G2A Deal
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Oferta na razie bardzo fajna, ale jak dla mnie tylko przy zakupie jednorazowym. Subskrypcja lub prenumerata zawsze kojarzyła mi się ze stałymi kosztami. Jeśli prenumeruję czasopismo, to wydawca gwarantuje mi stałą i niezmienną cenę na czas prenumeraty. I to jest plus. Tutaj tego nie ma, a wręcz przeciwnie, nawet dają info, że ceny będą się różniły (w domyśle - będą wyższe). Czyli mam pozwolić im na automatyczne comiesięczne pobieranie kasy z mojego konta nie wiedząc, jaką kwotę będą chcieli pobrać? No raczej podziękuję. Wiem, że przesadzam, ale np. mogą uznać, że za kwietniowego bundla atrakcyjną ceną będzie 25 euro. Ja osobiście wolę uniknąć takich niespodzianek
. Poza tym różnica między jednorazowym zakupem a subem to tylko 1 euro, nie na tyle dużo, żeby warto ryzykować. Oczywiście jest opcja, że ten jednorazowy zakup oznacza totalnie jednorazowy, czyli jak zniżka dla nowych subskrybentów w Humble Monthly, nie wiem na 100% co mieli na myśli.
Aha, co do Superhotów. Po pierwsze - ktoś wcześniej wspominał o promocji; oni już promocji nie potrzebują, boom po prezentacji wersji alfa był tak ogromny, że bundle im większego rozgłosu już nie da. No i zdecydowanie gra była robiona dłużej niż dwa miesiące
.

Aha, co do Superhotów. Po pierwsze - ktoś wcześniej wspominał o promocji; oni już promocji nie potrzebują, boom po prezentacji wersji alfa był tak ogromny, że bundle im większego rozgłosu już nie da. No i zdecydowanie gra była robiona dłużej niż dwa miesiące

2 ostatnie gry to Syberia i Syberia 2.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Nie no, nie było szans by w tej cenie były same killery, pokroju Superhot czy chociażby LotF
Syberie są fajnymi grami, jak ktoś się przymierza do Syberii 3, to jak znalazł, jeśli nie ograł pierwszych części ;]

Syberie są fajnymi grami, jak ktoś się przymierza do Syberii 3, to jak znalazł, jeśli nie ograł pierwszych części ;]
Da się go już kupić?
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
https://news.g2a.com/news/g2a-deal-a-daily-reveal
Tutaj znajdziecie link, jak uruchomią sprzedaż, a poza tym pewnie od razu pojawi się njus na głównej stronie ŁG
Tutaj znajdziecie link, jak uruchomią sprzedaż, a poza tym pewnie od razu pojawi się njus na głównej stronie ŁG

- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Może być, nawet nie posiadamTomHa pisze: W marcowej paczce na pewno będzie:
TO
mój kolega u nich sprząta (jest rencistą) i podpatrzył, jak już robili drugi bundel