Chciałem zaszaleć, jednak zdrowy rozsądek cebuli wziął górę dlatego skromnie:
- Baldur's Gate EE
- Assasin's Creed II
- Bad Rats Show
- kilkanaście nołnejmów na przemiał
Eternal Winter - 1,99€ (zaryzykowałem wczesny dostęp, zobaczymy, zapowiada się nieźle)
Collapse - 1,99€ (zobaczyłem gameplay i postanowiłem dać jej szansę)
Betrayer - 1,99€ (pograłem w demo, spodobało mi się)
Advent Rising - 0,99€ (Mass Effect uwielbiałem, więc są spore szanse, że i tutaj będzie dobrze)
Suma częściowa 43,66€
Zniżka -38,--€ (-87%)
Podatek 1,30€
Łącznie 6,96€
W tym roku wyjątkowo postawiłem na jakość a nie na ilość i po przypomnieniu sobie flashowego klasyka, zakupiłem jego nowocześniejszą wersję na steamie. I cóż - wyprzedaż dla mnie kończy się bo ew. zakupię jeszcze jakąś słabą grę do 1€ ale nic więcej. Z zakupu jestem jak na razie zadowolony bo z tego co widzę - starczy mi na dość długo (razem z Shadow Tactics i Rocket League )
Awiaton pisze: W tym roku wyjątkowo postawiłem na jakość a nie na ilość i po przypomnieniu sobie flashowego klasyka, zakupiłem jego nowocześniejszą wersję na steamie. I cóż - wyprzedaż dla mnie kończy się bo ew. zakupię jeszcze jakąś słabą grę do 1€ ale nic więcej. Z zakupu jestem jak na razie zadowolony bo z tego co widzę - starczy mi na dość długo (razem z Shadow Tactics i Rocket League )
tez niedawno wrocilem do tej gry
a tak na temat to ja kupilem mirror edge, payday 2 i just cause 2, ale just cause 2 zwrocilem i planuje za ta kase kupic worms ultimate mayhem + dlc do payday 2
Ja kupiłem/dostałem:
- Titan Quest Anniversary Edition (miałem nie brać, bo grałem w pudełkowe TQ, ale nadarzyła się okazja na wymianę, więc nagiąłem swoją zasadę )
- Transistor (również z wymiany; miałem już okazję trochę pograć i choć początek jest trochę chaotyczny to gra ma pewien urok)
- HuniePop (kupiłem, bo Triple Town wychodzi mi już uszami)
Na dniach dojdą jeszcze LEGO Marvel Avengers i The Talos Principle, oprócz tego skusiłem się w końcu na Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY z muve, bo cena po wykorzystaniu złota była symboliczna.
Ja kupiłem tylko Dishonored... które zwróciłem, bo mi nie podpasowało . Czekam na zwrot, jeżeli dostanę go do końca wyprzedaży, to dołożę z kart i z PP i kupię chyba FF VIII.
A ja sobie kupiłem komplet Chip's Challenge. Wygląda jak zrobione w czasach Win 98, a muzyki nie da się wytrzymać, ale mam straszny sentyment z C64, więc musiałem. Szkoda, że oryginalnej muzyki nie zawarto.