Recenzje, konsole, gry i wiele więcej!

Dyskusja o branży
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Witajcie!
Na początku przydało by się przedstawić. ;)
Jesteśmy nowo powstałą grupą o nazwie Gamers World Polska. Posiadamy m.in. własny kanał na YT, oraz stronę internetową (linki na dole).
Będą się u nas pojawiać materiały związane z:
-Grami i konsolami retro,
-Newsami (Cotygodniowy program),
-Różnymi recenzjami,
-Horrorami,
-Ciekawostkami,
-I z wieloma innymi rzeczami :D
Jeżeli zaciekawił Ciebie choć jeden z powyższych punktów, zajrzyj do nas, a na pewno nie pożałujesz. :)
Zaczynamy wraz z nowym miesiącem (czyli 1 lutego). Nie może Ciebie na nim zabraknąć (na naszym kanale znajduję się zapowiedź). ;)

Pozdrawiamy:
Gamers World Polska Team.

Yt: https://www.youtube.com/channel/UCFJR2j ... 4yjGQRK0sA
Fb: https://www.facebook.com/GamersWorldPolandTeam
Nasza strona: gramy.jcentrum.net
Kontakt: GamersWorldPolska@gmail.com

PS. I tu mamy pytanie do was, co najchętniej byście oglądali i czego od nas oczekujecie :) Odpowiedzi proszę pisać w komentarzach :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

Jak narazie ja bym sie przyczepil tylko grafik (avatar na yt i banner naprzyklad) wygladaja tak troche amatorsko...
Jak sie pojawo 1 filmik to zobaczymy...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Na nazwa.pl znajdźcie jakąś domenę za free (pierwszy rok) bo obecna jest mało wpadająca w pamięć ;-)
No i Powodzenia!
Awatar użytkownika
Łowca

letsgamingtogame pisze: Jak narazie ja bym sie przyczepil tylko grafik (avatar na yt i banner naprzyklad) wygladaja tak troche amatorsko...
Wiesz jak na razie dopiero powstajemy i nic nie zarabiamy więc jest jak jest, jednakże postaramy się o jak najwyższy poziom :) Jak masz jakieś propozycję co do tego to napisz na PW lub w odpowiedzi ;)
Awatar użytkownika
Łowca

TomHa pisze: Na nazwa.pl znajdźcie jakąś domenę za free (pierwszy rok) bo obecna jest mało wpadająca w pamięć ;-)
No i Powodzenia!
Okej, dzięki wielkie, na pewno to zmienimy, ale jak napiszemy całą stronę, czyli w najbliższych kilku miesiącach :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

GamersWorldPolska pisze:
letsgamingtogame pisze: Jak narazie ja bym sie przyczepil tylko grafik (avatar na yt i banner naprzyklad) wygladaja tak troche amatorsko...
Wiesz jak na razie dopiero powstajemy i nic nie zarabiamy więc jest jak jest, jednakże postaramy się o jak najwyższy poziom :) Jak masz jakieś propozycję co do tego to napisz na PW lub w odpowiedzi ;)
na forach graficznych moga wam zrobic nawed za darmo.
Naprzyklad forum: http://grafinity.pl (aktualnie sa prace techniczne ale od jutra ma byc ponowne otwarcie)
ja tez moge pokombinowac nad logo ale nwm kiedy (jestem poczatkujacym grafikiem) a to czy sie spodoba to zalezy od was.
Awatar użytkownika
Łowca

letsgamingtogame pisze:
GamersWorldPolska pisze:
na forach graficznych moga wam zrobic nawed za darmo.
Naprzyklad forum: http://grafinity.pl (aktualnie sa prace techniczne ale od jutra ma byc ponowne otwarcie)
ja tez moge pokombinowac nad logo ale nwm kiedy (jestem poczatkujacym grafikiem) a to czy sie spodoba to zalezy od was.
Okej dzięki! Ale jak na razie to nam wystarczy :) Możliwe że kiedyś zrobimy jakiś konkurs na grafikę lub coś tego typu, to wtedy zapraszamy :D
Awatar użytkownika
Łowca

Zapraszam wszystkich na pierwszy odcinek na naszym kanale :) :D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

GamersWorldPolska pisze: Zapraszam wszystkich na pierwszy odcinek na naszym kanale :) :D
Straszliwie piskliwy głos, niby przyznajesz się że jesteś chory, ale z takim audio to trzeba było sobie jednak odpuścić i zaczekać aż będzie 100% formy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Dykcja i wymowa tytułów. Def Strawnik mnie zabolal fizycznie, a o Lełełe (Everywhere) to nie mam pojęcia co mówiłeś w newsie. Nie mówię że powinieneś się na podrecznikowa wymowę, bo to wplecione w język polski brzmialoby nienaturalnie i pretensjonalnie, ale kaman. Bez przesady.

I nie zgodzę się ze głos piskliwy. Zwykły "young male voice #1". Dykcja i zapewne katar sprawia że jest "szeleszczacy", ale na pewno nie piskliwy. Piskliwy to Klocuch kiedyś miał.
Awatar użytkownika
Łowca

morganpl pisze:
GamersWorldPolska pisze: Zapraszam wszystkich na pierwszy odcinek na naszym kanale :) :D
Straszliwie piskliwy głos, niby przyznajesz się że jesteś chory, ale z takim audio to trzeba było sobie jednak odpuścić i zaczekać aż będzie 100% formy.
Niestety już nie mieliśmy jak przełożyć premiery, ale postaramy się żeby w przyszłości było lepiej :)
ODPOWIEDZ