[CS:GO] Tematyczny Hyde Park

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Może po majorze. Kilka dni temu minęło równo 5 miesięcy od ostatniej operacji.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Co się stało, że Operation Vanguard Weapon Case skoczył z 11 do 25 (a wkrótce 26 centów?)
http://steamcommunity.com/market/listin ... pon%20Case
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

sorry... nie tutaj :(
A Vanguard.... Pewnie nowa operacja wchodzi i zaraz Vanguard albo bedzie wycofany z drou, albo cos w podobie....
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 323 razy
Podziękowania: 338 razy
Kontakt:

bukiash pisze: Pewnie nowa operacja wchodzi i zaraz Vanguard albo bedzie wycofany z drou
Nie wycofali z dropu jeszcze chyba żadnej skrzynki, to raz. Dwa - skąd ktoś miałby wiedzieć o operacji? No chyba że Valve podbija ceny skrzynek żeby zarobić o te parę centów więcej na każdej :trollface: :trollface: :trollface:
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Tyś jest pewien, że vanguardy dropią? Mi się wydawało, że one tylko podczas operacji leciały.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Jak gram w te gre to jeszcze ani razu mi nie dropnal vanguard... Poprzednio byla podobna sytuacja. Chyba przy wejsciu ostatniej operacji ktores skrzynki nagle podrozaly. Nie pamietam juz ktore to byly.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Oby to faktycznie zwiastowało operację bo już ile można czekać i grać w kółko na tych kilku mapach.
sergeron pisze: Tyś jest pewien, że vanguardy dropią? Mi się wydawało, że one tylko podczas operacji leciały.
Na pewno nie, dropiły po skończeniu operacji na 100%.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

Mi, jako ciekawostka, w połowie tego roku wypadła Skrzynia CS:GO, gdy była warta dla kupującego 7 euro. A tak poza tym prawie zawsze nie więcej warte jak kilka centów (jak jeszcze te Chromy były droższe).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Operacje nigdy nie wychodziły podczas wyprzedaży na Steamie. Więc albo dziś w nocy, albo w przyszłym roku.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Takelot pisze: Oby to faktycznie zwiastowało operację bo już ile można czekać i grać w kółko na tych kilku mapach.
sergeron pisze: Tyś jest pewien, że vanguardy dropią? Mi się wydawało, że one tylko podczas operacji leciały.
Na pewno nie, dropiły po skończeniu operacji na 100%.
Dropią ale bardzo rzadko.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Ciekawe plotki, jakoby Valve miało usprawnić/usunać (!) system rang. Chyba nikt nie wierzy, że rangi miałyby zniknąć (choć, nie ukrywam że będę bardzo mile zaskoczony jeśli tak się stanie, w końcu do początku CS:GO jest to czynnik niezgody...). Bardziej interesująca jest opcja usprawnienia tego systemu, bo od zawsze jest on niesprawiedliwy - tutaj Valve ma pole do popisu, a co wymyślą to się okaże.
Bardzo możliwe, że całe to zamieszanie jest spowodowane nową operacją - na którą chyba wszyscy czekają. No chyba, że wprowadzą kapelusze - no bo skoro mamy rękawiczki, to czemu by nie?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Teraz czekam 13 minut na rankingową, wcześniej przerwałem szukanie po 17 minutach. Czy coś nie tak z serwerami? Bo nigdy aż takich problemów ze znalezieniem gry nie miałem.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

LEITHREAS pisze: Teraz czekam 13 minut na rankingową, wcześniej przerwałem szukanie po 17 minutach. Czy coś nie tak z serwerami? Bo nigdy aż takich problemów ze znalezieniem gry nie miałem.
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensiv ... mm_broken/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

No i próbowaliśmy się z kolegą połączyć, nie dało rady ani rankeda ani zwykłej (na serwerach oficjalnych). Ja w poczekalni bez rangi, awatar też tak jakby na plamie? No to on spróbował sam znaleźć grę i... Znalazł od razu, więc problem nie dotyczy każdego. A jesteśmy z tego samego miasta, czyli region raczej nie ma znaczenia.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Warto brać te operacje? W końcu założyłem tokena i mam trochę ojrogabenów na koncie. Właśnie chciałem je pochopnie wydać, ale jak czytam, że operacja ma wejść, to chyba je jeszcze pokiszę :D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Rewolucjan pisze: Warto brać te operacje? W końcu założyłem tokena i mam trochę ojrogabenów na koncie. Właśnie chciałem je pochopnie wydać, ale jak czytam, że operacja ma wejść, to chyba je jeszcze pokiszę :D
Operacja wychodzi od wakacji ;D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

No oby przed majorem nie weszła, bo naklejki chce jeszcze opchnąć (a jak wejdzie to znowu potanieją).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Szkoda, że tylko Chińczycy dostali 128 tick.... ale o czym tu marzyć jak valve co chwilę na zwykłych serwerach ma problemy..
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Najpierw Chiny potem reszta
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Raczej nie. W Chinach za serwery odpowiedzialne jest Perfect World, a nie Valve: http://www.hltv.org/news/18319-pw-to-di ... o-in-china
ODPOWIEDZ