Na maila ci przysla, na ktorym masz konto FB.
Gry darmowe/gry freeware - komentarze
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 79 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Kupiłem tutaj https://www.orlygift.com/shop za 1000kredytów grę WUPPO i dostałem duplikat... 
Miałem ponad 2200kredytów, które chyba nic nie dają, bo porównując - to teraz i tak mam więcej kredytów niż 12 wcześniejszych wygrywających, więc uznałem że nie ma co ich kolekcjonować... a tu duplikat
Napisałem wczoraj na info@orlygift.com, ale do dziś przez prawie 30h zero kontaktu.
Czekać, bo okres świąteczny czy wysłać raz jeszcze na jakiś inny kontakt?(tylko jaki

Miałem ponad 2200kredytów, które chyba nic nie dają, bo porównując - to teraz i tak mam więcej kredytów niż 12 wcześniejszych wygrywających, więc uznałem że nie ma co ich kolekcjonować... a tu duplikat
Napisałem wczoraj na info@orlygift.com, ale do dziś przez prawie 30h zero kontaktu.
Czekać, bo okres świąteczny czy wysłać raz jeszcze na jakiś inny kontakt?(tylko jaki

- Kontakt:
bo weszło mi to już w nawyk...

A że konto mam już od ponad roku i regularnie klikam w aplikacji mobilnej i na www. To się uzbierało...
Zanim uruchomili aplikację mobilną to w zasadzie liczyły się tylko wejścia do losowań gier, których się nie miało, a że startowałem z kontem steam z ok. 900gier to wiele razy było tak że daną grę już miałem, więc szczęśliwy ustawiałem tylko przypomnienie na dzień kiedy wchodziła nowa gra

Ale wraz ze startem appki to się zmieniło i zaczęło się liczyć również wyświetlanie reklam

- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Tak samo jak ty dobiłem do ścisłej czołówki i potem ostro w dół. Niby jak skoro zbieram punkty po 14 godzin na dobę. Jakim więc sposobem ktoś generuje 2-3 razy więcej tak jak ten Matpac. Pierwszy był długo Bauer, on też spadł o 10 pozycji. Prawdopodobnie sami tworzą nowe konta żeby zbierać punkty za zaproszenia.
Dodatkowo coś w ogóle jest nie tak z tymi losowaniami z ostatnich 2-3 tygodni. Sprawdzam czołówkę i się okazuje że oni nic nie wygrywają nawet mając tyle punktów a danych gier nie posiadają więc biorą udział w losowaniach.
Szczytem było losowanie Dishonored 2 które wygrało idlowe konto.
Dodatkowo coś w ogóle jest nie tak z tymi losowaniami z ostatnich 2-3 tygodni. Sprawdzam czołówkę i się okazuje że oni nic nie wygrywają nawet mając tyle punktów a danych gier nie posiadają więc biorą udział w losowaniach.
Szczytem było losowanie Dishonored 2 które wygrało idlowe konto.
- Kontakt:
albo ktoś rzeczywiście zaprzęgł do tego farmę kont albo w innych krajach mają więcej chętnych na reklamy
no nic jeszcze nie zwariowałem do reszty by tworzyć fake'owe konta...
Zresztą to już zupełnie jakimś całkowitym nolife musiałbym być, a w końcu mam rodzinę
I masz rację, że coś jest nie tak z losowaniami, bo mam takie same obserwacje.
Dlatego też przestałem farmić kredyty

no nic jeszcze nie zwariowałem do reszty by tworzyć fake'owe konta...
Zresztą to już zupełnie jakimś całkowitym nolife musiałbym być, a w końcu mam rodzinę

I masz rację, że coś jest nie tak z losowaniami, bo mam takie same obserwacje.
Dlatego też przestałem farmić kredyty

- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
A mi się te bonusowe reklamy ani na tablecie ani na telefonie nie chcą odpalić albo się jakoś wybiórczo odpalają. Mogę odpalić 1 pozycje ale filmiki z 2 pozycji wywołują zwykle error albo czasem się włączą natomiast przy 3 pozycji to przycisk mam nieaktywny. Znaczy normalnie wygląda ale tapam i zero reakcji.
- Podziękował: 401 razy
- Podziękowania: 876 razy
- Kontakt:
mam tak samo jak tyPiccoloPL pisze: A mi się te bonusowe reklamy ani na tablecie ani na telefonie nie chcą odpalić albo się jakoś wybiórczo odpalają. Mogę odpalić 1 pozycje ale filmiki z 2 pozycji wywołują zwykle error albo czasem się włączą natomiast przy 3 pozycji to przycisk mam nieaktywny. Znaczy normalnie wygląda ale tapam i zero reakcji.
2 to zwykle error a 3 wlaczy sie od swieta raz na kilka dni chyba
a co do tych losowan raz wyslalem im zapytani jak to mozliwe ze tak duzo wygrywa gry majac po 30- 100 punktow

sam dobilem juz do 2k punktow ale ostatnio to niczego nie udawalo mi sie wygrac od kilku tygodni dopiero dzis
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Czyli mamy pewność że każdy tak ma.Hildunio pisze:mam tak samo jak tyPiccoloPL pisze: A mi się te bonusowe reklamy ani na tablecie ani na telefonie nie chcą odpalić albo się jakoś wybiórczo odpalają. Mogę odpalić 1 pozycje ale filmiki z 2 pozycji wywołują zwykle error albo czasem się włączą natomiast przy 3 pozycji to przycisk mam nieaktywny. Znaczy normalnie wygląda ale tapam i zero reakcji.
a co do tych losowan raz wyslalem im zapytani jak to mozliwe ze tak duzo wygrywa gry majac po 30- 100 punktownieodpisali
sam dobilem juz do 2k punktow ale ostatnio to niczego nie udawalo mi sie wygrac od kilku tygodni dopiero dzis
Prawdopodobnie jest to uzależnione od kraju bo na steamowej grupie jeden koleś uparcie twierdzi że jemu wszystkie trzy pozycje zawsze działają.
- Podziękował: 401 razy
- Podziękowania: 876 razy
- Kontakt:
huhu widac swietaMerlinPL pisze:Czyli mamy pewność że każdy tak ma.Hildunio pisze:mam tak samo jak tyPiccoloPL pisze: A mi się te bonusowe reklamy ani na tablecie ani na telefonie nie chcą odpalić albo się jakoś wybiórczo odpalają. Mogę odpalić 1 pozycje ale filmiki z 2 pozycji wywołują zwykle error albo czasem się włączą natomiast przy 3 pozycji to przycisk mam nieaktywny. Znaczy normalnie wygląda ale tapam i zero reakcji.
a co do tych losowan raz wyslalem im zapytani jak to mozliwe ze tak duzo wygrywa gry majac po 30- 100 punktownieodpisali
Prawdopodobnie jest to uzależnione od kraju bo na steamowej grupie jeden koleś uparcie twierdzi że jemu wszystkie trzy pozycje zawsze działają.

ale też mam taki sposób który czasem działa na errory 2 reklamy - odpalam w tel smart menadźer i klikam wyczyść wszystko

- Podziękował: 3 razy
- Kontakt:
Widzę, że RoboRumble z dlh to nasz rodzimy Reflux Adriana Chmielarza. Mam jeszcze gdzieś płytkę z pierwszego samodzielnego (a nie jako dodatek do Komputer Swiat) numeru Komputer Świat Gry 
Szkoda że dlh padło.
EDIT: dlh działa i nadal zostało sporo kluczy.

Szkoda że dlh padło.
EDIT: dlh działa i nadal zostało sporo kluczy.
Musisz dać lajka najpierw i wtedy pojawia się pole by zgarnąć klucz.
- Kontakt:
A dziś rano dostałem następującego maila:mru pisze: Kupiłem tutaj https://www.orlygift.com/shop za 1000kredytów grę WUPPO i dostałem duplikat...![]()
"Hi,
sorry for the problem! We have received duplicated keys from the developer :/
I have removed the duplicated key from your account and restore your credits.
Sorry
Christian"
I zrefundowali mi kredyty :/
A liczyłem że po prostu dadzą prawidłowy klucz, ale chyba nie mają takiej możliwości, bo całkiem usunęli tą grę ze swojego sklepu.
Także na pocieszenie wziąłem sobie za 250kredytów

- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Dostał ktoś z was Syberię?
Sprawdzam maila jednego, drugiego (bo na FB mam dwa na bogatości) i nic... a tak liczyłem że w końcu to ogram, a tu d*pa. Czuje sie oszukany :I
//Up
Nie no, dobre synchro
Sprawdzam maila jednego, drugiego (bo na FB mam dwa na bogatości) i nic... a tak liczyłem że w końcu to ogram, a tu d*pa. Czuje sie oszukany :I
//Up
Nie no, dobre synchro