PRO slim ?? :)
Moja "stara" gruba PS4 też ma optic out - możesz poszukać jeszcze tej wersji.
Chociaż jest ona bardziej hałaśliwa, co wieczorami mi trochę przeszkadza, z tego co czytałem, slim jest dużo cichsza.

BTW, ja kupowałbym od razu PRO, gdybym nie miał starej, ale ja raczej nie mam problemu z tym żeby wydać na nią trochę więcej. Wszystko zależy od portfela.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

komarEX pisze: A to boost nie jest "odpowiedzią" na scorpio?
To raczej Scorpio bedzie odpowiedzia na boosta :D bo przeciez boost to nic innego jak pro wlasnie, czyli po prostu uwolnienie mocy tego modelu, ktora to byla w nim zawarta od poczatku, tylko Sony z sobie tylko wiadomych powodow ja blokowalo. Dodatkowo zmuszajac biednych producentow do robienia latek osobno dla kazdego wydania gry. Ca madrzejsi sprawe jednak pokpili :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

Boost powinien być wdrażany maksymalnie miesiąc po premierze PS4 Pro, i tak długo im zeszło w obecnej sytuacji.

Przecież aż się prosiło o wykorzystanie dodatkowej mocy 'PRO', tylko albo bali się, że za bardzo się narażą użytkownikom zwykłych PS4 albo nie chcieli się w to bawić, bo zawsze to potrzeba więcej testów, jakieś błędy mogą wyjść itd.

Until Dawn teraz wg DF utrzymuje stałe 40 FPS. Wcześniej było to w sumie nie tyle co 30 FPS, a 25 ze spadkami do 18 nawet.

Takie 40 FPS w przygodówce to już jak najbardziej ok sprawa, zwłaszcza jeśli nie ma spadków drastycznych.

Scorpio może być rozwiązaniem dla osób, które chcą najlepszą konsolę, a nie chcą inwestować w PC, ale Microsoft żeby przekonać też posiadaczy konsoli Sony ORAZ bardzo dobrego kompa musi z czymś wyjść tylko na XONE, i to nie może być jedna pozycja, a więcej.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ploty chodzą, że Scorpio będzie pod koniec 2017.
Sony na pewno jakiegoś asa z rękawa wyciągnie czy to w postaci bundli, niższej ceny a może ulepszonej pro tak aby nie stracić lidera sprzedaży na święta.
Wiadomo Scorpio jako nowinka technologiczna też będzie przyciągała masy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Tak to pewne, ze wyciagnie, w to nie watpie, nigdy nie pozostaje dluzne :D
Moze na Scorpio zapodadza Steama wraz z calosciowa obsluga pada i maja pozamiatane, tak jak mowisz kazdy sie skusi bo to bedzie tansza alternatywa dla naprawde mocarnego PC :D
Nom hejt przy pro i tak byl ogromny, mysle, ze nie chcieli jeszcze bardziej sprawy podkrecac przez lepsze dzialanie wszystkich gier :D Z drugiej strony ludzi nie rozumiem: PS4 za slaba, gdy chodza kiepsko wiec wypuscili mocniejszy model w sumie w takiej samej cenie jak wyjsciowa zwyklej PS4, to tez wszyscy niezadowoleni :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Ostatnie wszedłem na www media marktu, a tu dostępna ps4 pro za 1760 zł. Jedyna na całe województwo, była we wrocku w galeri;) już jest u mnie pod telewizorem;)
Ostatnio zmieniony 26 lut 2017, o 13:59 przez spiken0, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Hhehe noo niezly fart :D gratki!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

nie ma czego gratulować, dopłaciłem 700 zł za parę fps w paru grach;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Trochę więcej niż parę fps :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

na amazon.de w stałej ofercie za 10(?)zł więcej. Ale jak mam się potem użerac o gwarancję z MM, to już wolę amazon.
Awatar użytkownika
Łowca

Co tak mało tego PRO w sprzedaży?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

spiken0 pisze: nie ma czego gratulować, dopłaciłem 700 zł za parę fps w paru grach;)
Chyba nie tylko ;) wszystko sie okaze po najnowszej aktualizacji :D Ogolnie to nowszy sprzet wiec co tu gadac. 700 to nie prawie 2 tysiaki, a zabawy na zwyklej 4 tez miales dluga i tego nikt ci nie odbierze :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

buck pisze: na amazon.de w stałej ofercie za 10(?)zł więcej. Ale jak mam się potem użerac o gwarancję z MM, to już wolę amazon.
Nigdy nie mialem u nich jakichkolwiek problemow z gwarancja :shock: a kupuje tam od zawsze. Swietna siec.
Swoja droga na Amazonie tez brakuje.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Atton29 pisze: Nigdy nie mialem u nich jakichkolwiek problemow z gwarancja :shock: a kupuje tam od zawsze. Swietna siec.
a zdarzyło Ci się kiedyś korzystac? Ja tam kupowałem i im sprzedawałem. I wiem, co piszę.

Jeśli "w magazynie" to wg Ciebie są braki...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Atton29 pisze:
spiken0 pisze: nie ma czego gratulować, dopłaciłem 700 zł za parę fps w paru grach;)
Chyba nie tylko ;) wszystko sie okaze po najnowszej aktualizacji :D Ogolnie to nowszy sprzet wiec co tu gadac. 700 to nie prawie 2 tysiaki, a zabawy na zwyklej 4 tez miales dluga i tego nikt ci nie odbierze :)
Pisząc, że dopłaciłem 700 zł miałem na myśli dopłatę w stosunku do najtańszej slimki.
Zabawy na zwykłej 4 nie miałem bo to moja pierwsza 4 i uznałem, że jeśli kupować teraz to już lepiej dołożyć do pro(przynajmniej dla mnie;).
Atton29 pisze:
buck pisze: na amazon.de w stałej ofercie za 10(?)zł więcej. Ale jak mam się potem użerac o gwarancję z MM, to już wolę amazon.
Nigdy nie mialem u nich jakichkolwiek problemow z gwarancja :shock: a kupuje tam od zawsze. Swietna siec.
Jeśli wysyłasz sprzęt na gwarancję producenta to media w tym tylko pośredniczy.
Wszystko inne(zwroty, rękojmie, niezgodność towaru z umową itp.) to jedna z najgorszych dużych sieci w polsce z często niekompetentnymi i łamiącymi prawo konsumenta pracownikami;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Tak teraz sobie uzmysłowiłem.
Czeka mnie wkrótce wyjazd do US, ciekawe po ile tam chodzą no i czy warto.
Warto mam na myśli, czy sprowadzanie ma sens patrząc pod kątem supportu, reklamacji, kompatybilności.
Ma ktoś doświadczenie ?

PS: Na amzonie cenowo wygląda tak samo.
ODPOWIEDZ