Szukam osób zainteresowanych pomocą przy Bazarze. Do zadań należałoby:
- obsługiwanie zgłoszeń userów
- unieważnianie komentarzy
- deaktywowanie ofert łamiących regulamin
- nawracanie userów na jasną ścieżkę mocy
Zalety bycia moderatorem Bazaru:
- ładna etykieta
- zielony nick
- większe zaufanie userów dla twoich ofert
- możliwość bycia częścią dużego projektu + w przyszłości szansa na dostanie innych, płatnych obowiązków
Kandydatury zgłaszajcie w tym temacie.
Nabór do moderacji Bazaru
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 25 razy
Zgłaszam się.
Edit: Niestety jutro (14-02-2017) wyjeżdżam i wracam dopiero za około od 2 tygodni do miesiąc czasu. Więc jak poczekasz to by było super.
Ale wiem, że nie poczekasz
Edit: Niestety jutro (14-02-2017) wyjeżdżam i wracam dopiero za około od 2 tygodni do miesiąc czasu. Więc jak poczekasz to by było super.
Ale wiem, że nie poczekasz

Ostatnio zmieniony 13 lut 2017, o 13:22 przez Rzeszow, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Zgłaszam swoją kandydaturę. Na bazarze spędzam bardzo dużo czasu. Czyham na ciekawe oferty i czasami napotykam na różne nieprawidłowości albo przysłowiowych Januszy biznesu, którzy bardzo drażnią.
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Jestem chętny. Do końca lutego najprawdopodobniej będę siedział codziennie przed komputerem i mogę z bardzo dużą regularnością obserwować bazar, odpowiadać na zgłoszenia. Minus jest taki, że już na cały marzec odpadam z moderowania, ponieważ wyjeżdżam. Ale od kwietnia jestem z powrotem do dyspozycji. Moje atuty to dobra znajomość rynku gier, uczestnictwo w testach bazaru oraz teraz szybkość z jaką odpowiadam na wiadomości, rezerwacje. Jest to najczęściej kilka minut. Można sprawdzić po historii. Mam bogatą prawie trzymiesięczną historię z oddawaniem gier na Steamgifts dla grupy Łowcy Gier Giveaway, gdzie od 21 listopada zeszłego roku do wtorku oddam 414 gier (8 we wtorek) w ciągu 85 dni co daje średnią 4,87 gier dziennie. Gorszych, ale także i lepszych. Regularnie. Ze względu na otwarcie bazaru lista gier do oddania musiała zostać prześwietlona pod względem sprzedaży, ale jak sobie obiecałem, do końca lutego znajdą się gierki by je oddać członkom oficjalnej grupy giveawayowej Łowców Gier. Minus mojej osoby to bardzo bogata czarna lista (ze względu na jaskrawo ujemny stosunek oddanych-wygranych gier). Ale moje umotywowanie jest takie, że to może zachęcić do oddawania gier reszcie łowców i obdarować tych niedocenionych obdarowujących.
Z plusów to również bardzo dobra znajomość zasad kupna i sprzedaży najpierw na pchlim targu, teraz na bazarze. Wyłącznie pozytywne komentarze zadowolonych głównie kupców (rzadko kupuję, gdyż często jestem zdolny zainwestować w bundle i później sprzedawać niechciane tytuły lub oddawać). Na pchlim targu sprzedawane po kilkanaście tytułów często za jeden pozytyw.
Niestety jak napisałem na początku mógłbym spróbować pomóc tylko do końca lutego (dosłownie), później dopiero od początku kwietnia jestem dostępny.
Z plusów to również bardzo dobra znajomość zasad kupna i sprzedaży najpierw na pchlim targu, teraz na bazarze. Wyłącznie pozytywne komentarze zadowolonych głównie kupców (rzadko kupuję, gdyż często jestem zdolny zainwestować w bundle i później sprzedawać niechciane tytuły lub oddawać). Na pchlim targu sprzedawane po kilkanaście tytułów często za jeden pozytyw.
Niestety jak napisałem na początku mógłbym spróbować pomóc tylko do końca lutego (dosłownie), później dopiero od początku kwietnia jestem dostępny.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 42 razy
- Kontakt:
Ja podobnie jak 5en5i mogę w godzinach popołudniowych i nocnych, z rana w robocie, odpada, ale potem fuszki i hobby wykonywane na kompie do godzin późno wieczornych, mogę wtedy pomóc 

- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Zgłaszam się. W temacie gier jestem obeznany. Z panelem moderacji tez nie będę miał problemów. Parę lat temu siedziałem przy tworzeniu(nie od podstaw) i moderowaniu stron www. Myślę że tak bardzo się nie zmieniły od tego czasu. Na ŁG i bazarze jestem bardzo często, a od marca będę miał jeszcze więcej czasu. W razie pytań z chęcią odpowiem.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Zglaszam sie bo jestem skory do pomocy.
Nie oczekuje wiele jakieś doładowanko PSC za 2stówki tygodniowo za pomoc lub 50euro steam nie jest chyba wygorowana cena za pomoc.
Przydala by sei jakas umowa o dzielo lub umowa zlecenie by bylo wszystko legalnie.
W razie co to prosze o kontakt na pw, a w przyszlosci kontakt telefoniczny bylby preferowany, ale nie posiadam aparatu telefonicznego wiec jakis samsung s8 na poczatek by sie przydal co w przyszlosci zaowocuje z cala pewnoscia szybszymi reakcjami na nieprawidlowosci.
Pozdrawiam
Nie oczekuje wiele jakieś doładowanko PSC za 2stówki tygodniowo za pomoc lub 50euro steam nie jest chyba wygorowana cena za pomoc.
Przydala by sei jakas umowa o dzielo lub umowa zlecenie by bylo wszystko legalnie.
W razie co to prosze o kontakt na pw, a w przyszlosci kontakt telefoniczny bylby preferowany, ale nie posiadam aparatu telefonicznego wiec jakis samsung s8 na poczatek by sie przydal co w przyszlosci zaowocuje z cala pewnoscia szybszymi reakcjami na nieprawidlowosci.
Pozdrawiam
- Ci użytkownicy podziękowali k88pl za ten post:
- warhameron
Zgłaszam się.
Też mogę pomóc. Teraz na bezrobociu mam sporo czasu, a na bazarze lurkuję nonstop.