Łowcy Gier - jak tu trafiliście?

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 43 razy

Stary wyjadacz torrentowiec byłem kiedy kolega napomniał mnie o owej stronce. Ceny gier jakie ujrzałem i możliwość zabawy w bundle tak mnie zdewastowały, że od roku nie "zpiraciłem juz" żadnej gry i z steam account liczby gier 10 wzrosła z Wami do 490 i leci wyżej. Super sprawa Sam polecam każdemu kto nie zna ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

spqpl pisze: Stary wyjadacz torrentowiec byłem kiedy kolega napomniał mnie o owej stronce. Ceny gier jakie ujrzałem i możliwość zabawy w bundle tak mnie zdewastowały, że od roku nie "zpiraciłem juz" żadnej gry i z steam account liczby gier 10 wzrosła z Wami do 490 i leci wyżej. Super sprawa Sam polecam każdemu kto nie zna ;)
Właściwie u mnie jest tak samo. Zabawę zaczynało się z torrentami, ale teraz po tylu zakupach nie miałbym żadnej frajdry z lewej gry :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Na fb gdzieś zauważyłem w polecanych fanpage'ach. Podobnie jak koledzy wyżej, stronka spowodowała, że przestałem piracić gry ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 323 razy
Podziękowania: 338 razy
Kontakt:

Nie pamiętam już co tak smutnego w moim życiu mi się przydarzyło, że tu trafiłem no ale jestem.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Łowcy porwali mnie dla okupu, ojciec nie chciał zapłacić i tak już zostałem.
Awatar użytkownika
Robin Hood

mikrawiec pisze: Łowcy porwali mnie dla okupu, ojciec nie chciał zapłacić i tak już zostałem.
U mnie podobnie. :trollface: A tak serio, to nie wiem, jakoś tak trafiłem ze dwa lata temu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 2 razy

W moim przypadku było tak, że szukałem czegoś o łowcach w wyszukiwarce nie pamiętam co dokładnie, ale przez przypadek natrafiłem na stronę Łowcy Gier co mnie zaciekawiło i tak zostałem. Odwiedzam stronę regularnie, można powiedzieć, że dzień w dzień, no chyba, że nie mogę, bo czasem obowiązki i brak czasu nie pozwalają.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja trafiłem prze Noc Giveawayów, ale skąd się o niej dowiedziałem to ciężko mi sobie przypomnieć :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dobre pytanie... Zastanawiałem się nad tym dłuższą chwilę, ale pamięć ludzka bywa zawodna ;) Najprawdopodobniej gdzieś tam między przeglądaniem śmiesznych kotów w Internetach, a wertowaniem Markolfa napatoczyli się Łowcy. Co by to jednak nie było, odmieniło mój gejmingowy świat zupełnie.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Szukając darmowych gier :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

MikiGameOverPL pisze: Szukając darmowych gier :D
a chociaż grasz w te darmówki?
Awatar użytkownika
Łowca

Od dawna jestem maniakiem szukania dobrych cen gier i filmów. Wiadomo zaczęło się od kupowania tanich gier w pudełkach. Jednak od jakiegoś czasu gry kupuję praktycznie tylko cyfrowo. Dokładnego momentu znalezienia Waszej strony nie pamiętam. Codziennie kilka a nawet kilkanaście razy wchodzę na stronę Łowcy gier. Musze przyznać, że pod tym względem jestem w nałogu!
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Chęć zakupu gry z monthly a dokładnie Wasteland 2 - tylko problem był taki że nie miałem tutaj 25 postów więc i tak kupiłem przez kumpla :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 138 razy
Podziękowania: 290 razy
Kontakt:

hey. Być może wpisałam kiedy w wyszukiwarkę "tanie gry" i łowcy wyskoczyli. I tak już z wami na dobre i na złe. A co do piractwa, kiedyś kilka gier gier się ściągnęło (jakieś kilka lat temu) ale już dawno tego nie robię. A to co przeze mnie zostało spiracone - odkupiłam, i widnieje teraz na moim koncie steam. :)
Jeszcze dodam, że to iż szukałam tanich gier nie znaczy że onion we mnie bardzo. Na 10 darmowych gier znalezionych przez łowców może wezmę 2 albo i wcale. Po prostu nie lubię zaśmiecać biblioteki grami, które mnie nie interesują. :)Tylko konkret content.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Reklama w Telewizji :trollface:

A tak naprawdę, było to gdzieś już ze 3 lata temu... Pamiętam ten dzień jak by to było wczoraj :dziadek: Do wejścia na tą już teraz uroczą stronę zachęciło mnie "karciane bogactwo" oferowane przez darmówki rozdawane przez Greenlight oraz WGN. Kto by pomyślał, że nieprzerwanie od 4 lat będzie działał ten serwis, co najważniejsze z roku na rok co raz to bardziej prosperuje. Oby tak dalej! :tak:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Nie wiem
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

Szukalem darmowych gier i znalazlem ta strone, konto tu zalozylem jakies pol roku po tym jak ja znalazlem, wciaz nie wiem czemu tak dlugo zwlekalem...
Awatar użytkownika
Łowca

Korzystam z tej strony praktycznie od samego poczatku, mimo że nigdy się nie udzielałem na forum. Znalazłem ją czysto przypadkowo. Teraz się udzielam tylko po to by nabić tych głupich 25 postów co by mieć dostęp do pchliego targu, pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Pchli Targ już długo nie pożyje ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

A ja trafilem i nie zaluje :D oraz bardzo bardzo dziekuje! :D Dzieki Wam Lowcy, mysle, ze nie dlugo dobije do tej magicznej 500tki na Sztimie :D A gdy sie tu pojawilem, mialem ledwo 60 gier w mojej biblioteczce :D Az tyle bo nie lubie przeplacac, a teraz nie musze i gry mam wciaz to nowe, bo grac przeciez musze :D juz mam lekki zawrot glowy od tej calej growej tuszy :D ale taki pozytywny oczywista :D
ODPOWIEDZ