Xbox one Slim - klawiatura i mysz ?

Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Witam...
Na wstępie rozwieję domysły, nie chcę zapytać czy da się grać na klawie i myszy, tylko sprawa u mnie wygląda tak, że moja dziewczyna ciągle okupuje kompa i ciężko się dostać, zastanawiam się nad kupnem Xaa bo uważam, że dla gier konsola najlepsza, ale zastanawiam się też nad tym czy da się ją wykorzystać jako powiedzmy mini komputer, do przeglądania neta, oglądania filmów online, dlatego moje pytanie o to czy jest w slimie wsparcie klawiatury i myszy, tak by można łatwo przeglądać strony, dodawać jakieś komentarze, oglądać filmy z cda, itp?? Bo do gier to jestem przekonany, że tylko konsola, ale też brakuje mi troszkę, tej niezależności przy śmiganiu po necie, a nie znoszę tego robić wpisując strony, komentarze, na padzie... dlatego zastanawiam się czy zbierać dalej na kompa, czy kupić sobie xaaa....
Więc jak jest z tą klawą i myszą w sssach ??

[spambot] GhostHound
Temat zostawiłem, bo może się komuś przydać
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Ktoś ostatnio chwalił się tutaj zakupem takiego konwertera - Hama Konwerter Speedshot Ultimate Mysz/Klawiatura do PS4/PS3/Xbox One/ Xbox 360
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Zmień dziewczynę, bo będzie coraz gorzej ;) Widzisz ile nowych wydatków? A jak jej się jeszcze jakieś simsy zamarzą? :D
A wracając do tematu. Da się to robić, ale moim skromnym zdaniem wygoda tego jest żadna..A i tak jest duuużo lepiej niż na 360..
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

mam deja vu, czy niedawno był już identyczny post na tym forum?
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon

Był tutaj, wygląda na kolejnego spambota.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Można też tak: http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/ ... atpad-info
Korzystałem z podobnego rozwiązania na x360 i było średnio, ale może na one jest lepiej?

Edit: Doradzam botowi? W sumie to trochę smutne nawet...
ODPOWIEDZ