Łowcy Gier - jak tu trafiliście?
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 43 razy
Stary wyjadacz torrentowiec byłem kiedy kolega napomniał mnie o owej stronce. Ceny gier jakie ujrzałem i możliwość zabawy w bundle tak mnie zdewastowały, że od roku nie "zpiraciłem juz" żadnej gry i z steam account liczby gier 10 wzrosła z Wami do 490 i leci wyżej. Super sprawa Sam polecam każdemu kto nie zna 

Właściwie u mnie jest tak samo. Zabawę zaczynało się z torrentami, ale teraz po tylu zakupach nie miałbym żadnej frajdry z lewej gryspqpl pisze: Stary wyjadacz torrentowiec byłem kiedy kolega napomniał mnie o owej stronce. Ceny gier jakie ujrzałem i możliwość zabawy w bundle tak mnie zdewastowały, że od roku nie "zpiraciłem juz" żadnej gry i z steam account liczby gier 10 wzrosła z Wami do 490 i leci wyżej. Super sprawa Sam polecam każdemu kto nie zna

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 2 razy
W moim przypadku było tak, że szukałem czegoś o łowcach w wyszukiwarce nie pamiętam co dokładnie, ale przez przypadek natrafiłem na stronę Łowcy Gier co mnie zaciekawiło i tak zostałem. Odwiedzam stronę regularnie, można powiedzieć, że dzień w dzień, no chyba, że nie mogę, bo czasem obowiązki i brak czasu nie pozwalają.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Dobre pytanie... Zastanawiałem się nad tym dłuższą chwilę, ale pamięć ludzka bywa zawodna
Najprawdopodobniej gdzieś tam między przeglądaniem śmiesznych kotów w Internetach, a wertowaniem Markolfa napatoczyli się Łowcy. Co by to jednak nie było, odmieniło mój gejmingowy świat zupełnie.

Od dawna jestem maniakiem szukania dobrych cen gier i filmów. Wiadomo zaczęło się od kupowania tanich gier w pudełkach. Jednak od jakiegoś czasu gry kupuję praktycznie tylko cyfrowo. Dokładnego momentu znalezienia Waszej strony nie pamiętam. Codziennie kilka a nawet kilkanaście razy wchodzę na stronę Łowcy gier. Musze przyznać, że pod tym względem jestem w nałogu!
Chęć zakupu gry z monthly a dokładnie Wasteland 2 - tylko problem był taki że nie miałem tutaj 25 postów więc i tak kupiłem przez kumpla 

- Podziękował: 138 razy
- Podziękowania: 290 razy
- Kontakt:
hey. Być może wpisałam kiedy w wyszukiwarkę "tanie gry" i łowcy wyskoczyli. I tak już z wami na dobre i na złe. A co do piractwa, kiedyś kilka gier gier się ściągnęło (jakieś kilka lat temu) ale już dawno tego nie robię. A to co przeze mnie zostało spiracone - odkupiłam, i widnieje teraz na moim koncie steam. 
Jeszcze dodam, że to iż szukałam tanich gier nie znaczy że onion we mnie bardzo. Na 10 darmowych gier znalezionych przez łowców może wezmę 2 albo i wcale. Po prostu nie lubię zaśmiecać biblioteki grami, które mnie nie interesują. :)Tylko konkret content.

Jeszcze dodam, że to iż szukałam tanich gier nie znaczy że onion we mnie bardzo. Na 10 darmowych gier znalezionych przez łowców może wezmę 2 albo i wcale. Po prostu nie lubię zaśmiecać biblioteki grami, które mnie nie interesują. :)Tylko konkret content.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Reklama w Telewizji
A tak naprawdę, było to gdzieś już ze 3 lata temu... Pamiętam ten dzień jak by to było wczoraj
Do wejścia na tą już teraz uroczą stronę zachęciło mnie "karciane bogactwo" oferowane przez darmówki rozdawane przez Greenlight oraz WGN. Kto by pomyślał, że nieprzerwanie od 4 lat będzie działał ten serwis, co najważniejsze z roku na rok co raz to bardziej prosperuje. Oby tak dalej! 

A tak naprawdę, było to gdzieś już ze 3 lata temu... Pamiętam ten dzień jak by to było wczoraj

Korzystam z tej strony praktycznie od samego poczatku, mimo że nigdy się nie udzielałem na forum. Znalazłem ją czysto przypadkowo. Teraz się udzielam tylko po to by nabić tych głupich 25 postów co by mieć dostęp do pchliego targu, pozdrawiam.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
A ja trafilem i nie zaluje
oraz bardzo bardzo dziekuje!
Dzieki Wam Lowcy, mysle, ze nie dlugo dobije do tej magicznej 500tki na Sztimie
A gdy sie tu pojawilem, mialem ledwo 60 gier w mojej biblioteczce
Az tyle bo nie lubie przeplacac, a teraz nie musze i gry mam wciaz to nowe, bo grac przeciez musze
juz mam lekki zawrot glowy od tej calej growej tuszy
ale taki pozytywny oczywista