Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

@RoyKeane Bo jak już to była tendencja, że z monthly do zwykłego bandla szło, jak chociażby Nuclear Throne (który tu też wylądował :lol: ), Project Cars czy inne Galak-z.
Ale to tylko przypuszczenia.

@Monek22 z tego, co widzę, to można normalnie kartą zapłacić jak za zwykłego bandla albo przez amazon payment, więc wygląda, że pp nie jest konieczny

Pewnie ten bandyl jeszcze dzisiaj się skończy, skoro już 100 tysięcy mają :lol:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

A jest gdzieś info, że to trwa do 300000 zebranych dolców? Czy po prostu to jest cel, a bundle trwa 7 dni całych?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

bolesna prawda pisze: @RoyKeane Bo jak już to była tendencja, że z monthly do zwykłego bandla szło, jak chociażby Nuclear Throne (który tu też wylądował :lol: ), Project Cars czy inne Galak-z.
Ale to tylko przypuszczenia.

@Monek22 z tego, co widzę, to można normalnie kartą zapłacić jak za zwykłego bandla albo przez amazon payment, więc wygląda, że pp nie jest konieczny

Pewnie ten bandyl jeszcze dzisiaj się skończy, skoro już 100 tysięcy mają :lol:
To nie jest zwykły kundel, poza tym był już przypadek, że gra ze zwykłego bundla trafiła do monthly (Grim Fandango). Witness na pewno będzie w monthly, o ile wcześniej nie trafi do taniego kundla.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Grafer pisze: Co oznaczają te niebieskie kólka przy Overgrowth i Subnautica? Limitowana ilość tych gier?
Pewnie że to Early Access.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

"Bundle will match your contributions up to 300,000", cokolwiek to znaczy. Zgaduje, że to chyba znaczy, że taki limit. Bo nie wiem, po co innego taka informacja by miała być
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Humble Bundle will match your contributions up to $300,000!
nie wiem jak to rozumieć, ale chyba faktycznie ten special one-week bundle skończy się za max 2 godziny w tym tempie

edit:
przesadziłem, max godzinę :) bundel ma szansę trwać 1.5h, jeśli pod koniec ludziska przestaną czekać na odsłonięcie sikretów, tylko będą brać póki się da
Ostatnio zmieniony 13 lut 2017, o 20:54 przez Soul Reaver, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

To raczej znaczy że Humble da od siebie 300k na tą akcję jak ludzie tyle kupią
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Jest jeszcze opcja, że zaczną dodawać nowe cele i dodawać te ew. nowe gry.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 5 razy

bolesna prawda pisze: "Bundle will match your contributions up to 300,000", cokolwiek to znaczy. Zgaduje, że to chyba znaczy, że taki limit. Bo nie wiem, po co innego taka informacja by miała być
To oznacza że Humble Bundle (firma) dorówna wpłaty do tej sumy. Czyli jeśli ludzie kupią bundle za te 300000, to HB przekaże tyle samo fundacjom ze swojej kasy.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Purchase Canceled

Sorry for the inconvenience.

We are sorry that we are unable to accept this payment method at this time. We have canceled your order and will not charge you. If you feel this is an error, please contact our support team.

Ktoś ma pomysł o co chodzi? Pierwszy raz widzę taki problem w historii moich zakupów na HB.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Nice. Anty-Trump bundle. Tego się nie spodziewałam : D

Ale 30$ to trochę dużo, więc odpuszczę.

A "Humble Bundle will match your contributions up to $300,000!" znaczy tyle, że HB dopłaci 300k do tego bundla ze swojej kieszeni.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

MSKOTOR pisze: Nice. Anty-Trump bundle. Tego się nie spodziewałam : D
HB nie pierwszy raz bawi się w politykę i nie pierwszy raz w tym kierunku. Jeśli się na bundel zdecyduję, to wszystko daję na Lekarzy bez granic drogą eliminacji.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

AspenNr pisze:
MSKOTOR pisze: Nice. Anty-Trump bundle. Tego się nie spodziewałam : D
HB nie pierwszy raz bawi się w politykę i nie pierwszy raz w tym kierunku. Jeśli się na bundel zdecyduję, to wszystko daję na Lekarzy bez granic drogą eliminacji.
Yeah, wiem że HB już wcześniej pokazywało, że są bardziej nakierowani na liberalną stronę.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Fajna paczka, ma wiele gier które w przeszłości odpuściłem więc kupiłem dając 100% na Doctors Without Borders :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Tworca Witness jes przeciwny umieszczani swojej gry w Bundlach. To jest jednorazowy przypadek, to nie jest zwykly kundelek. Raczej. jezeli wogle, zbyt szybko Witness nie trafi do Monthly.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Przeciwna to może być Bethesda czy Activision, jak twórcy The Witness się skończy budżet w trakcie pracy nad kolejną grą to swoje The Witness dorzuci nawet do płatków śniadaniowych. Prędzej czy później większość indyków, zwłaszcza tych z wysokim budżetem i hajpem pojawia się w bundlu. Są jakieś głośne indyki, które się nie pojawiły, a mają już kilka lat?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Mojlir pisze: Przeciwna to może być Bethesda czy Activision, jak twórcy The Witness się skończy budżet w trakcie pracy nad kolejną grą to swoje The Witness dorzuci nawet do płatków śniadaniowych. Prędzej czy później większość indyków, zwłaszcza tych z wysokim budżetem i hajpem pojawia się w bundlu. Są jakieś głośne indyki, które się nie pojawiły, a mają już kilka lat?
Chyba tylko te surwiwalowe early accessy, chociaż najpopularniejszy z nich Rust już jest wart tyle co paczka gum.
Do głowy przychodzą mi Kerbale (na które zresztą czekam), poza tym nie bardzo. Też się spodziewam Witness w którymś z kolejnych monthly, jako główne danie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

Przy Victorze Vranie wyświetla mi "Keys are temporarily exhausted for this product". Można wygenerować gift link w takiej sytuacji?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

oLiardi pisze: Przy Victorze Vranie wyświetla mi "Keys are temporarily exhausted for this product". Można wygenerować gift link w takiej sytuacji?
nie, bedzie to samo
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

Dziękuję za odpowiedź.
ODPOWIEDZ