Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Edycja dotyczy tytułów poniżej Penumbra z poziomami 3-6.
Na trochę ponad tydzień przed świętami Bożego Narodzenia musiałem się wypstrykać z tego "dobrego", żeby wystarczyło czasu przed wyprzedażą steamową każdemu z zainteresowanych dowiedzieć się, czy jest wygranym. Dlatego tych kilka tytułów puszczam dzisiaj od północka:
7 poziom:
6 poziom:
Będą oczywiście następne, ale już "mniejszego" kalibru.
Edycja:
6 poziom
5 poziom:
4 poziom:
3 poziom:
Kolejne 14 pozycji, a 16 kluczy. Sorki, gdy ktoś nie może wejść, ale żeby zwiększyć szansę rzadziej wygrywających zdecydowałem się dać wiele osób na czarną listę. Tyczy się tylko osób, które coś już wygrały u mnie (nie wszystkich) lub takich z katastrofalnym współczynnikiem swoich rozdanych do wygranych. Życzę aktualnie zdolnym wielu wygranych, prawdopodobnie to ostatnia większa paczka przed świętami.
6 poziom:
5 poziom:
4 poziom:
3 poziom:
2 poziom: