Pytanie o Valve Complete Pack

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Witam.
Zastanawiam się nad zakupem tej oto paczki gier
http://www.cdkeys.com/pc/games/valve-co ... -pc-steam i chciałbym się dowiedzieć czy ten complete pack, jest dostarczany w jednym kluczu czy każdy tytuł z osobna ma swój klucz? Z tej paczki posiadam kilka gier i powtórzone klucze chciałem przekazać koledze. Lecz jeśli to się aktywuje jednym kluczem to trochę lipa.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

Na 99% w jednym kluczu - zawsze tak było.
Inna sprawa że IMHO kompletnie nie opłaca się za blisko 80 zł, zwłaszcza że masz kilka gier z pakietu. Valve Complete Pack to w steam store pakiet (nie płacisz za to co masz) i na każdej summer/winter itp sale ma duże obniżki - rzędu >90%. Na ostatniej winter sale uzupełnilem pakiet o to co mi brakowało (chyba 5 gier z niesławnym Ricochetem na czele) za całe 2,60€. Kupisz taniej za "drobne" z kart wyprzedażowych, a jeśli nie chcesz czekać do Summer Sale to pewnie najbliższa okazja będzie na Chinese New Year Sale na początku lutego.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Faktycznie lepiej poczekam. Nie śpieszy mi się.
Dziękuję za pomoc:)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

A przypadkiem z grami Valve nie jest tak, że duble dostaje się do ekwipunku?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

serafek5 pisze: A przypadkiem z grami Valve nie jest tak, że duble dostaje się do ekwipunku?
Tylko z niektórymi - AFAIR Half Life 2, Portal. Większość z tego pakietu nie daje giftów w razie dubli.
ODPOWIEDZ