Gry darmowe/gry freeware - komentarze
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
To chyba nie miało nic do rzeczy. ja grę zakupiłem oficjalnie, przez Steam, a orly też mnie dopuściło. Ciekaw jestem co z kluczem z indiegamestand bo podesłałem go w prezencie i pewnie przepadł
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Też brałem udział na orly i jak zobaczyłem że mogę wejść to już czułem że coś jest nie tak i że warto by było wygrać bo niby nie mam ale na koncie nadal się znajdowała.
Dzisiaj devsi się tłumaczą że nie robili żadnego promo i że to indiegamestand rozdało klucze które dostali na sprzedaż. Sytuacja jak zwykle śmierdzi bo przecież klucze poszły w 5 minut a potem indiegamestand kilkukrotnie odnawiało zapas, a klucze nie biorą się z powietrza tylko od producenta. To co producent nie był zdziwiony że poszło z kilka tysięcy, zgłosili się po kolejne a kasy za stare klucze nie ma na koncie.
Aktualizacja: kto napisze do nich maila dostanie nowy klucz. Mi już przyszedł.
Dzisiaj devsi się tłumaczą że nie robili żadnego promo i że to indiegamestand rozdało klucze które dostali na sprzedaż. Sytuacja jak zwykle śmierdzi bo przecież klucze poszły w 5 minut a potem indiegamestand kilkukrotnie odnawiało zapas, a klucze nie biorą się z powietrza tylko od producenta. To co producent nie był zdziwiony że poszło z kilka tysięcy, zgłosili się po kolejne a kasy za stare klucze nie ma na koncie.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
jaki email ?MerlinPL pisze: Też brałem udział na orly i jak zobaczyłem że mogę wejść to już czułem że coś jest nie tak i że warto by było wygrać bo niby nie mam ale na koncie nadal się znajdowała.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
keys@beholder-game.comMonek22 pisze:jaki email ?MerlinPL pisze: Też brałem udział na orly i jak zobaczyłem że mogę wejść to już czułem że coś jest nie tak i że warto by było wygrać bo niby nie mam ale na koncie nadal się znajdowała.
nowy klucz przyszedl po 15 min.
http://www.indiegamebundles.com/forge-o ... -giveaway/
Forge of Gods: Infernal War DLC 8000 Steam Keys Giveaway
jakby ktoś był zaiteresowany
Forge of Gods: Infernal War DLC 8000 Steam Keys Giveaway
jakby ktoś był zaiteresowany
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 18 razy
- Kontakt:
Świąteczne prezenty od Bioware:
https://twitter.com/bioware/status/810922930981011456
Możliwe, że Mass Effect 2 będzie jednym z tych prezentów.
https://twitter.com/bioware/status/810922930981011456
Możliwe, że Mass Effect 2 będzie jednym z tych prezentów.