Średnio znam się na telefonach więc może tutaj ktoś coś poleci.
Szukam telefonu z androidem, dobrym aparatem i ekranem za 1000-1500zł.
Telefon 1000zł-1500zł
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Xiaomi Redmi Note 4 Pro jest nawet poniżej 1000zł
Xiaomi Mi 5 - genialny, ale nie wiem czy do 1500zł znajdziesz
Xiaomi Mi 5 - genialny, ale nie wiem czy do 1500zł znajdziesz
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Nie mam doświadczenia z tymi Xiaomi ale zainteresował mnie ten polecany przez was model MI5 jak to jest z tą marką? Można ufać nie rozwali się po roku? Z tego co słyszałem jest to chińczyk stąd u mnie brak zaufania 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Osobiście posiadam model budżetowy Redmi 3S, od początku wakacji i jak narzazie 0 problemów. Ale jak go ztyram już do idę dalej w Xiaomi z wyższej półki.
- Warto wgrać soft od xiaomi.eu, bo często te ,,oryginalne" mają dużo syfu który zamula telefon.
- Najdrożej? jest chyba na ibuygou ale możesz dokupić gwarancję realizowaną w Polsce (wrocław) i/lub ubezpieczenie od Vatu na granicy
- Warto wgrać soft od xiaomi.eu, bo często te ,,oryginalne" mają dużo syfu który zamula telefon.
- Najdrożej? jest chyba na ibuygou ale możesz dokupić gwarancję realizowaną w Polsce (wrocław) i/lub ubezpieczenie od Vatu na granicy
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Napisałbym Redmi 3S albo Redmi Note 3 Pro ale autor zaznaczył, że telefon ma mieć dobry aparat a niestety telefony z serii Redmi mają co najwyżej średni.kubekherbaty pisze: Osobiście posiadam model budżetowy Redmi 3S, od początku wakacji i jak narzazie 0 problemów. Ale jak go ztyram już do idę dalej w Xiaomi z wyższej półki.
Nieco lepiej wypada Redmi Note 4: http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_no ... w-1504.php i w dodatku jest tańszy niż Note 3 Pro.
Jeżeli zdecydowałbyś się jeszcze dzisiaj to w ibuygoyou (czyli najbezpieczniejszym sklepie jeżeli chodzi o zakup Xiaomi) jest dostawa kurierem za darmo: https://www.ibuygou.com/2016-xmas-promotion-round3/
Link do telefonu: https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi- ... -8578.html
W dodatku ten sklep ma umowę z serwisem we Wrocławiu dzięki czemu oferują serwis gwarancyjny w Polsce.
Zakup tego telefonu wyniósłby około 900zł i ciężko będzie czymkolwiek innym przebić stosunek cena/jakość.
Tak dopytam, język polski jest wbudowany, czy może trzeba wgrywać "fanowski" soft? Jeszcze odnośnie powyższego linku do Redmi Note 4, widzę dwie opcje dostawy, z Chin i z EU. Obojętnie którą bym wybrał, czy ma to jakieś znaczenie oprócz cenowego?
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
kupowanie redmi 3s majac 1,5 kafla na wydanie to jak spłukiwanie pieniędzy w kibelku. Jeśli chodzi o dobry aparat i dobry ekran - tego w xiaomi nie znajdziesz tak jak i dobrej jakości muzyki chociażby. Możesz poszukać jakiegoś huaweia bo i marka ciut pewniejsza jeśli chodzi o gwarancję (bo ta w przypadku Ibuygou i serwisu we Wrocławiu też nie jest taka do końca pewna). Też czytałem kilka pochlebnych opinii na temat LeEco Le Max 2, no i do 1500 zł czasami można Huawei p9 wyrwać
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Leco mnie nie interesuje a Huawei p9 niestety aktualnie najtaniej za 1877 zł...smugglersun pisze: kupowanie redmi 3s majac 1,5 kafla na wydanie to jak spłukiwanie pieniędzy w kibelku. Jeśli chodzi o dobry aparat i dobry ekran - tego w xiaomi nie znajdziesz tak jak i dobrej jakości muzyki chociażby. Możesz poszukać jakiegoś huaweia bo i marka ciut pewniejsza jeśli chodzi o gwarancję (bo ta w przypadku Ibuygou i serwisu we Wrocławiu też nie jest taka do końca pewna). Też czytałem kilka pochlebnych opinii na temat LeEco Le Max 2, no i do 1500 zł czasami można Huawei p9 wyrwać
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Jak dobry aparat i z polski to za około 1k masz Galaxy A5 2016 albo Huawei P8. Drożej to LG G4.
Jak z Chin to Xiaomi Mi5 za ok. 1k i za trochę więcej 1,3 Xiaomi Mi5S.
LeEco Le Max 2 trudno tanio znaleźć w innym kolorze niż różowy. Chyba też nie ma w pełni poprawnie spolszczonych ROMów. Ekran 5,7" dla jednych jest zaletą, dla innych wadą.
Autorze, napisz więcej szczegółów. Czy tylko z Polski, jakie inne funkcje są Ci potrzebne, jak duży wyświetlacz.
Jak z Chin to Xiaomi Mi5 za ok. 1k i za trochę więcej 1,3 Xiaomi Mi5S.
LeEco Le Max 2 trudno tanio znaleźć w innym kolorze niż różowy. Chyba też nie ma w pełni poprawnie spolszczonych ROMów. Ekran 5,7" dla jednych jest zaletą, dla innych wadą.
Autorze, napisz więcej szczegółów. Czy tylko z Polski, jakie inne funkcje są Ci potrzebne, jak duży wyświetlacz.