Karty Steam - wątek ogólny
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
To Steam, a nie północnokoreański wywiad
nie podajesz tam numeru konta bankowego, karty, ani nawet swojego NIPu - o ile go masz - więc nic się nie stanie, jak podasz prawdziwe imię i nazwisko 

- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Jak już wspomniano - podatki doglądane przez IRS są bardziej pewne od śmierci

A co do adresu? Co Ci szkodzi podać prawdziwy? Potraktuj to jako dodatkowe zabezpieczenie konta gdy będziesz musiał coś załatwić z supportem Valve jako dodatkowe potwierdzenie swojej tożsamości (odpukać w razie przejęcia konta). Zakłądając że to nie śmieciowe konto-klon na którym tylko aktywujesz darmówki, to przecież zapewne płacisz za gry ze Steam Store kartą czy Paypalem, a tam Valve ma adres jak na dłoni.
Podobnie przy zamówieniu StemLinka/SteamControllera - zazwyczaj też podaje się adres domowy bo wiekszość pracodawców ma w regulaminach zakaz odbierania przesyłek na adres pracy itp.
Hm, no to mi ostro ostatnio dropi mimo że dopiero 20 lvl, ale tylko z tańszych popierdółek :V
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 53 razy
- Kontakt:
Aplikacja mobilna juz mi dziala ale na pc nadal nic...
Ostatnio zmieniony 3 lut 2017, o 21:07 przez DiscussedAxe3, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 25 razy
Community items for "banned" games are now unmarketable
https://www.reddit.com/r/Steam/comments ... s_are_now/
No to jest problem
https://www.reddit.com/r/Steam/comments ... s_are_now/
No to jest problem

A poziomy steam mają też wpływ na dropienie skrzynek i broni w CS:Go czy tam tylko wpływ ma poziom CSowy?
Znaczy mam na myśli oddzielnie na wydropienie skrzynki lub skina po meczu lub dropienie za otwieranie skrzynek kluczami - tylko własne szczęście? Bo kiedyś mi kumpel coś mówił o tych poziomach w CSie że one mają wpływ na dropienie skrzynek i innych bajerów po meczu.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Tygodniowo masz szanse na drop typu skrzynki, nie pamiętam jaka jest maksymalna ilość dropu. Za poziomy możesz dostać tylko raz na tydzień jeden skin i tak można dostać ciekawego jak masz dużo szczęścia lub jak jest operacja.