PS: Choć jest też kilka zmian na minus względem wersji Lesz3a

A dziękuję. : )
To jest odwiedzony przez Ciebie link. Jest to wartość ogólna, jak zmienię to dla tej wartości, to musiałbym zmienić dla całej strony dla każdego odwiedzonego linka.
Możesz podesłać screena miejsca, w którym Ci to występuje?
Masz na myśli posty na forum czy gdzie?Emkas pisze: Kurcze. Dopiero to odkryłem. Bardzo fajne.
Najpierw zainstalowałem przez Tampermonkey i już miałem trochę złorzeczysz, że pomysł dobry, ale dużo trzeba poprawić, ale potem ogarnąłem ten Stylish i zupełnie inna jakość. Jedna uwaga jaką mam na razie jest taka, że posty zlewają się jeden pod drugim. Przydałoby się jakieś delikatne oddzielenie. (PrzeglądarkaOpera 42)
No powiem Ci, że dość śmiesznie. Zobacz:Emkas pisze: Tak, tak - na forum. Chodzi mi o to:
Wygląda jak strona ciągiem. Oczywiście gdyby nie kolorowe przyciski czy belki. Albo ja po prostu jestem ślepy i nie widzę, że tam jest jakaś czarna kreska jak na wzór tego co oddziela autora od postu (ale powiększałem sobie do 200% i wierzę, że jej tam jednak nie ma;-])
Kod: Zaznacz cały
.forum-content-area blockquote,
.forum-content-area dl.codebox {
background-color: #222222;
}
Kod: Zaznacz cały
.forum-content-area blockquote blockquote blockquote,
.forum-content-area blockquote blockquote,
.forum-content-area blockquote,
.forum-content-area dl.codebox {
background-color: #222222;
}
Dzięki wielkie.Poprawiłem jużcytaty.
Kradziej!urban pisze: Odkopuję!
Od dłuższego czasu używam skórki od Grabki, ale parę rzeczy nie dawało mi spokoju, więc zacząłem grzebać w skrypcie i wyszedł z tego całkowicie inny styl.
Więc jeśli komuś poprzedni się już opatrzył to udostępniam "moją" wersję, aka Nocny Łowca Alternatiw Edyszyn
https://userstyles.org/styles/149580/nocny-owca-ae
Screeny:
@Edit 15.10.17
Poprawiłem kilka przeoczeń typu kolor przy przeglądaniu reputacji, kolor białych linii na stronie głównej itp.
@Edit 20.10.17
poprawa stylu na stronie głównej i koloru liter na polach do pisania
Jak ktoś coś zauważy to mówić, jeśli będę w stanie to poprawię.