Myszka do 200zł

Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Zer0 pisze:
Bożygrzmot pisze: Mam Roccata Savu i sprawdza się bez zastrzeżeń, programowalne przyciski, wygoda użytkowania. Dałem za niego równo stówę. Jeden, spory, minus - jeden z bocznych przycisków mi się zepsuł po chyba 1,5 roku, ale był nonstop używany (mój brat brał identyczną myszkę wtedy co ja, nadal działa mu wszystko bez zarzutów, bo nie była aż tak eksploatowana). Tak czy siak, jeśli znajdziesz ofertę z ceną bliższą stówy niż dwóch to warto.
A bawiłeś się z tym easyshiftem czy to po prostu taki mało użyteczny bajer?
Jak jeszcze mi ten boczny przycisk działał :E to ustawiałem sobie tam easyshifta m.in. ze zmianą profili (czyli głównie DPI). Poza tym jestem w stanie sobie wyobrazić sytuacje, w których jest to wygodne - są wgrane jakieś makra do różnych gier, a poza tym jeśli masz jedną rękę zajętą podczas przeglądania internetu :trollface: to można np. alt-tabować, zmieniać głośność, zmieniać utwór albo cofać stronę. Takie bajery, o których można zapomnieć, ale można też sporo używać (bądź co bądź, easyshift daje tu kilka dodatkowych przycisków), kwestia przyzwyczajenia.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Bożygrzmot pisze: Jak jeszcze mi ten boczny przycisk działał :E to ustawiałem sobie tam easyshifta m.in. ze zmianą profili (czyli głównie DPI). Poza tym jestem w stanie sobie wyobrazić sytuacje, w których jest to wygodne - są wgrane jakieś makra do różnych gier, a poza tym jeśli masz jedną rękę zajętą podczas przeglądania internetu :trollface: to można np. alt-tabować, zmieniać głośność, zmieniać utwór albo cofać stronę. Takie bajery, o których można zapomnieć, ale można też sporo używać (bądź co bądź, easyshift daje tu kilka dodatkowych przycisków), kwestia przyzwyczajenia.
Bo się zastanawiam najbardziej pomiędzy Kiro a Savu, jedna jest modularna a druga ma easyshift a ceny są bardzo zbliżone.
Zablokowany